Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   FAZLA UYUMA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/6143-fazla-uyuma.html)

sec 20-04-2008 07:21 PM

FAZLA UYUMA

Telkinleri her gece ve gündüzleri de evde olduğum sürede en az birkaç saat dinliyorum. Normalde de uykuya dalmakla ve uyanmakla ilgili yıllardır sorun yaşıyorum. Ama bu iyice arttı. 10 saat uyuyup buna rağmen sürünerek kalkabiliyorum. Başucumda davul çalsa umrumda değil. smil56 (ego+sucluluk+kendine guven+topluluk k.k.+sosyallik artırıcı+zinde uyanma) telkinlerini dinliyorum su an. Üstelik zinde uyanma ego ve suçluluktan sonra ilk eklediğim telkinlerden.

Aslinda yorumlar tam tersi yönde. Bende mi bi terslik var? girlhaha

Beyin telkinlerle daha fazla yoruluyor ve bu yuzden daha fazla uyku ihtiyaci yaratiyor olabilir mi? dusun

Buna benzer bir etki yaşayan var mı? Nasil geçiyor? Yada sizde ne kadar sürede geçti? Dinleme süresini azaltsam, günde birkaç saate indirsem bir süre faydasi olur mu? Bir gün iki saat bir gün 12 saat şeklinde bir süre mi belirlesem?

Tecrübesi olan?

kürşad 20-04-2008 08:50 PM

Ynt: FAZLA UYUMA

Merhaba arkadaşım
Ben yaklaşık 25 gündür dinliyorum telkinleri ama ben çok uyumanın aksine eskisinden hem daha az uyuyorum hemde daha dinç oluyorum ve günde yaklaşık ortalama 12 saat falan dinliyorum bence bi iki saat bi 12 saat yapma örneğin 9,10 saat gibi belirli bi süre belirle ve öyle dinle çünkü ben hergün belirlediğim süre kadar dinliyorum ne fazla ne eksik herşeyde olduğu gibi başarı istikrardadır kendine iyi bak görüşmek üzere.....sevgilerle

creeat 20-04-2008 10:08 PM

Alıntı:

sec Nickli Üyeden Alıntı
Telkinleri her gece ve gündüzleri de evde olduğum sürede en az birkaç saat dinliyorum. Normalde de uykuya dalmakla ve uyanmakla ilgili yıllardır sorun yaşıyorum. Ama bu iyice arttı. 10 saat uyuyup buna rağmen sürünerek kalkabiliyorum. Başucumda davul çalsa umrumda değil. smil56 (ego+sucluluk+kendine guven+topluluk k.k.+sosyallik artırıcı+zinde uyanma) telkinlerini dinliyorum su an. Üstelik zinde uyanma ego ve suçluluktan sonra ilk eklediğim telkinlerden.

Aslinda yorumlar tam tersi yönde. Bende mi bi terslik var? girlhaha

Beyin telkinlerle daha fazla yoruluyor ve bu yuzden daha fazla uyku ihtiyaci yaratiyor olabilir mi? dusun

Buna benzer bir etki yaşayan var mı? Nasil geçiyor? Yada sizde ne kadar sürede geçti? Dinleme süresini azaltsam, günde birkaç saate indirsem bir süre faydasi olur mu? Bir gün iki saat bir gün 12 saat şeklinde bir süre mi belirlesem?

Tecrübesi olan?

ben artık tık sesine uyarnır oldum, bazende uyuyamıyorum >:(

sec 21-04-2008 12:05 AM

Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için. Umarim bende daha az uyumaya baslayabilirim bir süre sonra. Bu süre kısa olursa çok sevineceğim. Bir değişiklik olursa yine buradan paylaşırım. Sevgiler...

kürşad 21-04-2008 12:19 AM

inşallah secciğim
iyi haberlerini buraya yaz ki bizde en az senin kadar sevinelim inşallah bi an önce istediğin değişimleri yaşarsın kardeşim sadece usanmadan dinle olur mu Allah'a emanet ol

shamanic 21-04-2008 02:22 AM

zinde uyanma elkini dinlemeye başladığım dönemde bende aynı senin gibiydim.. yataktan zor kalkar olmuştum..

neden diye düşünürken kendimle ilgili olarak keşfettiğim ben uyku ile toparlanan bir insanım.. öncelikle uyumayı seviyorum..
bir sıkıntım olduğunda direkt olarak uyurum.. uyuduğumda korumduğumu yenilendiğimi düşünmüşüm hep..
telkinleri dinlerkende yeni bilinçaltı kalıplarımız oluşuyor ve bu bende bir nekahat dönemi oluşturmuş..
bunuda en iyi uyuyarak atlatmışım.. uykulusmile

belki benzer etkiler senin içinde geçerlidir.. dusun

sevgiler.. hismiley

kürşad 21-04-2008 06:03 PM

Atakan Bey
ben bugün 7-8 tane mesaj göndermiştim 1 saat önce hepsi görünüyordu şimdi neden görünmüyor acaba siz mi sildiniz anlayamadım

keops 21-04-2008 06:07 PM

kürşad forum başka bir servere taşındı..
o yüzden silinmiştir...
atakan bey bu konuda açıklama yaptı
türk serverları kaldırmıyor forumumuzu :)

kürşad 21-04-2008 06:11 PM

çok sağol keops

creeat 22-04-2008 11:41 AM

ben uyku telkini dinlemeden uyanır olmuşum erkenden sevincli smil56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 PM.