Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Güven) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/)
-   -   Kilo Verme Güven Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/1018-kilo-verme-guven-telkin-icerigi.html)

dygcnl 21-07-2009 05:45 PM

Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği

kilo verme bu linkten yüklenmiyo sadece ego ve sucluluk var onlar yükleniyor.lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. kilo verme cd sini indirmek istiyorum.
teşekkürler

sipsirine 22-07-2009 07:47 PM

merhaba siteniz güzel teşekkürler

Dreammaker 24-07-2009 11:06 AM

Merhaba, sitenize uzun zamandır üyeyim ancak telkinleri uygulamaya fırsat bulamadım (ya da bu bahaneye sığındım) 1995 yılında 184cm / 75 kg olan ben su sıralar tartılmayı bıraktım (neredeyse iki katı olunca anlamsız geliyor) Alsında kendine güven konusunda bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yok ama nedense bir türlü bitiremedim şu aşırı kilo (obezite) sorununu. Bana ne önerirsiniz. Önerilerinizde günlük kaç tekrar gerektiği ve uykuda olup olmadığı konusunda da bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Belgin ∞ 24-07-2009 11:17 AM

Merhaba Dreammaker :)

Öncelikle suçluluk+ego telkiniyle başlamanız tavsiyedir. 15 günün ardından kilo verme güven telkinini de ekleyebilirsiniz. Genelde uykuda dinlemeniz daha yararlı olacaktır, gün içinde uyanıkken de tekrar etmeniz pekişitirmenize yardımcı olur.

Yaz aylarındayken sabah yapacağınız bir yürüyüş hem güne zinde başlamanızı sağlar, hem de en uygun formunuza ulaşmanızda yardımcı olur. Bu arada telkinlerle beraber su miktarınızı da arttırmanızı tavsiye ederim. Kışın günde 1,1.5 litre su ihtiyacımızı karşılarken yazın bu sayı neredeyse iki katına çıkıyor.

Sevgiyle.

alevi 15-11-2009 01:24 AM

arkadaslar burda anlayamadigim birsey var muzikler yani mp3 larda sadece muzik ve konusma yok yaniliyormuyuym
ve bu dinledikleriniz sadece muzik oluyor yani ... peki tehnigin icerigi yazilari ise ne ise yariyor.... burda yeniyim ve acilen kilo vermem gerekiyor tansiyon yuzunden yardimci olursaniz sevinirim

Neptün 14-01-2010 04:53 PM

bu TELKini ne kadar süre dinlememiz gerekiyor?

cagsen 02-03-2010 01:14 PM

Alıntı:

alevi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570686)
arkadaslar burda anlayamadigim birsey var muzikler yani mp3 larda sadece muzik ve konusma yok yaniliyormuyuym
ve bu dinledikleriniz sadece muzik oluyor yani ... peki tehnigin icerigi yazilari ise ne ise yariyor.... burda yeniyim ve acilen kilo vermem gerekiyor tansiyon yuzunden yardimci olursaniz sevinirim

ilk basta bende muzıgın arkasındakı telkınlerı duymamıstım ama dıkkatlıce dınlersen duyabılırsın telkınlerı özellıkle ney sesınde neyın sustugu anlarda eger kulaklıkla yuseksesle dınledıgınde duyabılıyorsun ben 2 hafat kadar kıloverme telkınını dınledım gece uyurken kısık sesle ama hıcbır etkısını goremedım umarım sana yardım eder telkınler ego ve sucluluk dınlemeyı dusunuyorum once kılo verme telkının dınlemeyı bıraktım once suclugu bıtıreyım oyle tavsıye etmıs sıtedekıler sanırım sadece kıloverme telkını etkılemıyor yada ben bıseylerı yanlıs yapıyorum sana ıyı sanslar:)

gul_1214@hotmail.com 10-01-2011 07:10 PM

Teşekkürler ,elinize sağlık umarım işe yarar.

mavi günlük 19-01-2011 01:09 AM

Arkadaşlar, buradaki telkinlerde gelecek zaman eki kullanılmış. Bu bilinçaltımıza erteleme komutu verebilir mi? Merakımı bağışlayın. Teşekkürler şimdiden.

makarnasos 06-02-2011 02:52 AM

teşekkür ederim.ancak telkinCD sine rastlamadım.1 tane link verilmiş ama maalesef çalışmıyorağla2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 PM.