| ||||||||||
|
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme denizce yorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kilo verme deyince bende çok kilolu olmama rağmen kilo alıp veren bir yapıya sahibim ve 12 kilo birden 2 ay gibi bir sürede verdim ve bunu zaman zaman forumda sizlerle paylaştım şu anda ideal kilomda olup gayet mutluyum ama korumak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kilo verme deyince bende çok kilolu olmama rağmen kilo alıp veren bir yapıya sahibim ve 12 kilo birden 2 ay gibi bir sürede verdim ve bunu zaman zaman forumda sizlerle paylaştım şu anda ideal kilomda olup gayet mutluyum ama korumak gerekiyor ideal kiloyu yoksa geri alırsınız haberiniz ola vermek kadar korumakta önemli ben precision tekniğiyle kilo verdim hedefimi koyduğumda 9 şubattı ve 3 ay süre koymuştum ama daha erken verdim... genelde yemeğe saldırmamızın nedenlerinden biride başedemediğimiz duygularımızı bastırmak içindir çok yemenin ardındaki sebep genelde duygusal varilinizin ağzına kadar dolu olmasıdır bu anlamda duygu boşaltma teknikleri ve telkinler işinizi kolaylaştırır... siz negatif duygularınızı boşaltın zaten kendiliğinden çok yeme davranışının azaldığını göreceksiniz forumda gerekli gördüğümüz yerlerde neyi nasıl yapacağınızı paylaştık size düşen bunları okumak ve gün içinde uygulamalar yapmak(eft-sedona-nlp ve subliminal telkinler) hadi size kolay gelsin |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme denizce yorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kilo verme deyince bende çok kilolu olmama rağmen kilo alıp veren bir yapıya sahibim ve 12 kilo birden 2 ay gibi bir sürede verdim ve bunu zaman zaman forumda sizlerle paylaştım şu anda ideal kilomda olup gayet mutluyum ama korumak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi