Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitap Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitap-calismasi/)
-   -   Elindeki Kitap (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitap-calismasi/613802-elindeki-kitap.html)

bigokyanus 09-08-2010 01:39 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761240)
İyi bir seçim olmuş, okurken büyük keyif alacagınızı umuyorum.
İskender Pala yı tanımama vesile olan bu müthiş eserin etkisi hala hafızamda. İlk çıktıgında okuma fırsatı bulmuştum, sürükleyici ve şaşırtıcı bir eser. Malesef kitabı bir arkadasıma vermiştim ve bir daha da dönmedi.

Kitap okuma fırsatı bulamıyorum su sıralar, çok yoğun geçiyor zamanım, ilk fırsatta elimdeki kitaplardan başlayacagım bende.

Sevgiler, saygılarsapkal89


Seni çok iyi anlıyorum benim de çok yoğun , sırf kitap okuyabilmek için araba ile değil servisle gidip geliyorum işe, yolda okumayı tavsiye ederim. :)

aprilrose 09-08-2010 02:02 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Paul Auster "Görünmeyen" henüz bitirdim. Kitapla ilgili bilgi almak isterseniz bloğumda anlattım, aşağıdaki linkte.. Sevgiler.

http://blog.milliyet.com.tr/Gorunmey...?BlogNo=257976

bigokyanus 09-08-2010 02:16 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761254)
Paul Auster "Görünmeyen" henüz bitirdim. Kitapla ilgili bilgi almak isterseniz bloğumda anlattım, aşağıdaki linkte.. Sevgiler.

http://blog.milliyet.com.tr/Gorunmey...?BlogNo=257976


Teşekkürler önerine ama sanırım benbim tarzım değil , ben ensest ilişkilerden rahatsızlık duyuyorum ve çok etkilenirim okuduğumda bir de sonu olmayan filmlerde , kitaplarda çok tarzım değil , boşlukta kalıyor gibi hissediyorum.

Ama insan değişken şimdi böyle diyorum önümüzdeki zamanlarda belki de okurum, kimbilir...

Not: Bloğundaki yazıları da , görüşleri de , fikirlerini açıklayış biçimlarini de beğendim. Üye olmadığım için yorum yazamadım. Erkekten rol çalmamaya çalışacağım , hiç dediğin gibi düşünmemiştim ki rol çalmadığımı da farkettim . Çok sağ ol...

Işıldayan Safir 09-08-2010 02:37 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Valla elimde değil. Pc'de e-kitap olarak indirdiğim Telepati-Durugörü isimli kitabı okuyorum. Aslında başlayalı baya oldu. Ama devam edemedim bu ara yaşadığım sıkıntılardan dolayı. Bugün okumaya devam edicem. Bitiririm 1-2 saate kadar. Telepati ve durugörü hakkında basit ama önemli bilgiler veriyor. Anlatımda kullanılan bazı öğeler hoşuma gitmese de genel olarak okuduğum kadarıyla kitabı beğendiğimi söyleyebilirim.

Sevgilerimle. sapkal89

aprilrose 09-08-2010 02:51 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Haklısın bende de oldu büyük bir sıkıntı, çok yadırgadım.... ama dediğim gibi hayatın içinde var bu tip şeyler. Ara ara biz de rast geliyoruz işte bir şekilde...

Bu kitabını okumasan bile Paul Auster ilginç bir yazar külliyatından farklı kitapları okumanı öneririm... Benim sırada bekleyen kitabı "New York Üçlemesi"...

Teşekkür ederim bloğumla ilgili yorumların için :)

Görüşmek üzere, kendine iyi bak.


bigokyanus 12-08-2010 04:57 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761245)
hep okurum diyerek erteledigim bi kitap bu y789
kitapligimdan ellerime dusme zamani geldi demekkii superxy

bu topic sahane olmus bigokyanus tesekurler zarif dusuncen icin terli345


Ben teşekkür ederim böyle düşündüğün için...

Kitap çok sürükleyici , öğleyin işyerinde yemek molasında bile okuyorum hatta servisten inip yolda yürürken ve sahurdan sonra ...

Sen de okumaya başlarsan beraber tartışır , kitap hakkında konuşuruz. Ne dersin?

bigokyanus 23-08-2010 12:35 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Tanrılar Okulu - Stefano Elio D'Anna

Kitabın Hikayesi

Okul’a esin kaynağı olan felsefe ve fikirleri konu alan "Tanrılar Okulu" adlı roman, bir “Bireysel Devrimi,” dikey insanın doğuşunu acı, korku ve iç çatışma gibi hastalıklardan arınmış yeni insanlığın duyurusu olan bir manifestodur.
Orijinalmetin halihazırda İtalyanca,Türkçe, Yunanca, Almanca, Romence ve İbranice dillerine tercüme edilmiş olup, kitabın Türkçe versiyonu 4 yılda 100.000 kopya gibi bir satış rakamına ulaşarak 2005 yılında bestseller unvanı kazanmıştır.
Kitabın Yunanca versiyonu 10 Ocak 2007’de, Portekizce versiyonu24 Ekim 2007’de Brezilya’da, Romence versiyonuise 7 Mart 2008’de çıkmıştır.



Dünyadaki en ölümcül hastalık kanser ya da AIDS değil, insanın çatışmalı iç dünyasıdır. Bu psikolojik özellik, sıradan dünya vizyonunun temelinde de yatmaktadır. Tanrılardan ateşi çalan Promete gibi, ben de Dreamer’ın dünyasından bir parça kaptım ve benim gibi hayatlarını özgürleştirmek için eski dünya tanımını, eski düşünce biçimlerini, fikirleri ve önyargıları terk etmek isteyenlere ‘çıkış yolunu’ göstermek amacıyla o parçaya dört elle sarıldım. İnsanın kaderini değiştirmek için önce psikolojik yapısını ve inançlar sistemini değiştirmek şarttır. Bunun için, bir yönteme ihtiyaç duyulmaktadır... bir kaçış planına... Bunu hiç kimse tek başına başaramaz. Bunun için bir okul gerekmektedir... Bir Tanrılar Okulu...
"Bir Oluş Okulu kuracaksın, gerçekleştirecek bir düşü olan herkes için bir Üniversite... burada ‘düşün’ hayattaki en gerçek şey olduğu öğretilecek...insanın gerçek dediğinin kendi düşünün yansımasından başka bir şey olmadığı öğretilecek. Bir sorumluluk okulu yaratacaksın, eylem filozoflarının devam edeceği ve mutluluğun ekonomi olduğunun öğretileceği bir Okul... zenginlik, refah ve güzelliğin insanın doğuştan gelen hakları olduğunun öğretileceği bir Okul. Sonsuz bir Okul yaratacaksın... bir Tanrılar Okulu...Öyle bir Okul ki benim hızımda ve düzeyimde olacak... Eleştirilerden sakın korkma! Görünürde önünde her türden engel olacak, ancak her zorluk ve düşmanın senin en büyük müttefikin ve bu teşebbüsün ayrılmaz ve yeri doldurulamaz birer parçası olduğunu zamanla kavrayacaksın."
Dreamer

mystical 23-08-2010 12:40 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
Louise hay tüm hastalıkların zihinsel gücü. Konusu tüm hastalıkların düşüncelerimiz ve inanç kalıplarımızdan kaynaklandığını ve bu hastalıkları yenmek için yapacağımız olumlamalar yazıyor. her evde bulunması gereken bir kitap diye düşünüyorum. okumanız dileğiyle. sevgiler :)

sinek 24-08-2010 06:33 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
şu aralar carpe diem'in yayımladığı "kısa kolay keyifli" şeylere takmış durumdayım.. =) çocuk kitabı gibiler ama aslında öyle değiller.. örneğin kısa kolay keyifli edebiyat, her yaştan insanın beğenisini kazanabilecek bir kitap.. tarih boyunca boy göstermiş yazarların hayat hikayelerini kısaca, ve yine kısaca eserlerine dair sözler aktarıyorlar.. ne hoş aslında =) kısa ve kolay ve cidden keyifli.. bu serinin edebiyatı var, felsefesi var,psikolojisi var.. tavsiye de ederim..

iyi günler.. sağlık ve mutlulukla..

karavan 24-08-2010 08:02 PM

Cevap: Elindeki Kitap
 
"Pranic Healing" Choa_Kok_Sui .

Çok güzel bir anlatıma sahip kolay anlaşılır ve akıcı lisanla yazılmış.
Alternatif tıp ile ilgilenenler için güzel bir kitap zevkle okuyorum.
Kitap PDF formatında e-kitap.

Edinmek istiyenlere gönderebilirim ancak İngilizce.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.