Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Kilo Verme(Güven)

Uyarılar

Kilo problemi

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kilo Verme(Güven) Kilo problemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mesajların gelmemiş ama .(...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme(Güven) telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme(Güven) nerededir kimdir Kilo Verme(Güven) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme(Güven) hipnoz Kilo Verme(Güven) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme(Güven) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme(Güven) kuantum düşünce kitap haberi

Kilo problemi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-09-2012, 05:14 PM   #21 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 46
Tesekkür: 49
39 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blackstarr will become famous soon enough
Standart Cevap: Kilo problemi

mesajların gelmemiş ama .(

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

blackstarr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2012, 05:15 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 188
Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Kilo problemi

Hadi ya :( Ozaman sen bana mesajlardan kullandığın video linkini ataarmısın
__________________
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2012, 05:22 PM   #23 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 46
Tesekkür: 49
39 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blackstarr will become famous soon enough
Standart Cevap: Kilo problemi

canım bilgisayarıma indirdiğim için winapta açılıyor linki göremiyorum calenetics 10 saatte 10 yaş gençleşin türkçe dublaj indir yaz 2. sanırsam ordan indirdim
blackstarr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2012, 05:23 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 188
Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Kilo problemi

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne kadar kilo fazlaligin var senin canim ???

benim arkadasim bayagi bi kilolu idi ve verdide hemde cok onun uyguladiklarini sana söyeyebilirim istersen..

ama söylim eger sen bu kilolari istemiyorsan o birton fasa fisolar viz gelmeli sana ;))))))))))
neeerelerdesin cevabını beklemeedeyizz
__________________
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2012, 03:55 PM   #25 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilo problemi

sevgili arkadaslar kusura bakmayin, is yogunlugu ve sosyal hayat kalabaligi bazen beni öylen paydoslarinda bazende gece dönüslerde buraya getirebiliyor anca :))))

hemen cevap veremedigim icin kusuruma bakmayin..

arkadasim ilk önce zayiflamak isteyip istemedigini kendince bir hafta boyunca mukayese etti..

yani kendisine bir kitap aldi bu kitaba bir hafta boyunca zayiflarsam ne gibi olumlu neticeler alacagim diye icine yazdi ve ayriyeten bir hafta boyunca ne icti ne yedi ne harekette bulundu hepsini not aldi..

bu bir haftanin sonunda kendisi yazdiklarini göze aldi.. hangi saatler neler yemis, neler icmis, neler yapmis ve en cok yedigi saatler yada yedigi seyleri kenara not aldi..

kendisi yasadigi icin, alisverisini ona göre ayarladi.. belirli saatler is ile mesgul ve belirli saatlerde disardan üniversite okudugu icin kendini istedigi gibi ayarlayabiliyordu..

ilk birinci haftasi sadece su icmekle basladi, yemesini degistirmedi yine, günde 2 sise saf suyunu bitiriyordu ve yine ictiklerini yediklerini ve hareketlerini yazdi.. bir hafta sonra tekrar bakti, suya basladigindan beri yediklerinde asiri olmasa bile az bi farkla azalma oldugunu gördü..

sonraki hafta (ikinci hafta) suya yine devam günde 2 sise su ve bu sefer eve bir haftalik hic bir cerez türü ve hic bir tatli bisi almadi.. yediklerinde yine bi degisiklik yapmadi.. ve bu not almayi her seferinde kontrol ediyor ve her hafta da tartiliyor..

cerez istegi azaldi, su tüketimi cogaldi ve hareketlerde degisim basladi..

ücüncü hafta artik büyük bir ekmek degil bir haftalik dilimlik ekmekler aldi yani her güne bir ekmek, cerezler artik saglikli cerezler almaya basladi, findik fistik ceviz gibi, tatlilardan yine yok fakat cani cok cektigi icin kendisine su bir dilimlik cikolatalardan aldi.. bir tanesini gün boyu icin yedi.. ama suya halen devam ve günde iki sise

su yeme istegini azaltiyor, böbrek calismasini hizlandiriyor, dinc kalmayi sagladigindan fazla bi zorluk cekmedigini söylüyordu..

artik dördüncü haftasi bilincli bir beslenme basladi gibi sayilir ve bu dört hafta boyu icinde söylim size 7.5 8 kilo vermisti beslenmesinde degisiklikleri kendi fark etti bir dilimden fazla ekmek yiyemiyor, peynir zeytin recel bunlar hep var kahvaltida öglen ise bir tabak dolu sicak yemegini yiyor aksam ise hafif kahvaltililar ve aralarda alistirdi kendini bir en fazla iki meyve cesidi ve bolca yine su.. (cikolatayi unutmayalim bir dilim her istediginde muhakkak yerdi cok iyi biliyorum)

haa unutmadan ikinci haftasi arkadasim basladi her aklina geldiginde muhakkak bi el kol bacak hareketi yapmaya baslarda tabii sayili ve profosyenel degildi ama en azindan hareket namina bisi yaptim görünsün defterimde diye yapiyordu ama bu onun zindeligini artirdikca nesesini yerine getirdikce buda rayina oturdu.. birde en cok yaptigi ve bunu asla unutmam muhakkak dasn etmek, aklina geldikce pop olsun oyun havalari olsun en az bir sarki bitene kadar istedigi sekilde oynamakti..

bu onun neseini cok yerine getirdi.. hareketini artirdi ve zindeligini güclestirdi..

dördüncü haftanin sonunda arkadasim hem kilo vermenin, hem düzenli beslenme alismasinin ve hareketlere baslamasinin neticesinden sonra kendisine plan yapti, kaldiki zaten kilo hayati bu dört hafta icinde rayina iyice oturmus sayiliyordu sadece biraz düzen eksikti..

ikinci ayda birlikte hepimizin sasirmasi olsa bile toplam 16-17 kilo vermisti arti yaptigi hareketlerden dolayi vücudu derli topluydu ve istedigi gibi yaptigindan nesesi yerindeydi ve halen daha kilo almadi..

bunu bence o deftere borclu tabii birde istek ve arzusuna ama o defterde aa bu hafta hareket yok aa bu hafta cikolata cok aa bu hafta az su icmisim gibi hep kontrol üzerinde oldugu icin kendisini daha rahat kontrol edebiliyordu..

iki ay gectikten sonra o son bir aylik diyeti birakti suyu halen cok iciyor aklina estikce oyun havalarini dansini dügün olmasada yapiyor.. ve tabii yediklerine dikkat ediyor, bugün pastayi yediyse yarin da yarindan sonrada yemiyor :)))

;))))))

zayiflamak isteyen herkesi en saglikli en sihhatli sekilde zayiflamalari dilekleri ile..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2012, 07:04 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilo problemi

Alıntı:
Senemmms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neeerelerdesin cevabını beklemeedeyizz

oyyyyyy geldimmmmmmmmmmm yukarida yaziyor
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2012, 10:30 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 188
Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Kilo problemi

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oyyyyyy geldimmmmmmmmmmm yukarida yaziyor
bayıldım arkadaşının izlediği yola süpermiş. Muhakkak denemeyi isterim zaman ayırıp uzun uzuun yazdığın için çok çok teşekkür edeerim. İsteyen insan neleri yapmıyoki

Seevgiler
__________________
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2012, 01:21 AM   #28 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kilo problemi

Bildiğin hedef defteri gibi bir şey mi bu? Tabi planlı olmak ve yazıp çizmek her konuda işe yarıyor işte. Arkadaşını çok takdir ettim. Yalnız callenetics denilen şey de muhteşem birşeymiş. Pilates aşığıyım ben ama kesinlikle çok etkili yapar yapmaz çiğlik oluyorsun ama dün yaptım bugün bomba gibi dolu dolu geçti ama hala ayaktayım. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2012, 01:22 AM   #29 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kilo problemi

cok etkili oldugunun birebir sahidiyim, cünkü halen daha kilo almadi ve üstelikte bu diyeti yaptigi süre sinir ve stres yoktu, dogrusu bizde pek emin degildik zayifliyacagindan cünkü ha bire yiyor gibiydi megerse hep yazip cizdigi icin dengesini yapiyormus..

lütfen rica ederim, söz verdim, yazacagim dedim hemen olamadi islerimden dolayi ama fazlada gec kalmadim ;)))

sevgiler saygilar ve bol basarilar diliyorum... eminim bu konuda basari haberini alacagiz..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2012, 01:33 AM   #30 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kilo problemi

Bizim spor ve sağlıklı beslenme ile ilgilenen bir arkadaşımız var okulda. Kendisi sporcu zaten o da kilo vermek için bunu önermişti yine başka bir arkadaşımıza yediklerini yaz ben kontrol edicem diyordu dürüst olup neleri azaltacağının muhasebesini yapmak etkili olur. Kesinlikle sonuç verir. Su işi de çok mantıklı ben çok su içerim 2-3 litre günde. Ve ben istediğim zaman çok rahat 2 kilo inebiliyorum bir haftada daha fazlasına da ihtiyacım olmadı. Sporla da desteklendiğinde sonuç hem de süreç daha harika oluyor.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kilo problemi

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kilo Verme(Güven) Kilo problemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mesajların gelmemiş ama .(...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme(Güven) telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme(Güven) nerededir kimdir Kilo Verme(Güven) çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme(Güven) hipnoz Kilo Verme(Güven) olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme(Güven) hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme(Güven) kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.