![]() |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği kilo verme bu linkten yüklenmiyo sadece ego ve sucluluk var onlar yükleniyor.lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. kilo verme cd sini indirmek istiyorum. teşekkürler |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği merhaba siteniz güzel teşekkürler |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Merhaba, sitenize uzun zamandır üyeyim ancak telkinleri uygulamaya fırsat bulamadım (ya da bu bahaneye sığındım) 1995 yılında 184cm / 75 kg olan ben su sıralar tartılmayı bıraktım (neredeyse iki katı olunca anlamsız geliyor) Alsında kendine güven konusunda bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yok ama nedense bir türlü bitiremedim şu aşırı kilo (obezite) sorununu. Bana ne önerirsiniz. Önerilerinizde günlük kaç tekrar gerektiği ve uykuda olup olmadığı konusunda da bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Merhaba Dreammaker :) Öncelikle suçluluk+ego telkiniyle başlamanız tavsiyedir. 15 günün ardından kilo verme güven telkinini de ekleyebilirsiniz. Genelde uykuda dinlemeniz daha yararlı olacaktır, gün içinde uyanıkken de tekrar etmeniz pekişitirmenize yardımcı olur. Yaz aylarındayken sabah yapacağınız bir yürüyüş hem güne zinde başlamanızı sağlar, hem de en uygun formunuza ulaşmanızda yardımcı olur. Bu arada telkinlerle beraber su miktarınızı da arttırmanızı tavsiye ederim. Kışın günde 1,1.5 litre su ihtiyacımızı karşılarken yazın bu sayı neredeyse iki katına çıkıyor. Sevgiyle. |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği arkadaslar burda anlayamadigim birsey var muzikler yani mp3 larda sadece muzik ve konusma yok yaniliyormuyuym ve bu dinledikleriniz sadece muzik oluyor yani ... peki tehnigin icerigi yazilari ise ne ise yariyor.... burda yeniyim ve acilen kilo vermem gerekiyor tansiyon yuzunden yardimci olursaniz sevinirim |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği bu TELKini ne kadar süre dinlememiz gerekiyor? |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Alıntı:
ilk basta bende muzıgın arkasındakı telkınlerı duymamıstım ama dıkkatlıce dınlersen duyabılırsın telkınlerı özellıkle ney sesınde neyın sustugu anlarda eger kulaklıkla yuseksesle dınledıgınde duyabılıyorsun ben 2 hafat kadar kıloverme telkınını dınledım gece uyurken kısık sesle ama hıcbır etkısını goremedım umarım sana yardım eder telkınler ego ve sucluluk dınlemeyı dusunuyorum once kılo verme telkının dınlemeyı bıraktım once suclugu bıtıreyım oyle tavsıye etmıs sıtedekıler sanırım sadece kıloverme telkını etkılemıyor yada ben bıseylerı yanlıs yapıyorum sana ıyı sanslar:) |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Teşekkürler ,elinize sağlık umarım işe yarar. |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği Arkadaşlar, buradaki telkinlerde gelecek zaman eki kullanılmış. Bu bilinçaltımıza erteleme komutu verebilir mi? Merakımı bağışlayın. Teşekkürler şimdiden. |
Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği teşekkür ederim.ancak telkinCD sine rastlamadım.1 tane link verilmiş ama maalesef çalışmıyorağla2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 PM. |