| ||||||||||
|
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme DKZ diyetsiz kalıcı zayıflama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ZAYIFLIYORUM... Karnım ve gözüm birlikte doymaya başladığından beri enerjim ... yerine geldi... artık güç bende... neyin beni zayıflattığını biliyorum... önüme çıkabilecek engellerin farkındayım, ama aşmayı da bileceğim... zayıflıyorum! Tok olduğum zaman yememenin beni hedefime götüreceğini... biliyorum... ve yemiyorum... acıktığımda karnımı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #16 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: arz...
Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ZAYIFLIYORUM... Karnım ve gözüm birlikte doymaya başladığından beri enerjim ... yerine geldi... artık güç bende... neyin beni zayıflattığını biliyorum... önüme çıkabilecek engellerin farkındayım, ama aşmayı da bileceğim... zayıflıyorum! Tok olduğum zaman yememenin beni hedefime götüreceğini... biliyorum... ve yemiyorum... acıktığımda karnımı sevdiğim besinlerle doyurduğum için, tok olunca canımın bir şeyler istemesi azaldı... isterse, düşünüyorum... yesem mi yemesem mi? yersem, zayıflama sürecimi biraz yavaşlatmış olacağım, dünyanın sonu değil ama bir yandan da canımın istediklerini acıkmış olduğumda, çok daha fazla zevk alarak yeme şansım da var...yemezsem, acaba bedenime tekrar kıtlık sinyali mi vermiş olurum? Eksiklikler yoksunluklar tekrar başlar mı? diyet yapıyormuş gibi mi olurum?... düşünüyorum ve kararımı veriyorum... çoğu zaman sevdiğim, canımın istediği şeyleri yeme keyfini acıkmamla çakıştırmayı kararlaştırıyorum... ama bazen de “sefam olsun”diyor ve yiyorum... işte ben böyle zayıflıyorum!
__________________ "güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır" |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
diyet, kilo verme, zayıflama |
| |
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme DKZ diyetsiz kalıcı zayıflama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ZAYIFLIYORUM... Karnım ve gözüm birlikte doymaya başladığından beri enerjim ... yerine geldi... artık güç bende... neyin beni zayıflattığını biliyorum... önüme çıkabilecek engellerin farkındayım, ama aşmayı da bileceğim... zayıflıyorum! Tok olduğum zaman yememenin beni hedefime götüreceğini... biliyorum... ve yemiyorum... acıktığımda karnımı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi