![]() |
FAZLA UYUMA Telkinleri her gece ve gündüzleri de evde olduğum sürede en az birkaç saat dinliyorum. Normalde de uykuya dalmakla ve uyanmakla ilgili yıllardır sorun yaşıyorum. Ama bu iyice arttı. 10 saat uyuyup buna rağmen sürünerek kalkabiliyorum. Başucumda davul çalsa umrumda değil. smil56 (ego+sucluluk+kendine guven+topluluk k.k.+sosyallik artırıcı+zinde uyanma) telkinlerini dinliyorum su an. Üstelik zinde uyanma ego ve suçluluktan sonra ilk eklediğim telkinlerden. Aslinda yorumlar tam tersi yönde. Bende mi bi terslik var? girlhaha Beyin telkinlerle daha fazla yoruluyor ve bu yuzden daha fazla uyku ihtiyaci yaratiyor olabilir mi? dusun Buna benzer bir etki yaşayan var mı? Nasil geçiyor? Yada sizde ne kadar sürede geçti? Dinleme süresini azaltsam, günde birkaç saate indirsem bir süre faydasi olur mu? Bir gün iki saat bir gün 12 saat şeklinde bir süre mi belirlesem? Tecrübesi olan? |
Ynt: FAZLA UYUMA Merhaba arkadaşım Ben yaklaşık 25 gündür dinliyorum telkinleri ama ben çok uyumanın aksine eskisinden hem daha az uyuyorum hemde daha dinç oluyorum ve günde yaklaşık ortalama 12 saat falan dinliyorum bence bi iki saat bi 12 saat yapma örneğin 9,10 saat gibi belirli bi süre belirle ve öyle dinle çünkü ben hergün belirlediğim süre kadar dinliyorum ne fazla ne eksik herşeyde olduğu gibi başarı istikrardadır kendine iyi bak görüşmek üzere.....sevgilerle |
Ynt: FAZLA UYUMA Alıntı:
|
Ynt: FAZLA UYUMA Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için. Umarim bende daha az uyumaya baslayabilirim bir süre sonra. Bu süre kısa olursa çok sevineceğim. Bir değişiklik olursa yine buradan paylaşırım. Sevgiler... |
Ynt: FAZLA UYUMA inşallah secciğim iyi haberlerini buraya yaz ki bizde en az senin kadar sevinelim inşallah bi an önce istediğin değişimleri yaşarsın kardeşim sadece usanmadan dinle olur mu Allah'a emanet ol |
Ynt: FAZLA UYUMA zinde uyanma elkini dinlemeye başladığım dönemde bende aynı senin gibiydim.. yataktan zor kalkar olmuştum.. neden diye düşünürken kendimle ilgili olarak keşfettiğim ben uyku ile toparlanan bir insanım.. öncelikle uyumayı seviyorum.. bir sıkıntım olduğunda direkt olarak uyurum.. uyuduğumda korumduğumu yenilendiğimi düşünmüşüm hep.. telkinleri dinlerkende yeni bilinçaltı kalıplarımız oluşuyor ve bu bende bir nekahat dönemi oluşturmuş.. bunuda en iyi uyuyarak atlatmışım.. uykulusmile belki benzer etkiler senin içinde geçerlidir.. dusun sevgiler.. hismiley |
Ynt: FAZLA UYUMA Atakan Bey ben bugün 7-8 tane mesaj göndermiştim 1 saat önce hepsi görünüyordu şimdi neden görünmüyor acaba siz mi sildiniz anlayamadım |
Ynt: FAZLA UYUMA kürşad forum başka bir servere taşındı.. o yüzden silinmiştir... atakan bey bu konuda açıklama yaptı türk serverları kaldırmıyor forumumuzu :) |
Ynt: FAZLA UYUMA çok sağol keops |
Ynt: FAZLA UYUMA ben uyku telkini dinlemeden uyanır olmuşum erkenden sevincli smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 PM. |