Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Kilo Verme

Uyarılar

Kilo Verme hızlı kilo verme, hizli kilo verme, kolay kilo verme, acil kilo verme, kilo verme yöntemleri, kilo verme yolları, kilo verme zayıflama, kilo verme diyeti, kilo verme diyet, sağlıklı kilo verme, kilo verme ilacı, kilo verme hızlı, kilo verme dieti, kilo verme diyetleri, rejim kilo verme, kilo verme programları, bölgesel kilo verme, lahana kilo verme, kilo verme ürünleri, kilo verme ilaç, kilo verme diyetler, kilo verme programı, kilo verme listesi, kilo verme kalori, kilo verme spor, kilo verme egzersiz

limonata diyeti

Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme limonata diyeti Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Limonata diyeti LIMONATA DIYETININ ORIJINI Limonata diyetinin elimine edici ve insa edici yetenegi basarili ve sürekli olarak gösterilmistir. Limon insanlarin bildigi en zengin mineral ve vitamin kaynagidir ve tüm yil boyunca bulunabilir. Bu nedenle diyet yilin herhangibir ayinda uygulanabilir. Limonata ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi

limonata diyeti

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-06-2007, 02:20 PM   #1 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart limonata diyeti

Limonata diyeti

LIMONATA DIYETININ ORIJINI

Limonata diyetinin elimine edici ve insa edici yetenegi basarili ve sürekli olarak gösterilmistir.

Limon insanlarin bildigi en zengin mineral ve vitamin kaynagidir ve tüm yil boyunca bulunabilir. Bu nedenle diyet yilin herhangibir ayinda uygulanabilir.

Limonata diyeti öncelikle, kirk yil önce kendisini mide ülserlerini iyilestirmede kanitladi. Diyetle ilk deneyimimin bu olayini paylasmam için Bob Norman tarafindan izin verildi.

Bir gün, Bob ile tanismamdan kisa bir süre önce, mide ülserlerini on günde iyilestirecek bir araç olarak bu diyeti tam formunda yazmak için ilham aldim. Hemen bunu detayli olarak yazdim ve bunu test etmek için bekledim.

Bob Norman yaklasik üç yildir mide ülserinden sikayetçiydi. Bu zaman boyunca bilinen her seyi denemisti, ama hiçbir sey ona yardimci olmamisti. Iki saatte bir bir seyler yemek zorunda idi, aksi taktirde asiri aci çekiyordu. Doktoru onu ameliyat etmek istemisti, ancak o bunu kabul etmemisti. Bana, gidecegi son insan oldugumu söyledi. Eger ben ona yardim edemezsem, eve gidip bu durumda yasamaktansa ölecekti.

Bu noktada ülserin nedeninin açiklamasini yapmak gerekiyor. Mide duvarinin tüm içini kaplayan bir sodyum tabakasi vardir, eger bu bozulmadan durursa sindirim sivilarinin midenin kendisini sindirmesini önler. Ancak, herhangi bir formdaki et gidasi mideye girdiginde, et sodyumu, aynen mide duvarlarinin çektigi sekilde çeker. Sodyumun bir kismi mide duvarlarindan çekilir ve etin etrafinda toplanir, bu etin midede sindirimini önler ve ayni zamanda mide duvarlarindaki sodyumu eksiltir.

Kisi et yemeye devam ettikçe ve diyette sodyum eksikligi oldukça, midenin duvarlarindaki sodyum hatti yenilenmez. O zaman sindirici sivilar mideyi sindirmeye baslar, bu bizim ülser dedigimiz seyi olusturur. Bu gerçeklestiginde, ülseri iyilestirmeye çalisan tüm ortodoks yöntemler basarisiz olur.

Bazen et midede iki veya daha fazla saat kalabilir ve fermente olmaya ve çürümeye baslar. Parçalanmasi ve sindirilmesi için ince bagirsaklara geçmesi gerekir. Etlerin tüm formlari, sebze ve meyvelerden daha uzun sürede sindirilir. Tavuk ve kümes hayvanlari en uzun sürede sindirilen gidadir. Et yemegi , önceden bir et formu oldugundan, bedenlerimiz tarafindan kolayca kullanilabilir olani izlemez. Gerçekte, bunun tersi dogrudur.

Kisi her tür et gidalarinin asiri derecede toksik oldugunu düsündügünde, bunlarin asiri derecede istenmeyen bir beslenme şekli oldugu açik hale gelir. Et yerken kisi, tüm bosaltim organlarimizi hesaba katmalidir. Bu organlar baslica kendi atiklarimizi gidermek için yapilmistir. Hayvansal et yedigimizde, hayvansal etin kendi hücrelerinin atiklari dahil olur (veya ilaçlar veya diger yararsiz malzemeler) ve bu organlarin ekstra çalismasi gerekir ve sonunda çesitli sekillerde rahatsizliklar gelisir.

Tüm kati gidalarin, bedeni besleyebilmeden önce kan tarafindan tasinabilmesi için sivi forma parçalanmasi gerektigini hatirlayin. Her çesit et gidalarinin (balik dahil) bu duruma ulasmalari daha uzun sürer ve beden için meyve, sebzelerden daha az yararlidir.

Hikayemize geri dönelim. Bob’un tüm açiklamalarindan sonra, ona ülserinin on gün içinde iyilesmesini isteyip istemedigini sordum. “Evet” diye yanitladi, böylece ona bir diyet listesi verdim. Onu dikkatle okudu ve bunu asla yapamayacagini, çünkü üç yildir gittigi tüm uzmanlarin ona asla limon kullanmamasini söylediklerini belirterek bana geri verdi ve bu limonatadan baska bir sey degildi.

Ortodoks yöntemler onun ülserini iyilestirmekte tamamen basarisiz oldugu için, olarin tavsiyelerinin yanlis olabilecegini düsünmesini söyledim. Limonata diyeti kabul edilen (basarisiz olan) uygulamalara karsit oldugu için, mantik bana bunun sifayi gerçeklestirebilecegini söylüyordu. Bunun zarar vermeyecegini güvenli oldugunu biliyordum.

Bob’a, eger bu uzmanlarin tavsiyeleri dogru olsaydi, ülserinin üç yil önce iyilesmis olacagini söyledim ! Ona kullanilmamasi gerektigi söylenen sey, belki de onun gereksinimi oldugu seydi. O bunun üzerinde düsündü ve “Peki, deneyecegim...beni öldürse bile !” dedi.

Bes günlük diyetten sonra, Bob beni aradi. Baslangiçtan beri agrisi olmamasina ragmen, aniden eski agrilarin döneceginden ve tekrar kötü olacagindan korkuyordu. Daha önceleri her iki saatte bir, bir seyler yemek zorunda iken, önceki gün sekiz saat bir sey yeyip içmemisti – agri olmamisti, yine de endiseli idi. Bes gündür agrsi olmadigindan, iyi olacagini ve kalan diyet süresine devam etmesini söyledim.

On birinci gün, doktoru tarafindan incelendi ve ülser tamamen iyilesmisti. Söylemeye gerek yok, doktoru çok sasirmisti, çünkü diyetten önce, doktoru X – isinlari dahil tam bir inceleme yapmisti ve acil bir ameliyat tavsiye etmisti, aksi taktirde uzun yasamayacagini belirtmisti.

Bir çok baska ülserler, on günde, ayni sonuçlarla takip etti. Sayisiz baska hastaliklar da on günlük periyot boyunca düzeldi.

Limonata Diyeti ayni zamanda zayiflatici bir diyet mi?

Zayiflatici bir diyet olarak, her sekilde diger sistemlerden daha üstündür, çünkü her tipteki yag dokularini çözer ve elimine eder – herhangibir zararli yan etkisi yoktur.

Soguk alginliklari, grip, astim, sinüs ve brons rahatsizliklari gibi tüm mukus hastaliklari hizla dagitilir ve bedenden elimine edilir, kullanici, zor nefes almaya ve sinüs bosluklarini tikamaya neden olan çesitli alerjilerden özgürlesir. Allerjiler bu toksinlerin birikiminin bir sonucudur ve biz bedenimizi temizlerken ortadan kaybolurlar. Asiri – kilolu olanlar siklikla bu zorluklari deneyimler ve onlarin kilo almalarina neden olan toksik yag – üreten gidalari yemeye devam ettikçe, onlarin diger rahatsizliklari daha çok katlanir.

Mukus hastaliklari mukus – olusturan gidalar yemek veya içmekle olusur. Baska deyisle, siz eger bu hastaliklara sahipseniz, onlari (hastaliklari) yediniz ! Ailemizi mukus – olusturan gidalarla beslemeyi durdurdukça, onlarin mukus ve alerji hastaliklarini yasamlarinin kalani boyunca elimine ederiz.

Eklemlerde, kaslarda, hücrelerde ve bezlerde kalsiyum tortularinin sonucu olan hastalik tipleri kolayca çözünür ve bedenden uzaklastirilir. Damarlardaki kolesterol tortulari da limonata diyetinin sihirli temizleme gücüne yanit verir.

Bedenin kalani temizlendikçe, tüm deri hastaliklari da ortadan kaybolur. Çibanlar, apseler, sirpençeler ve sivilceler, hepsi bu kategoriye girer. Bu durumlar, Doga’nin zehirleri bedenden hizla elimine etme çabasidir.

Her tür enfeksiyonlar bedenin daha ileri temizlenmesini üretmek için çözünen ve yakilan veya oksitlenen zehirlerin engin birikiminin sonucudur. Bundan dolayi, toksinlerin hizli eliminasyonu her tür enfeksiyon atesi için gereksinimi hafifletir. Enfeksiyonlara “yakalanilmaz”, bunlar bizim asiri atiklarimizi yakmaya yardim etmek için Doga tarafindan yaratilir.

Evet, limonata diyeti zayiflatan bir diyettir, ancak dahasi var. Ülserleri iyilestirmek için kullanildiginda, ayni zamanda bir çok baska rahatsizliklar temizlendigi gibi, zayiflatici diyet olarak kullanildiginda da diger hastaliklar da iyilesir.

Insanlar, dogru gidalari seçtiginde güçlü, saglikli bedenlere sahip olur veya dogru olmayan gidalar aldiginda hastalikli bedenlere sahip olur.

NOT

ASAGIDAKI DIYET SADECE BIR TAVSIYE OLARAK VERILMEKTEDIR ; BUNU IZLEYECEK HERHANGI BIRI BUNU GÖNÜLLÜ/ISTENÇLI OLARAK YAPAR. DOGAL OLARAK, HER BIREY FARKLI REAKSIYON GÖSTERDIGINDEN, HER BIR BIREY BUNUN KULLANIMI ILE ILGILI KENDI KARARINI/HUKMUNU KULLANMALIDIR.

LIMONATA DIYETI

Amaç

Bedenin herhangi bir bölümünde olusmus olan toksinleri ve tikanikliklari çözmek ve elimine etmek

Böbrekleri ve sindirim sistemini temizlemek

Tüm bedendeki bezleri ve hücreleri aritmak

Eklemlerdeki ve kaslardaki tüm istenmeyen atiklari ve sert materyalleri elimine etmek

Sinirlerdeki, arterlerdeki ve kan damarlarindaki baskiyi ve tahrisi hafifletmek

Saglikli bir kan dolasimi insa etmek için

Yasiniza bakmadan gençligi ve esnekligi korumak için.

Ne Zaman Kullanmali

Hastalik ortaya çiktiginda – tüm akut ve kronik durumlar için.

Sindirim sistemi dinlenmeye ve temizlenmeye gereksinim duydugunda.

Asiri kilo sorun oldugunda.

Daha iyi sindirim ve beden dokularinin insasi gerekli oldugunda.

Ne Siklikla Uygulanmali ?

Diyete en az 10 gün veya daha fazla devam edin – en fazla 40 güne kadar, bunun ötesi asiri derecede ciddi durumlar için güvenli olabilir. Bu zaman boyunca tüm gerekli olan besinler alinir. Bedeni normal saglikli bir durumda tutmak için yilda üç veya dört kez uygulama mucizeler yaratir. Ciddi problemler için diyet daha sikça yapilabilir.

Nasil Hazirlanir

2 yemek kasigi limon suyu (yaklasik ½ limon)

2 yemek kasigi hakiki akçaagaç surubu (akçaagaç ile kokulandirilmis seker surubu degil)

1/10 çay kasigi kirmizi biber veya tadimlik

Su, orta sicaklikta (kaynak suyu)

Limon suyunu, akçaagaç surubunu ve kirmizi biberi yaklasik 280 gramlik bir kapta karistirin ve kabi orta sicaklikta su ile doldurun. (Istenirse soguk su kullanilabilir)

Sadece taze limon kullanin, asla kutulanmis limon suyu veya dondurulmus limon suyu kullanmayin. Mümkünse organik limonlari kullanin.

Akçaagaç surubu, pozitif ve negatif sekerlerin dengeli bir formudur ve bu surup kullanilmalidir, bunun yerine baska bir surup kullanilmamalidir.

Akçaagaç surubu genis çesitlilikte minerallere ve vitaminlere sahiptir. Dogal olarak mineral ve vitamin içerigi agaçlarin büyüdügü yere ve topragin mineral içerigine göre degisir. Bunlar saf akçaagaç surubunun ortalama örneginde bulunan minerallerdir : Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum, Manganez, Demir, Bakir, Fosfor, Sülfür ve Silikon. Vitamin A, B1, B2, B6, C ve Pantothenik Asit (B5) de surupta mevcuttur. Bunlarin gereksinimleri ve etkileri ile ilgili bilgi “Aydinlanma Çagi Için Sifa” adli kitabin arkasindaki Biyokimyada bulunmaktadir.

Bazi bilgisiz akçaagaç surubu sekerleme operatörleri, agaçlari delip siviyi çekme isleminde formaldehit pelletleri kullanmakta, ama bunu yapmayan bir çoklari var. Formaldehit kullanmayanlari arastirin.

(Bal kullanilmamasi belirtiliyor).

Daha ileri temizleme ve laksatif etki için bir parça limon kabugunun ve pulpunun (limon sikildiktan sonra kalan meyveli kisim) limonataya katilmasi tavsiye ediliyor. (Not : ticari olarak üretilen limonlarin kabuklari sari renkli renklendiricilerle kaplanmis olabilir ve zehirli böcek spreyleri içerebilir). Limon kabugundaki özellikler ayrica asiri kanamayi önleyen bir hemostatik olarak davranir.

Kirmizi biber eklemek gereklidir, kirmizi biber mukusu parçalar ve ilave rahatlik için kan insa ederek sicakligi artirir. Ayrica, bir çok B ve C vitamini ilave eder.

Bu diyet boyunca hos bir degisiklik olarak ve temizlikte daha ilerlemeye yardimci olmak için arada sirada nane çayi kullanilabilir. Nanenin klorofili aritici olarak yardimci olur,temizlik periyodu esnasinda ortaya çikan agiz ve beden kokularini nötralize eder.

Ne Kadar İçilmeli ?

Uyanik oldugunuz periyot boyunca alti – on iki bardak limonata için. Aciktikça bir bardak daha limonata için. DIYETIN TAM PERIYODU BOYUNCA BASKA BIR GIDA ALINMAMALIDIR. Bu, minerallerin ve vitaminlerin tam dengesi oldugu için, kisi acikma sikintilari çekmez. Vitamin haplari kullanmayin.

Tüm kati gidalar, bedenin hücrelerine kan tarafindan tasinabilmeden önce sivi haline dönüstürülür. Limonata önceden sivi halinde bir gidadir.

Asiri kilolu olanlar için, daha az akçaagaç surubu alinabilir. Kilosu az olanlar için, daha çok akçaagaç surubu alinabilir. Kilosu az olanlar daha çok kilo vermekten korkmasin, HATIRLAYIN, tek kaybedeceginiz mukus, atik ve hastaliktir. Saglikli dokular elimine edilmez. Kilo almaya gereksinimi olan bir çok insan diyet periyodunun sonuna yakin kilo almis olur.

Bardak basina limon suyu miktarini asla degistirmeyin. Günde yaklasik alti bardak limonata kilo vermek isteyenler için yeterlidir. Istenirse daha fazla su içilebilir.

Temizlige Yardimci Olma

Bu bir temizlik diyeti oldugu için, zehirleri elimine etmesi için Dogaya daha fazla yardim ederseniz, daha iyi olur. Eger sisteminiz alt üst olursa/bozulursa, bunun nedeni yeterli eliminasyona sahip olmamanizdir. Talimatlari tamamen izleyerek bu olasiliktan kaçinin. Hepsinin üstünde, günde iki, üç veya daha fazla tuvalete gittiginizden emin olun. Kati gida yenmedigi için bu gereksiz görülebilir, ancak bu Doganin elimine etme yoludur, bu bedendeki çesitli hücrelerden ve organlardan serbest birakilir. Bunlarin bir sekilde bedeni terketmesi gerekir. Eliminasyon daha iyi olursa, sonuçlar daha çabuk elde edilir.

Çogu kisi için LAKSATIF BITKI ÇAYI en iyi yardimci olarak kesfedilmistir. Baslangiçtan itibaren iyi bir laksatif bitki çayi almak iyi bir uygulamadir – gece yapilacak son sey ve sabah yapilacak ilk sey.

Baska Bir Temizlik Yardimcisi : Içsel Tuzlu Su Banyosu

Bedenlerimizin disini oldugu kadar içini de yikamak gereklidir. Temizleme diyeti esnasinda veya ondan sonra her hangi bir zamanda enema veya kolonikler almayin. Bunlar gereksizdir ve oldukça zararli olabilirler.

Kolonik sistemi, alisilmis kolonikler ve enemalarin zararli etkileri olmadan temizleyen daha iyi bir yöntem vardir. Bu yöntem tüm sindirim sistemini temizler, kolonikler ve enemalar sadece kolona veya onun küçük bir parçasina ulasabilir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2007, 11:12 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
furkan0691 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: limonata diyeti

Selam,akçaağaç şurubunu aktarlardan bulabilirmiyiz.? hoşçakal........
furkan0691 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2007, 12:26 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: limonata diyeti

arkadaşlar diyetlerinize karışmak ya da birinin reklamını yapmak niyetinde değilim ama bişeyi faydasına inandığım için haber vermek istiyorum:

gece bi programdaki konuk  Kıbrıs'ta bi oteli olan bi bayan kendisine gelenlere özel yemek içmek sistemi uyguluyor.7-15 gün arası kalınıyor.ve gidenlerin bağırsakları vücudunda her fazlalık bu sistemli beslenme sonunda temizleniyor.ben dahi nerdeyse gidesim geldi öyle bişey.belki ilerde giderim nasipse.burada öğretilen diyet yapmak zayıflamak değil,nasıl sağlıklı beslenilir onu öğretmek ve içte birikmiş fazlalıkların atılması.bu esnada zayıflama da oluyormuş hatta şöyle bişey de dedi bu çalışma devam ederken vücutta küçükken yutulmuş boncuk,düğme,tırnaklar gibi maddeler kendiliğinden atılıyor.belki ilgilenen olur diye haber verdim.şimdi araştırdım ama internet sitelerini bulamadım.sevgiler.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2007, 01:16 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: limonata diyeti

Alıntı:
furkan0691 Nickli Üyeden Alıntı
Selam,akçaağaç şurubunu aktarlardan bulabilirmiyiz.? hoşçakal........

aktarlarda bulabilirsiniz.. güvenilir yerlerden almaya dikkat edin sadece
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


limonata diyeti

Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme limonata diyeti Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Limonata diyeti LIMONATA DIYETININ ORIJINI Limonata diyetinin elimine edici ve insa edici yetenegi basarili ve sürekli olarak gösterilmistir. Limon insanlarin bildigi en zengin mineral ve vitamin kaynagidir ve tüm yil boyunca bulunabilir. Bu nedenle diyet yilin herhangibir ayinda uygulanabilir. Limonata ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.