Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Kilo Verme

Uyarılar

Kilo Verme hızlı kilo verme, hizli kilo verme, kolay kilo verme, acil kilo verme, kilo verme yöntemleri, kilo verme yolları, kilo verme zayıflama, kilo verme diyeti, kilo verme diyet, sağlıklı kilo verme, kilo verme ilacı, kilo verme hızlı, kilo verme dieti, kilo verme diyetleri, rejim kilo verme, kilo verme programları, bölgesel kilo verme, lahana kilo verme, kilo verme ürünleri, kilo verme ilaç, kilo verme diyetler, kilo verme programı, kilo verme listesi, kilo verme kalori, kilo verme spor, kilo verme egzersiz

Beyninizi kandırarak kilo verin

Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Beyninizi kandırarak kilo verin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyninizi kandırarak kilo verin Biraz yemek yiyip 20 dakika kadar beklerseniz beyne tokluk mesajı yollanır... 04.02.2007 17:49 Aç veya tok olduğumuzu hissettiren iki çeşit hormon bulunur. Bunlar grelin ve leptin hormonlarıdır. Grelin hormonu iştahı devamlı açık tutarak beyne çok açık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi

Beyninizi kandırarak kilo verin

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-02-2007, 06:53 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Beyninizi kandırarak kilo verin

Beyninizi kandırarak kilo verin
Biraz yemek yiyip 20 dakika kadar beklerseniz beyne tokluk mesajı yollanır...

04.02.2007 17:49
Aç veya tok olduğumuzu hissettiren iki çeşit hormon bulunur. Bunlar grelin ve leptin hormonlarıdır. Grelin hormonu iştahı devamlı açık tutarak beyne çok açık ve net bir mesaj gönderir; “yemek yemelisin!”. Diğer hormon leptin ise beyne midenin dolu olduğunu mesajlar ve tokluk hissi yaratır.



Gerçekten çok acıkmış olduğunuzda grelin hormonu her 20 ila 30 dakikada bir beyine mesaj yollar. Bu mesajların her birinin 30 dakika etki süresi vardır bu 30 dakikalık sürede ihtiyacınız olandan fazlasını yemenize neden olurlar.



Eğer biraz yemek yiyip 20 dakika kadar beklerseniz leptin hormonu beyne tokluk mesajı yollar ve sizi çok yemek yemekten kurtartır.



O yüzden karnınızın tam dolmasını beklemeden yemeyi yarıda kesip 20 dakika bekleyin, gerçekten ihtiyacınız olan kadarını yemiş olduğunuzu anlayacaksınız.



Karnınızın Guruldamasını Nasıl Durduracaksınız?

Kahvaltı: Kahvaltıda gıda lifi açısından yüksek oranlı yiyecekler ve şekersiz (az şekerli de olabilir) besinler tüketmeniz gerekiyor. Sebzeli ve yağsız bir omlet bu konuda size yardımcı olabilir.



Ara Öğün: Öğle yemeğinden önce acıkırsanız bir elma veya bir adet havuç yiyin. Hatta öğle yemeğinden yarım saat önce yemek çok faydalı olacaktır.



Öğle Yemeği: İşleri akışına bırakın, eğer ki çok fazla yiyecek hakkında düşünürseniz grelin beyne anında mesajları yollamaya başlar. İyi veya kötü kararları kendiniz vereceksiniz. Doymaya başlamadan yemeği bırakıp biraz bekleyebilirsiniz. Eğer sağlıklı olduğunu düşünüyorsanız, öğle yemeğinde 3-4 çeşit besini tüketebilirsiniz.



Örnek olarak iyi bir öğle yemeği biraz tavukla beraber bir tabak salata olabilir. Yanında ise bir kase sebze çorbası içebilirsiniz.



Ara Öğün: Akşam üzeri 16:00 civarlarında hafif bir ara öğün uygun olabilir. Size kalori verecek fakat leptin hormonunu tetiklemeyecek yiyecekler bulunmaktadır.



Biraz fındık veya ceviz yiyin. İçinde ‘iyi’ yağlardan bulunur. Sadece beyine gidecek mesajda biraz yağ aldığınız bulunur, açlık hormonunu tetiklemez.



Akşam Yemeği: Gün içindeki öğünleri kaçırmayın, eğer kaçırırsanız çok fazla açlık hissi duyarsınız ve leptin hormonu bu fırsatı kaçırmadan yollayacağı mesajlarla ihtiyacınızdan fazla yemenize sebebiyet verir.



Dr. Michael Roizen ve Dr. Mehmet Öz’ün önerisi: Pirinç açısından zengin (iyi bir karbonhidrattır) bir yemek ve somon balığı menüyü oluşturabilir. Tatlı olarak ise siyah çikolata veya meyve yiyebilirsiniz. Eğer alkol almak istiyorsanız bunu makul miktarda ve tatlı niyetine almalısınız. İkisini aynı öğünde tüketmeyin.



Nerede yediğiniz önemli

Genellikle soğuk ve loş ortamlarda yemek yiyorsunuz. Bu yüzden restorantlarda ışıklar loş olur ve klimalar da tam güç çalışır. Bunu yapmayın.



Az yemek yiyebilmek için yemek yiyeceğiniz mekanın aydınlık ve sıcaklığın da yüksek olmasına özen gösterin.



NTVMSNBC

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 12:28 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Zayıf Olmak, Sağlıklı Olmak Değil

Zayıf Olmak, Sağlıklı Olmak Değil

İngiltere’de geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan araştırma, zinde ve formda dış görünüme sahip kişilerin iç organlarındaki yağlanma oranının, kimi zaman tombullara oranla daha tehlikeli boyutlara ulaşabildiğini ortaya koydu.

İngiltere’de yapılan araştırma, zayıf görüntüye sahip her 10 kişiden 4’ünün hayati organlarında tehlikeli şekilde yağlanma olduğunu ortaya koydu.

İngiltere’de yayınlanan Daily Telegraph gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, bu ülkedeki Tıbbi Araştırmalar Konseyinin Klinik Bilimler Merkezinden bir ekip, Londra’daki Hammersmith Hastanesindeki görüntüleme merkezinde, çeşitli boy ve kilolardaki 600 gönüllünün “yağ dağılım haritasını” çıkardı.

Araştırma, 10 katılımcıdan 4’ünün “dışarıdan formda, ancak içeriden şişman” olduğunu ortaya koydu.

Araştırma ekibinin başında bulunan Prof. Dr. Jimmy Bell, “aldığı birkaç kiloyu hemen belli edenlerle, kilo almasına karşı görüntüsünü koruyanlar” arasındaki farkın, çok tehlikeli bir yerde, hayati iç organlarda olabileceğine dikkati çekti.

Prof. Dr. Bell, şişmanlığa bakışlarını bir ölçüde değiştiren araştırmanın sonuçlarını, “Dışarıdan formda görünen kişi, kilolu birine oranla daha yüksek oranda tehlikeli ve gizli yağ bulundurabilir, bu yağlar da genellikle hayati iç organların çevresinde toplanmaktadır” şeklinde özetledi.

Prof. Dr. Bell, karaciğer, kalp ve pankreasında yağlanma olan kişinin, dış yağları fazla oran birine oranla tip 2 diyabete yakalanma ya da kalp krizi geçirme olasılığının daha yüksek olduğuna dikkati çekti.

Diyetler takıntı haline geldi

Şişmanlık oranının hesaplanmasında kullanılan beden kitle endeksinin, kişilere önemli veriler sunmakla birlikte, kimi zaman bireyleri yanıltabileceğine işaret eden Prof. Dr. Bell, şunları kaydetti:
“Beden kitle endeksiniz size tombul mu obez mi olduğunuzu söyleyebilir ama vücudunuzun içinde bulunan yağ oranınıza ilişkin bilgi vermez. İri, ancak fiziksel olarak aktif kişi, kusursuz derecede sağlıklı konuma sahip olabilir. İnsanlar diyet konusunu adeta takıntı haline getirdiler. Oysa ki, egzersiz olmadan uygulanan diyet programı ile yağların yanlış yerlerde birikmesine neden olunabilir. Yaşam biçiminizde büyük değişiklikler meydana getirmeden de, fiziksel aktivitelerinizi artırmak mümkün.”

Araştırma raporunda, deneklerden elde edilen sonuçlar, yaşam alışkanlıklarıyla birlikte sunuldu. Buna göre, beden kitle endeksi 27.7 olarak hesaplanan, spor yapmaktan hoşlanmadığını belirten 23 yaşındaki Simon Relph’in, vücudunda 15 litre “iç yağ” bulunduğu görülürken, beden kitle endeksi 28.1 olan, haftada üç kez futbol oynayan 23 yaşındaki Neil Ferguson’da ise bu oran 4 litre olarak saptandı.

Standart yaklaşımlar Ferguson’un birçok hastalığa karşı daha fazla risk altında olduğunu gösterse de, “içeriden” bakıldığında Ferguson, dışarıdan göründüğünün tersine daha sağlıklı bir tablo çizdi.

NTVMSNBC
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 12:49 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 67
Tesekkür: 0
31 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysekim is an unknown quantity at this point
Standart Beyninizi kandırarak kilo verin

ya su beynimi bende kandırsam ama ters yönde bende kilo almak istiyorum ne olacak şimdi...
aysekim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2007, 09:59 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 434
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Beyninizi kandırarak kilo verin

leptin hormonu anti obezite hormonu olarak tanımlayabileceğimiz bir hormondur
bu hormon hipotalamustan salgılanır
ben şahsen kilo verme telkinlerini önermiyorum
çünkü beyin bu telkinlerle uyarılarak leptin hormonunun çalışmasını altüst eder
vücudumuzda feed back dediğimiz endokrinolojik sistem vardır yani bi hormon başka bir hormonla kontrol edilir
leptin hormonu uzun süre salgılanmazsa hipotalamus artık o hormonu üretecek kapasitesini yavaş yavaş yitirir ve durur ve sonu bir çok hastalığa sebebiyet verir
kas erimelerinden tutunda organ zayıflamasına
bence kilolarınızı diyetisyenle çözün
çünkü bu telkinler gerçekten işe yarıo ve kilo verme telkini ama sadece bu telkin için için konuşuyorum metabolizmanızı çook etkiler bence bi diyetisyenle zayıflayın beyninizide kandırmayın sonra doğruyu anlatmaya çalışacaksınız inanmayacak sevgilerimle
__________________
http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg
PSİKO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2007, 10:56 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 235
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Beyninizi kandırarak kilo verin

dinleyeli bir hafta oldu heralde ve gercekten yemek aramiyorum,acikmiyorum.
diyetisyene gitsemde istahimi durduramadiktan sonra onun dediklerinide yerine getirememki
ama belki ilk gunlerdeki agirlik verdigim kilo telkini yerine diger telkinlere agirlik verebilirim,nasil olsa suan istahimi kapadi yeterli..
istahim tekrar acilirsa yine kilo telkinine donebilirim
belki boylelikle verebilecek zarari engellemis olurum dusun
ama telkinlerin ise yaradigina bende katiliyorum,inanilmaz bir olay
atakan beye cok tesekkur ediyorum,bu telkinleri kendi icin hazirlamis ama su an kac kisi ona duaci,
bilgilerini bizimle paylastigi icin tesekkur ederim
__________________
Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall
elif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 03:56 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 121
Tesekkür: 0
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gül sultan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Beyninizi kandırarak kilo verin

şimdi bunu yapparsak 200 kilodan 100 kiloya inebilirmiyizz 96
gül sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Beyninizi kandırarak kilo verin

Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Beyninizi kandırarak kilo verin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyninizi kandırarak kilo verin Biraz yemek yiyip 20 dakika kadar beklerseniz beyne tokluk mesajı yollanır... 04.02.2007 17:49 Aç veya tok olduğumuzu hissettiren iki çeşit hormon bulunur. Bunlar grelin ve leptin hormonlarıdır. Grelin hormonu iştahı devamlı açık tutarak beyne çok açık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.