![]() |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Özellikle suçluluk duyguları telkini metabolizmayi hizlandiriyor buda rahat kilo vermenizi sağlayabilir. Ancak yeme konusunda bazi insanlar suçluluk duydukları için yemezler dolayisi ile bu duygu azalinca yeme isteğiniz artabilir. Kilo verme güven telkini bu anlamda etkili bir telkindir.O telkinde mutlu ve iyi oldukça daha sağlikli beslenme telkin edilmektedir. Size onerim suçluluk ego,kilo verme güven ve kendine güven telkinleri olabilir.. İkinci haftada başkalarinin düşüncelerini önemsememe telkinini ekleyebilirsiniz. Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Tesekur edrim onereniz icin. aynen harfiyen uygulayacagim. ben simdi isten geldim yorgunum aslinda sormak istedgim birkac seyvardida. ama sunu sorup gideyim ben sizin sitenizin kinkini sigara.orga vermistim. bugun birisi diyorki telkin sitesindeki muzikleri indiremedim diyor bana yardimci olurmusnuz o muzikleri benim emalime yolayabilirmsiniz diyor. simdi emaille muzikleri yolayabilirmiyim ben o kisiye? ben yorum yazdim dedimki yarin sana yollarim ya yorgun oldgum icin kafam calisyor yada vardir birhalcaresi. iyi gecelr ben uyum cenem yine dustu. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Merhaba sevgili Sezen kilolarınla mücadele ederken halletmen gereken pek çok meselan daha var okuduğum kadarıyla aile içinde.... Öncelikle seni kutluyorum gelişime açık , yılmayan, savaşçı bir kız olduğun için... Biliyor musun günümüzde pek çok insan ailesinde, okuluna yada işinde mücadele etmekten kaçarak ya süregelen düzene ayak uyduruyor yada akılcı çözümler arayacağına kendini yiyip bitiriyor, kahrediyor sonunda ruhsal ve bedensel hasta oluyor. Yazdıklarına bakılırsa hayatının tamda şu evresinde çıkmazdasın, düğüm düğüm olmuş herşey... Bu sitede; kendini geliştirme ve çevresine faydalı olma yolundaki insanların bulunduğu bu ortamda senle birlikteyiz. Demek ki kendini ve çevreni değiştirmeye gücün ve çaban var. Ailenle , eşinle aranızda ki sorunlar pek çok evde zaman zaman yaşanabilen sorunlar aslında. Fikir ayrılıkları yaşanabilir fakat insanları birbirine bağlayan sevgi ise herşeyin üstesinden gelinir. Açık konuşmak gerekirse sen bir kadın olarak neden kocana kilo problemini dahi yansıtıyor ve ona muhtaçmışsın gibi davranıyorsun anlayabilmiş değilim. İnsanlar evli olabilirler ama her bireyin paylaştıkları yuva ortamında kendini ver edebilmesi, kendini mutlu ve iyi hissedebilmesi, kendine vakit ayırabilmesi gerekir. bence bundan böyle stres yapıp yemeğe saldırmamalısın. Bu bir kısır döngüdür. Yedikçe daha da kilo alacaksın ve ardından çok daha mutsuz hissedeceksin. Kocan zannetmeki elinden ekmeğini yada yediğin zararlı yiyecekleri alacak ve sana DUR diyecek. Bunu kendin yapmalısın. Öncelikle sen kendi kendine yardım etmeyi denemelisin. ve bence ruhsal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunacak bir aktivite, bir hobi edinmelisin....Bilgisayarda vaktinin çoğunu geçirmen seni oyalayabilir ama inan hayattan koparsın. bence yürüyüşler yap, spor yada kurslara git . Kendine yeni bir çevre edin ve yahut unuttuğun, çoktandır aramadığın arkadaşlarını, sevdiklerini ara , onlarla vakit geçir. Sana moralman destek olacak , yanlarında kendini iyi hissettiğin insanları ara. Lütfen aklına her estikçe buzdolabının kapağına yönelme, yöneliyorsan elin sağlıklı besinlere gitsin lahmacunlara, pasta böreklere değil. Kilo verme telkin mp3 leri bende çok işe yaradı. Fakat bir beslenme planın olmalı ki telkinlerden aldığın güçle kalori bombası yiyecekleri değilde sağlıklı ve güzelleştiren besinleri sofrana koyup onları tüketesin. Olumlu düşünce çok mühim elbette, pozitif düşünce ile birlikte duanın gücüde insana mükemmel rahatlama sağlıyor. Yaratıcıya sığınmak ve herşeyin gerçek sahibi , güzel Allah'tan dilemek.... Sevgiler... |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik BU MÜZİKLERİN KISA OLMASI NORMALMİ ACABA? KLASİK MÜZİK OLANI 1:19 DK BANA ÇOK AZ GELDİ DE |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik Alıntı:
|
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik tekrar deneyim teşekkür ederim |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba atakan bey, bende skiptleri dinleyeli 3.haftadayim once ego, kendine guven ve sucluluk ile basladim sonra listeye kilo vermeyi ekledim, sonra bask.gorus.onem.. sf ilk zamanlar istahim azalir gibi olduydu ama simdi sanki istahim arti, acaba bir sorun mu var bende?? ben asil su 4-5 kilomdan kurtulmak istiyorum ama kas yapayim derken goz cikarmayayim??? bana yardimci olursaniz cok sevinirim. size iyi gunler hoscakalin ulku dusun |
Ancak suçluluk duygusu aynı zamanda bazı kişiler için yemeyi azaltır.Suçluluk duyduğunuz için yemezsiniz.Suçluluk azalınca biraz daha fazla yiyebilirsiniz. Dilerseniz suçluluk telkinini listenizden çikartin bunun yerine kilo verme güveni ekleyin.Hatta bir kaç adet kilo verme güveni ard arda ekleyebilirsiniz. |
Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik merhaba Atakan Bey, cok hizlisiniz dogrusu bu kadar cabuk cevap beklemiyordum!! tamam o zaman sucluluk skriptini listemdencikariyorum ve sadece kilo vermei dinlicem. size ozel bir soru olacak: acaba siz ne kadar surede verim alabilmistiniz?? gerci kisiden kisiye degisiyor am olsun bilmek istedim. tesekkur ederim iyi gunler |
Ben telkinlerden ilk 5 gün sonunda verim aldim.Ancak kilo konusuna çok fazla eğilmedğim için bu konuyu çok takip etmedim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM. |