Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Güven) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/)
-   -   Kilo Verme Güven Telkin İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-vermeguven/1018-kilo-verme-guven-telkin-icerigi.html)

peyker 31-12-2008 03:11 PM

çook teşekkür ederim, zaman ayırdığınız ve böyle detaylı bilgilendirdiğiniz için...

anlayacağınız üzere asıl ilgilendiğim konu "kilo verme" .. kilo vermenin ada ve güven içeriğini okudum ama etki veya öncelik olarak fark olup olmadığını merak etmiştim... teşekkürler, zamanı geldiğinde peşpeşe dinlemeyi seçeceğim...

sevgiyle, iyi bir sene diliyorum bir kez daha...

dogalflora 17-03-2009 10:09 PM

şaşkınlıkla okuyorum... Çok heyecanlandım... Umarım bana da iyi gelir... tecrübelerimi paylaşmaktan çok mutlu olacağım

cemboli 28-03-2009 11:06 AM

Cevap: Kilo Verme Güven Telkin İçeriği

me3rhaba atakan abi ben 1.75 coy ve 80 kiloyum kilo verme telkinini dinleyeli benim de iştahım aqzaldı ve kısa zamanda çok kilo verceğimi düşünüyorum acaba birden çok kilo verirsem sağlığım etkilenebilir mi?her gün dinleyeyim mi kilo verme telkinini bir zararı olur mu sizce?

hayatimdegisti 28-03-2009 11:18 AM

Merhaba
Telkin sağlıklı kilo vermeyi içeriyor.Dolayısı ile burada amaç ideal kilonuza ulaşmanızdır dinleyebilirsiniz.

bilgeperi 03-04-2009 02:04 PM

ben bir türlü indiremedim indirmek istediğim telkinleri...

biri bu konuda bilgi verebilir mi...

teşekkürler...

shamanic 06-04-2009 12:34 PM

sevgili bilgeperi merhabalar..

tem kategorilerde konuya ait ilk mesajda ana ve alternatif olmak üzere linkler vardır..
ana linkimizde aşırı yüklenmeden dolayı ara ara problemler yaşasakta alternatif linklerimiz bu konuda bize destektir..

örneğin kilo verme konusuna ait linkler aktif durumdadır..

nasıl bir problem yaşamakta olduğunu söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız..

sevgiler.. actionsmile

hafizem 01-05-2009 09:28 PM

ya ben anlamadım tek yapmamız gereken bu mp3leri dinlemek mi yani??

şule 13-05-2009 05:00 PM

selaam.
ben şey yaptım ya.. kilo verme,kendine güven ve egoyu şarkı listeme koydum. döndürüp döndürüp dinliyorum.arka arkaaya hepsini dnlemek srn olmuyo dmi ?
daa yeni başladım dnlemeye çünkü..

bebloş 22-05-2009 12:44 AM

Tüm çalışmalar için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ben de yeni üye sayılırım suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi öncelikle dinliyordum başlangıçta ancak bilgisayarım bozulunca 10-15 gün ara vermek zorunda kaldım sonra kaldığım yerden devam ettim.Kendimde olumlu gelişmeler görünce depresyon dünde kaldı telkin müziğini de ekledim 2-3 gün dinliyorum.Kilo vermeyi ne zaman, hangi telkinlerle dinlemeliyim? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
cat3500cat3500956k

gurbetci 16-07-2009 09:26 PM

on kilo fazlam var gunde kac kez dinlemeliyim bir de bu mp3 linkleri yeterli mi yoksa kisiye ozel ucretlli linklerin alinmasi da gerekli mi ?tesekkur ederim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 PM.