![]() |
merhabalar yanımıza hoşgeldiniz.. Alıntı:
|
merhaba yaa aslında karşılaşmadığım için daha önce saçma bi teoriymiş gibi geliyor inşallah ben yanılıyorumdur şimdilik 2-3 mp3 ile başlıyorum klasik müziği sevdiğim içinde zayıflama konusunda şanslıyım bakalım ne olacakk |
bu arada unutmadan soyliyim dedim müzik mükemmelll süpper sabahtan akşama kadar bunu dinleyebilirim sıkılmadan peki bu ritmotrans ın yan etkisi varmı hani fala dozda ritmotrans vücuda zarar verirmi tamamen kaybolmayalım :)) |
Bende simdi indirdim hadi bakalım hayırlısı:) yalnız dinleyen arkadaslar yorum yazmamışlar mesaj tarihleri bayagı bir eski nerdse bu milllett?? huu:) |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Alıntı:
|
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik ben yeni katildim da simdi gercekten bu muzikleri dinleyerek zayiflayacak miyiz? Hadi bakalim |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik bugün telkini 9.5 saat aralıksız olarak dinledim ama şimdi kendimi çok yorgun hissediyorum artık yarın devam ederim |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik müzik bir harika :) ellerinize sağlık |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik YAAA ben anlamadım şimdi indirdiğim bu müziği dinleyerekmi kilo vericem yoksa dnlerken başka bişi yapılcakmı |
Cevap: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik kilo verme telkini nasıl kilo aldırıoki? .S |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM. |