| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Benim Annem Melekti Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim Annem Melekti AYAN BEYAN BİLİNSİN-"ANNEMİZ BİR MELEKTİ" O UNUTULMAYACAK-HAYATIMIZDA TEKTİ 13 Ağustos Günü-sabah Saat Üç Otuz Anne naaşın geldi-içimize bastın tuz 4-5 kişi birlikte-tuttuk kaldırdık seni Hepimizi çok üzdün-insanları ve beni Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Benim Annem Melekti AYAN BEYAN BİLİNSİN-"ANNEMİZ BİR MELEKTİ" O UNUTULMAYACAK-HAYATIMIZDA TEKTİ 13 Ağustos Günü-sabah Saat Üç Otuz Anne naaşın geldi-içimize bastın tuz 4-5 kişi birlikte-tuttuk kaldırdık seni Hepimizi çok üzdün-insanları ve beni Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti Hani konuşuyordun-soğuktu o bedenin Hep manasız bakışlar-hareketsizdi tenin Şu uykusuz geceler-kız oğlunu soldurdu Acı ve sıkıntıyı-içimize doldurdu Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti Sabah olduğu anda-beyler ile kadınlar Seni anmaya geldi-nice nice insanlar Çoluk çocuk akraba-Trabzon İstanbul'dan Kavuştular araçla-ayrılmadılar yoldan Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti Bütün akrabaların-açtılar tabutunu Hayatın başlangıcı-evet vardır bir sonu Sesler ve haykırışlar-hepten kapladı arzı Ora kimler gelmişse-içte duyuldu sızı Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti O yüzün bembeyazdı-aktı burnundan kanlar Gerçekten de üzüldü-oğlun kızın ve canlar "Hoca dedi Şehittir"-ağlamayın siz sakın Ruhu ile bedeni-Allah'a oldu yakın Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti Amca dayı torunu-hala ve teyzelerim Hangisini sayayım-toplandı bütün erim Öğle namazı ile-biz kaldırdık naşını Sıkıntı acı doldu-sızlattın bütün canı Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti Şu Şadibey Camisi-duy anne ağza kadar İnsanlarla dolmuştu-bütün meydan geldi dar Şiirim dörtlüklerim-anneciğim hep sana Söyleyen Oğlun Hasan-rüyamda görün bana Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda tekti BENİM ANNEM MELEKTİ HASAN SANCAK FİYATI 3 LİRA Benim Annem Melekti Şiir Kitabıma Destek Olur musunuz? Benim Annem Melekti Ankara’da Gündüz Kitabevinden çıktı. Merkez:Talatpaşa Bulvarı Çifteler Sok. No:7/a Hamamönü/ ANKARA Zafer Çarşısı Yanı Adil Han Kitapçılar Çarşısı No: 41 Kızılay ANKARA Şube:Demetevler 7.Sok. No: 7/b Yenimahalle /ANKARA İNTERNETTEN ONLİNEANTOLOJI COM -KİTAP STORE-YENİ SAYFA WEBLEBİ -KİTAP YURDU -PANDORA EDEBİYAT SİTELERİNDE ONLİNE OLARAK SATIŞI YAPILMAKTADIR.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ SANCAK |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Benim Annem Melekti Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim Annem Melekti AYAN BEYAN BİLİNSİN-"ANNEMİZ BİR MELEKTİ" O UNUTULMAYACAK-HAYATIMIZDA TEKTİ 13 Ağustos Günü-sabah Saat Üç Otuz Anne naaşın geldi-içimize bastın tuz 4-5 kişi birlikte-tuttuk kaldırdık seni Hepimizi çok üzdün-insanları ve beni Ayan beyan bilinsin-" Benim Annem Melekti" O unutulmayacak-hayatımızda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi