![]() |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım bu paylaşım için çok teşekkür ederim super |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım arkadaslar kıtap cok guzel ıncelenmıs, pamukcugum sana da cok tesekkurler cok guzel yazmıssın,ellerine saglık ve kıtaptan unuttugum bolumlerı hatırladım sımdı, su an baska bır kıtap okuyorum ama uygulamayı dusundugum cok basıt ve guzel teknıkler var bu kıtapta ne kadar basıt olsa da zaman ıstıyor tum yontemler |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım Canım sen yoktun bir süre ,geri dönmene çok sevindim kiss3 Hazır maximum cum eklemişken oturup yazayım dedim super kiss3 |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım süpersiniz arkadaslar,pamuğum burdayım ben k8908 |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım harika telkinlerden sonra bu beş adım iyi gelecek.aylardır bu sitedeğim aradığım şeyi yeni buldum.hepsini uygulamaya çalışacağım.teşekkürler pamukk. art56art56 |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım rica ederim nefacım çok güzel senin için ,çok mutlu oldum mutlu edebildiğim için smiliyface |
Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım konuyu bir solukta baştan sona okudum. gerçi hepsini okumak 1 saatimi falan aldı:) ellerine sağlık pamukk. gerçekten keyifle okudum ve payıma düşeni aldım. ve bir kez daha hatırladım "evrendeki her şey benim ve sevdiklerimin sonsuz hayrı için olmakta. ben bunu seçiyorum." iyi geceler herkese... |
Cevap: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım listeme ekliyorum :) okunucak o kadar cok sey var ki :) |
Cevap: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım Sanırım Pamuk artık forumda görünmüyor,bu konuya olan müthiş katkısı için Pamuk'a ve konuya bakmama sebep olduğu için beertouch'a (ilginç nicklerden biri) çok teşekkür ederim,çok sayıda yazı olduğu için hepsini okumam mümkün olmuyor,beertouch bu yazıya ulaşmama aracı oldu...Yazı içeriğine gelince,müthiş ve uygulanması gereken bir pratik bu...tekrar teşekkürler Pamuk her nerede isen... |
Cevap: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım paylaşımın için teşekkürler pamuk çok güzel bir kitap en kısa zamanda almam gerekiyor...girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 PM. |