![]() |
Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Eğer değişimleri farkedemediyseniz aynaya bakınız.Gözlerinizde eskiye göre bir parlaklık ve daha gülümser bir ifade göreceksiniz 98569 Etkilerin ilk olarak ortaya çıktığı yerlerden birisi gözlerinizdir. t678 |
Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Gördüm, gördüm Atakan bey gerçekten dediğiniz gibi saat 17:40 gerçekten etkiler çok çabuk ortaya çıktı.Gözlerimin içi gerçekten gülüyor ve daha parlak. 98569 smil56 |
Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Tabii ki sigarayi birakirsaniz bu etkiler daha belirgin hale gelir y789 |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Evet bende ayna egzersizi yaparken dikkat ettim gerçektende gözlerimde bir parlaklık var ve gözlerimin içi gülüyor... smil56 |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Evet yaa iki gündür bu daha belirgin bende de genelde durumum şu smil56. İnsanlara daha içten gülümsüyorum artık. Hayatımda ters giden beni üzen şeyler yokmu? herzamankine göre fazlasıyla da var aslında. Ama bu insanlara gülümseme lüksümü elimden almıyor şükür. |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi telkinleri dinlerken gözlerdeki etkiyi sokakta yürürken fark edebilrsiniz daha fazla insan size bakar çünkü gözleriniz daha çekicidir bilmem fark ettiniz mi ? coffe2 |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Alıntı:
Evet yaa bana da öyle geliyor, normalde de öyle geliyordu sanki herkes bana bakıyormuş gibi, acaba içimden herkesin bana bakmasını mı istiyorum bilinçsizce hayır diyorumda, Allah Allah, herkesin bana bakmasını niye isteyim ki fazla dikkat çekmeye gerek yok niye yani niye niye niye s45apk |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Herkese merhaba..aranıza yeni katıldım..yaklaşık 10 gün oldu forumu okumaktan bişiler yazamadım.. neutrali5.. insanların dikkatini çektiğimi farkettim ama bunun telkinlerin etkisiyle olduğunu düşünememiştim..şimdi daha iyi anladım..Burada emeği geçen herkese teşekürler..Ayrıca foruma yazan arkadaşlarada teşekür etmek istiyorum...forumuda yorumları okudukça motivasyonumuz artıyor..telkinlerin etkisini kısa sürede almamızı kolaylaştırıyor.. neutrali5 |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi evet bende farkettim gözlerimdeki ışıltıyı sadece ben değil çevremdekilerde farketti. gogogo gogogo yolda yürürken insanların daha çok gözümün içine baktığını farketmiştim ama bu sebepten olduğu aklıma gelmemişti. dusun dusun |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi MERHABA arkadaşlar daha bugün bizim ev sahibi sende bi değişiklik var dedi.Nedir dedim?Bu aralar seni daha mutlu daha keyifli görüyorum dedi çok şükür bu değişimleri yaşayabildiğim için emeği geçen herkesin yüreğine sağlık ..... |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi telkinleri dinlemeden önce göz temasını çok iyi yapıyordum.ama şimdi dinlemeye başlayalı 1hafta kadar oldu.çok daha iyi yapıyorum ben milletin gözüne baktıkça onlarda bana gülümseyerek bakıyor ."ben gülmüyorum"diyorum,:D ama yinede gülüyorlar o zamanda ben gülüyorum... smil56 kendime güvenim vardı ama ego ve suçluluğu dinledikten sonra güvenim dahada arttı...artık derslerde daha rahat kopya çekiyorum sanki yakalanmıyacakmış gibi... smiliyface art56art56 smil56 sigrt56 kiss3 alk78 alk78 |
evet evet evet smil56 bugün kardeşim tam 3 defa gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi, girlhaha ayrıca konuşurken muhatablarımın gözlerime daha dikkatli baktıklarını hissettim... thumbsanim çok mutluyum s456 s456 teşekkür ederim Allahım, teşekkür ederim hayıatım değişti ailesi, teşekkür ederim hayatım değişti telkinleri... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi ben hep aynaya baktığımda gözlerimin bakış tarzından hoşlanmıyordum..böyle yorgun, bitkin, hayattan bezmiş yarı uykulu gibi ve de sert bakışlarım vardı.. hatta insanlarla gözgöze geldiğimde onlarla yakın mesafede konuşurken...daha doğrusu onlar konuşurken ve ben dinleyici durumundayken..tedirgin oluyorlardı..acaba söylediklerimi anlıyor mu ? yada ne düşünüyor gibilerinden...yani ben hissediyordum bunu.... sırf o hoşlanılmayan etkiyi gizlemek için yıllarca değişik renklerde renkli lensler kullandım...kendimi daha sevimli..daha canayakın..daha hayata bağlı ve daha yaklaşılabilir gösterebilmek için....inşallah artık onlara ihtiyacım kalmaz....bekleyelim görelim bakalım.. kesin sonuç farkettiğimde yine yazarım buraya acaba hangi telkinin gözlerde bu etkisi oluyor..bilen cevap verebilir mi ? |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi merhabalar silvia.. genel olarak suçluluk.. kendine güven .. ego gibi başlangıç telkinlerinden sonraki ilk etkiler.. ilerleyen günlerde listene sosyallik arttırıcı..topluluk karşısında konuşma.. başkalarının düşünceleri gibi telkinleri eklersen bahsettiğin konularla ilgili olarak hedeflerini gerçeklerştirmen kolaylaşacaktır.. mutlu haberlerini almak dileklerimle.. sevgiler.. |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi ay arkadaşlar...gözlerime inanamıyorum ooo67 telkinler sonrası gözlerimin daha çok parlayacağını beklerdim ama göz rengimin 1 ton kadar açılacağını hiç ummazdım... aynaya az önce baktığımda göz rengimin her zamankinden daha açık gibi göründüğüne ve gözbebeklerimin bundan dolayı daha net seçildiğine şahit oldum...bu arada belirteyim gözlerim kahverengi....yandan ışık vuran pencere yanındaki aynada baktım daha direkt güneş ışığı vurmuyor..ama gözlerim turuncumsu bal rengi gibi daha sıcak tonda bir kahverengi olmuş sanki... ve daha da ileri gittim sahip olduğum lensleri de takıp öyle bakıyım bi de dedim...ve hiç olmadıkları kadar açık renk durup beni şok ettiler... renkli lens kullanmıyor olsanız da şunu bilirsiniz..gözdeki lensin açıklığı veya koyuluğu doğal göz renginin açıklığı ve koyuluğuna bağlıdır.. arkadaşlar bu sizce psikolojik mi yoksa göz renginde de açılma yapıyor mu bu telkinler...lütfen cevap verin bu konuda aşırı meraklandım.. uzun süredir gözlerimin daha açık renk olmasını hep isterdim...acaba telkinler sonrası benim her isteğim ben farkında olmadan gerçekleşicek mi ? açıkcası bu durum beni korkuttu da...ya hayrıma olmayan şeyleri de istiyorsam ve onlar da gerçekleşicekse ? |
Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi silviacım bence psikolojik bi durum bu.belki de aynada kendine hiç bu kadar kendinle barışık biri yoktu daha önceden.sanırım renkli gözlerden hoşlanıyosun.ve güzel dediğin de açık renk göz aklına geliyo.saçma da gelebilir ama şöylebi mantık kurdum ;şimdi sen kendini güzel hissediyosun tender45,çünkü kendinin farkına vardın.ben güzelsem gözlerim de güzel ve güzel göz de açık rengi tanımladığı için benim göz rengim açık diyosun. gözlerin açık ya da koyu renk olsun eminim ki çok güzeldir kiss3. gözlerin parlamasına gelince gayet normal,kendimizi iyi hissettiğimizde gözlerimizde bi ışık olur ya ondan sanırım göz parıldaması onayi sevgiyle sağlıcakla smiliyface |
cevabın için çok sağol canımcım..çok güzel şeyler yazmışsın kiss3 |
arkadaşlar ben de kendimi mutlu hissediyorum ama hep içimde korku var acaba geçici mi bu mutluluk diye çok korkuyorum allahım yardım et.desteğinizi eksik etmeyin arkadaşlar |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi hiç size biri "gözlerin çok güzel" dedimi :) bilemiyorum ama, telkinlerden sonra oldu, zaten aynaya bakınca kendimde biraz anladım, eskisinden daha normal bakıyorum :), yani bakarken rahatım. daha dinç daha pozitif bakıyorum sanki.. bu bi gerçekkkkk.. |
Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Alıntı:
|
|
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi İlginç; ama ben de gözlerimi daha bir çekici görüyorum. Bahsettiğiniz gibi gözlerimin için gülüyor. İşin garibi farklı zamanlarda da olsa telkinler herkese aynı verimi gösteriyor. Çabalarınız sadece verim alma sürenizi kısaltıyor ya da uzatıyor. Ama netice hep sabit. Ve çok ilginç bence. Ben artık telkinleri reçete niteliğinde algılıyorum. Bu kadar olur ya. Bunun da emeği kolay kolay ödenmez. |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi bende gözlerimin daha parlak ve canlı olduğunu farkettim,oleyyyy işe yarıyooooooooooy789 |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi benim ela olan gözlerim daha da renk açtı ve bal rengine döndü. ayrıca irileşti. kocaman kocaman oldular..wovvvv demek telkinlerdenmiş.çok sevindim....harika birşey bu..ben 1 haftadır kendine güven telkini dinliyorum.. |
Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi teşekkurler ama nasıl ındırıcez |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi bişey sorucam gözlerin parlamasını sağlayan telkinler hangileri ve sigara kullanmanın etkisi nedir?bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim |
Alıntı:
sevgiler. |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.. Forumda bu konuda hakkinda yazilanlari cok dikkatlice okudum ve gercekten cok dogru sozler mevcut. Oncelikle sunu soylemek istiyorum; Insanin mutlulugu hayati boyunca gozlerine ve yuzune kesinlikle yansir... Bunu hepimiz dikkat etmisizdir cevremizde.. Guzellik icten gelir her zaman..Olabildigince mutlu oldugumuzda yerimizde duramayiz ve yuz ifadelerimiz degisir gozlerimiz parlar yada rengi dahada acilir ve gozumuzun dogal guzelligini gormus oluruz... Benim gozlerim ela ve 3-4 seneye kadar gozlerimin her zaman parladigini ve cok acik renkde ela oldugunu kendimde gordum cevremdekiler de hep gordu.. Bunun sadece icten geldigine inaniyorum ve kesinlikle oyle oldugunuda biliyorum. Mutlu olmayi, mutlu etmeyi ve guler yuzlu olmayi hep basardim.. ama hayatta her zaman iyi gidiyor diye bir sey yok.. 4 sene once filan cok sevdigim bir kiz arkadasimdan ayrilmistim ve ona gercekten cok kafayi taktim ve baya bir mutsuz oldum.. gozlerimdeki isiltinin kayboldugunu gozlerimle gordum.. ve goz rengim gittikce siyah a dondu.. bunu mutsuzlukdan dolayi olduguna inaniyorum... cunku hayatimda mutsuzluga yer yoktu.. hep mutluydum ve guleryuzluydum... bu kotu olayi atlattiktan sonra gozlerimin yavas yavas eski haline dondugunu gordum ama eskisi gibi daha parlak olmadi hic bir zaman... Gozlerin parlakligi kesinlikle icten geliyor bence daha once dedigim gibi.. mutlulugu artirdikca bu oran artiyor... Telkinleri indirdim ve kendine guven telkini dinlemeye basladim yeni yeni.. fazla zamanim yok cogu zamanin unv de geciyor ve disarda.. bir hafta filan devamli dinliycem ve once belirtigim gibi eski halime donecegime yurekten inaniyorum... Sizin de tavsiyelerini bekliyorum... 1 hafta boyunca sadece kendine guven mi dinliyim sizce? bu arada gozlerinizin cok canli bir sekilde parlamasini istiyorsaniz bol bol su icin gunde en az 2,5 litre filan... en gec bir hafta icinde farki kesinlikle goruceksiniz..(her ne kadar konu ile alakasiz olsada :) ) |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi geçen gün aynaya bakarken gözlerimin renginin açıldığını farkettim:)) mavi gözlüyüm ama biraz sarı lekeler vardı eskiden şimdi eser kalmamış:)) ayrıca alnımdaki kırışıklarda azalmış müthiş:)) |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Merhaba arkadaşlar; Ben de gözlerimin pırıl pırıl parladığını ve renginin bal renginden ela'ya hele bir de şimdi güneşin de etkisi ile (ki genç kızlığımda da böyleydi yaşım ilerledikçe koyulaştı.) tıplı eskisi gibi yosun yeşiline döndüğünü hayretler içerisinde bugün farkettim... Pırıl pırıl parlıyordu... Ama ben sizlerin de dikkatini çekecek başka bir farkı anlatmak istiyorum Bildiğiniz gibi morali bozuk olan ve olumsuz düşünen insanlar ile olumlu düşünen insanlar dudak biçimlerinden ayırt edilirler. Nasıl mı? Mutlu, Olumlu insanların dudak kenarları yukarıya, mutsuz, olumsuz düşünenlerin dudak kenarları da yukarıya doğru kıvrıktır. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra benim dudaklarım sürekli yukarı kıvrık durmaya başladı, biçimini değiştirmeye çalışsanzda başaramıyorsunuz. Bu çok güzel bir olay. Böylece çevrenize sürekli gerçek bir gülümseme ve pırıl pırıl gözlerle bakıyorsunuz... Deneyin bakın aynada farkı siz de göreceksiniz kendinizde... Sağlıcakla kalın... |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi gürkanx kardeş telkinlere yeni başladıysan en az 1 hafta ego ile suçluluku dinlemeni tavsiye ediyorlar.sonradan diğer telkinleri yavaş yavaş yüklersin.sadece kendine güven dinleme bence. bendeki etkisine gelince gerçekten gözlerimin içinin güldüğünü ve genel olarak pozitif bir yüze kavuştuğumu söyleyebilirm.insanlara ve kendime önceden negatif elektrik gönderirken şimdi süper pozitif elektrk gönderiyorum.bu da çok güzel bir his.keşke bir hafta önceki halimin fotosunu çekip karşılaştırma şansım olsaydı.o kadar fark varki.inanılmaz gerçekten... |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Alıntı:
Telkinleri nasıl dinledin arkadaşım; nasıl bir yöntem uyguladın acaba paylaşabilir misin bizlerle?.. Ben uzun süre dinliyorum 3. ayım olacak ama dediğin gibi tam pozitif bir etki göremedim... |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi denizyildizi bende senin gibi uzun zaman dinlemis ve etkisini gormemistim.telkinlerin etkisine kesinlikle inaniyordum ama bende cesitli sebeplerle etki etmedigini saniyordum.bende onceden neden etki etmedigini ve neden simdi etki ettigine dair bi yazi yazmistim.simdi ayni seyleri tekrar etmeyim.forumda `telkinlerin etki etmedigi kisiler` basliginda.oraya bak ayrintili yazdim.basligi bulamassan profilime girip ordan bulabilirsin.hatta ordan ilk aylarimdaki yazilarimida bulup telkinler konusunda ne kadar umutsuz vaka oldugumu gorup kendi adina da umutlanabilirsin :) senle durumumuz cok benzer.tavsiyelerime uyarsan insallah sende de telkinler etkisini gosterecek. -3 aydir araliksiz telkinleri dinliyorsan ve bi farklilik yoksa bence bir ay kadar telkinlere ara ver. -1 ay sonra herseye sifirdan basla ve sadece ego ve sucluluku iki hafta dinle.(ben bilgisayar hoporloru aldim.aksam yatarken kisik sesle dinliyorum.belki de onceden etki etmesinin sebebi yuksek sesle dinlememdi.hoporlorumde pille calisan daha dandik bi hoporlordu.belki telkinler kisik sesde daha da etkili oluyo.ses ayarinida soyle yapiyorum:sesi dikkatli dinleyince duyabilecek kadar ama baska seylerle ugrasinca hic duymayacak bi seviyeye getiriyorum.yani telkin dinledigini unutman belkide daha etkili oluyo.bu sekilde bence daha etkili oluyor.en azindan bende bu sekilde daha fazla etki etti.sadece doga sesi dinliyorum.hergece uyurken ve bilgisayar basindayken dinliyorum.ama asil onemli olan uyurken dinlemek bence.cunku bilgisyar basinda dinlememin bi duzeni yok.+son zamanlarda kitap okurkende dinlemeye basladim. bak ben bukadar yazdim ama sen nasil ne kadar neyi ne kadar yuksekses de dinliyosun neyle dinliyosun bi bunlari yaziver.belki bi hatani yakalariz. |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Benim de gözlerim artık daha çok parlıyor. Rengi de açıldı biraz. Çok müthiş şeyler şu telkinler. smileydance |
|
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi İnsan gerçekten çok mutlu olduğu zaman gözlerinin içi parlar ya en güzel rengini almış gibi olur. Telkinlerden midir bilemem ama mutluluktan olduğuna inanıyorum ben. :)) |
|
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi bende de gülümsemeye neden oldu telkinler.. hatta yazmıştım günlüğüme bunu ben..ama dün bir arkadaşla buluşacaktık.. uzaktayken daha onu gördüğümü sanmış çünkü gülümsüyormuşum.. eyvahhh dedim kendi kendime.. ben böyle gülümseyerek dolaşıyorsam yandık..bir de yalnızlığımı çok severdim ama daha bi insan canlısı mı oldum ne? ama henüz bilmiyorum bu iyi birşey mi kötü birşey mi? ve bendeki son etkisi...alışveriş...market alışverişi dışında pek yapmam alışveriş. önceliklerim bellidir.. ama son zamanlarda birşeyler alır ve mutlu olur buşuyorum kendimi.. sanki hem kendimi şımartıyorum.. ki bunu yaparken suçluluk duyardım duymuyorum.. hem de sanki o kadar hesap kitap yapmama gerek yokmuş gibi geliyor.. biri beni uyandırsın :(( |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi sahi söylemeyi unuttum bir de kilo aldım ben telkinlerden sonra..oysa vermem gerekiyordu.. ama ben en başında söyledim :( gerek başlığında gerek içeriğinde kilo sözcüğü olmamalı kilo verme telkininin.. |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi çıkardım telkin listemden kiloyu.. k sını bile duymamam gerek... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |