Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitap Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitap-calismasi/)
-   -   Elindeki Kitap (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitap-calismasi/613802-elindeki-kitap.html)

Perfinya 22-10-2010 05:51 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
İskender Pala -Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk

YESHAPPY 22-10-2010 06:23 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
"R.Şanal_Kuantum Düşünce Tekniği"

Maddenin enerjiye, düşüncenin gerçeğe dönüştüğü bir alana bakmak heyecan verici bir duygu. Atomaltı dünyanın fotonları sizin emirlerinizi bekliyor. Bolluk, heyecan, aşk ve sevgi dolu bir yaşam için düşünmeyi yeniden öğrenmek keyifli bir serüven. Çok katlı ve çok boyutlu insan bilincinin tam kapasite kullanımında ne gibi sonuçlar ortaya çıkacağını yavaş yavaş görüyoruz artık. Kuantum Düşünce Tekniği basit bir "düşün ve elde et!" esasına dayanmaz. Bununla birlikte ve daha çok Evrensel ilkelerle uyumlanmanın yollarını da sunar bize. Kuantum Düşünce Tekniği tamamen uygulamaya dönük bir çalışma biçimidir. Konuşmaktan çok yapmaya, bilmekten çok olmaya, değişmekten çok öze ulaşmaya yönelik bir çalışma.

barışsever 22-10-2010 07:32 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Robin Sharma - Mükemmelliğin Rehberi

Daha başındayım ama güzel olduğuna eminim superxy

Tanıtım Yazısı:
"Ben, gününü en iyi şekilde yaşamak için çok çalışan bir adam, iki muhteşem çocuğunu tek başına yetiştirmeye çabalayan bir baba ve insanların hayatlarında -bir şekilde- fark yarattığını uman biriyim. Sizden hiçbir farkım yok... Uygulanabilir fikirlerim olduğunu düşünmekteyseniz, lütfen tüm günümü deneyimlemek üzere olduğunuz bilgilere odaklanarak geçirdiğimi bilin."

Bestseller yazar ve liderlik uzmanı Robin Sharma, Mükemmelliğin Rehberi'nde hayatınızı yeni bir gözle değerlendirmenize ve bu yolla gerçek bir yaşam deneyimine ulaşmanıza yardımcı olacak ipuçları sunuyor. Yazar Microsoft, Nike, FedEx ve NASA gibi kuruluşlarda danışmanlık yaptığı süreçte edindiği bilgileri süzerek, evrensel ilkelerin mesleki ve kişisel gelişimine ve performansına nasıl liderlik ettiğini anlattığı kitapta, bireysel yaşamından da pek çok deneyim ve değerlendirmeye yer veriyor.

Mükemmelliğin Rehberi, takipçilerini olduğu kadar Robin Sharma'yla ilk kez tanışacak olanları da heyecanlandıracak...

Parlayan 22-10-2010 07:44 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Gölgenin Sırrı (Kendi yaşam hikayene sahip çıkabilme gücü)
Debbie Ford.
Hayal Mühendisliği kitabını tekrar şöyle bir okuduktan sonra bu kitaba başlıcam ilk sayfalardan göz attım harika gözüküyor..

bigokyanus 25-10-2010 11:34 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774924)
İskender Pala -Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk

Çok isabetli bir tercih olmuş , ben 2 yıl önce okumuştum ve nerdeyse bir solukta bitirmiştim süperdi.

bigokyanus 25-10-2010 11:35 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Kita adı: Yoga nedir ne değildir?
Yazarı: Akif Manaf

Prof. Dr. Akif Manaf Yoga yolunda 35 yıldan fazla bir sürede elde ettiği tecrübeleri okuyucuyla paylaşmaktadır. Yoga, insan hayatının bütün boyutlarını olumlu yönde etkileyen ve geliştiren bir sistemdir. Bu nedenle yüz binlerce yıldır Yoga insanoğlunun ilgisini çekmekte ve uygulanmaktadır. Yazar, Yoga sistemini orijinal kaynaklardan, olduğu gibi aktarmaktadır. Yoga orijinal şekilde, doğru yolla uygulanırsa, insanı dengeli, huzurlu ve neşeli yapar. İnsan bütün olumsuzluklardan kurtularak, olumluluğun tadını çıkartır. Orijinal Yoga Sistemi'nin sekiz basamağı, gerekli detaylarla, anlaşılır bir dilde açıklanmaktadır. Bütün bilinen sözde 'yoga' türleri, Orijinal Yoga Sistemi'nin sekiz basamağından yapılan alıntılardır. Yoga sisteminin sekiz basamağını bilen kişi, aynı zamanda tüm Yoga bilgisine de sahiptir.

Bu kitapta Prof. Dr. Akif Manaf Yoga sisteminin sekiz basamağını kapsamlı bir şekilde, gerekli tüm detaylarıyla birlikte ele almıştır. Yoga, hem derin teorik hem de detaylı pratik yönleriyle anlatılmıştır. Bu kitapta verilen bilgileri uygulayan herkes fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığını sonuna kadar koruyabilecek.

(Tanıtım Yazısından)

smyrna1 25-10-2010 11:40 AM

Cevap: Elindeki Kitap
 
charles dickens- iki şehrin hikayesi....

1700 lerde fransa ve ingiltere arasında geçen olaylar ve bu olayların ortasında tatlı bir aşk hikayesi....

kumsal1980 25-10-2010 12:08 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Elif Şafak aşk romanını okuyorum bitmek üzere.Sonra Ahmet Ümit Kukla romanı okumaya başlayacam.Her kitap sanki insanı yeni bir hayatla buluşturuyor gibi :))

altın saçlı kız 25-10-2010 12:14 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
ooo67Bende bir kaç kitabı birlikte götürmeyi huy edinmiş biriyim.Şu anda''Evrenin Ruhu-Fred Alan Wolf''un kitabını'da okuyorum.Bir fizikçinin gözünden öz,ruh,madde ve benlik,konularıyla ilğili bilim eşliğinde görüşlerini anlatıyor.Aslında çok oldu 5-6 aydır okuyorum.Anlamaya özümsemeye çalışıyorum.F.A.W.derki'ancak ruhun semavi bir şey olduğunu,ışıktan daha hızlı,düşünce kadar hızlı hareket edebileceğini düşünmenizi isterim'der.Kitap ta kuantum fiziğiile evren, varoluş,ruh,madde,benlik vs konularını anlatıyor.

altın saçlı kız 25-10-2010 12:19 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Aşk kitabını geçen yıl okudum.Olağan üstü güzel buldum.Fakat kitapçı bir arkadaşımın söylediği bir şeykafama takıldı.Elif Şafa'ğın Ahmet Ümit'in 'Bab-ıEsrar'kitabından etkilendiğini söyledi.Bu kitabı okuyan varmı gerçeklik payını merak ettim ama Aşk kitabının dili çok güzel ve akıcıydı.Bir çırpıda okudum.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.