![]() |
Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Alıntı:
|
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi İlginç; ama ben de gözlerimi daha bir çekici görüyorum. Bahsettiğiniz gibi gözlerimin için gülüyor. İşin garibi farklı zamanlarda da olsa telkinler herkese aynı verimi gösteriyor. Çabalarınız sadece verim alma sürenizi kısaltıyor ya da uzatıyor. Ama netice hep sabit. Ve çok ilginç bence. Ben artık telkinleri reçete niteliğinde algılıyorum. Bu kadar olur ya. Bunun da emeği kolay kolay ödenmez. |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi bende gözlerimin daha parlak ve canlı olduğunu farkettim,oleyyyy işe yarıyooooooooooy789 |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi benim ela olan gözlerim daha da renk açtı ve bal rengine döndü. ayrıca irileşti. kocaman kocaman oldular..wovvvv demek telkinlerdenmiş.çok sevindim....harika birşey bu..ben 1 haftadır kendine güven telkini dinliyorum.. |
Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi teşekkurler ama nasıl ındırıcez |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi bişey sorucam gözlerin parlamasını sağlayan telkinler hangileri ve sigara kullanmanın etkisi nedir?bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim |
Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Alıntı:
Alıntı:
sevgiler. |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.. Forumda bu konuda hakkinda yazilanlari cok dikkatlice okudum ve gercekten cok dogru sozler mevcut. Oncelikle sunu soylemek istiyorum; Insanin mutlulugu hayati boyunca gozlerine ve yuzune kesinlikle yansir... Bunu hepimiz dikkat etmisizdir cevremizde.. Guzellik icten gelir her zaman..Olabildigince mutlu oldugumuzda yerimizde duramayiz ve yuz ifadelerimiz degisir gozlerimiz parlar yada rengi dahada acilir ve gozumuzun dogal guzelligini gormus oluruz... Benim gozlerim ela ve 3-4 seneye kadar gozlerimin her zaman parladigini ve cok acik renkde ela oldugunu kendimde gordum cevremdekiler de hep gordu.. Bunun sadece icten geldigine inaniyorum ve kesinlikle oyle oldugunuda biliyorum. Mutlu olmayi, mutlu etmeyi ve guler yuzlu olmayi hep basardim.. ama hayatta her zaman iyi gidiyor diye bir sey yok.. 4 sene once filan cok sevdigim bir kiz arkadasimdan ayrilmistim ve ona gercekten cok kafayi taktim ve baya bir mutsuz oldum.. gozlerimdeki isiltinin kayboldugunu gozlerimle gordum.. ve goz rengim gittikce siyah a dondu.. bunu mutsuzlukdan dolayi olduguna inaniyorum... cunku hayatimda mutsuzluga yer yoktu.. hep mutluydum ve guleryuzluydum... bu kotu olayi atlattiktan sonra gozlerimin yavas yavas eski haline dondugunu gordum ama eskisi gibi daha parlak olmadi hic bir zaman... Gozlerin parlakligi kesinlikle icten geliyor bence daha once dedigim gibi.. mutlulugu artirdikca bu oran artiyor... Telkinleri indirdim ve kendine guven telkini dinlemeye basladim yeni yeni.. fazla zamanim yok cogu zamanin unv de geciyor ve disarda.. bir hafta filan devamli dinliycem ve once belirtigim gibi eski halime donecegime yurekten inaniyorum... Sizin de tavsiyelerini bekliyorum... 1 hafta boyunca sadece kendine guven mi dinliyim sizce? bu arada gozlerinizin cok canli bir sekilde parlamasini istiyorsaniz bol bol su icin gunde en az 2,5 litre filan... en gec bir hafta icinde farki kesinlikle goruceksiniz..(her ne kadar konu ile alakasiz olsada :) ) |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi geçen gün aynaya bakarken gözlerimin renginin açıldığını farkettim:)) mavi gözlüyüm ama biraz sarı lekeler vardı eskiden şimdi eser kalmamış:)) ayrıca alnımdaki kırışıklarda azalmış müthiş:)) |
Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Merhaba arkadaşlar; Ben de gözlerimin pırıl pırıl parladığını ve renginin bal renginden ela'ya hele bir de şimdi güneşin de etkisi ile (ki genç kızlığımda da böyleydi yaşım ilerledikçe koyulaştı.) tıplı eskisi gibi yosun yeşiline döndüğünü hayretler içerisinde bugün farkettim... Pırıl pırıl parlıyordu... Ama ben sizlerin de dikkatini çekecek başka bir farkı anlatmak istiyorum Bildiğiniz gibi morali bozuk olan ve olumsuz düşünen insanlar ile olumlu düşünen insanlar dudak biçimlerinden ayırt edilirler. Nasıl mı? Mutlu, Olumlu insanların dudak kenarları yukarıya, mutsuz, olumsuz düşünenlerin dudak kenarları da yukarıya doğru kıvrıktır. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra benim dudaklarım sürekli yukarı kıvrık durmaya başladı, biçimini değiştirmeye çalışsanzda başaramıyorsunuz. Bu çok güzel bir olay. Böylece çevrenize sürekli gerçek bir gülümseme ve pırıl pırıl gözlerle bakıyorsunuz... Deneyin bakın aynada farkı siz de göreceksiniz kendinizde... Sağlıcakla kalın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |