![]() |
Aşırı uyku Arkadaşlar ben dün itibariyle telkinleri dinlemeye başladım.Ego güçlendirici,suçluluk duygusu ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.Dinlediğimde feci şekilde uyku bastırıyor benihy789 Nedeni nedir acaba? Sadece ney sesi de dinlemiyorum hepsinden var listemde.. Sanırım Atakan bey yardımcı oluyor..Lütfen bana da yardımcı olurmusunuz.. Bunları yaşamam normal mi? neden uyukluyorum bu kadar? |
Cevap: Aşırı uyku teşekkür ederim Ezeli Nur :) |
Cevap: Aşırı uyku acaba suçlarımı mı bastırmak istiyorum? uyku hali ondan kaynaklanıyor olabilir mi? |
Cevap: Aşırı uyku aslında mümkün mertebe sürekli dinlemeye çalışıyorum..Ama dersim oluyor o zamanlar kalıyor tabi.. özellikle uyurken ve sabah dinlemeye özen gösteriyorum :) |
Cevap: Aşırı uyku farkında olmadan yardımcı oldum desene :) |
Cevap: Aşırı uyku yalnız benim midem de bulanmaya başladı bugün :S |
Cevap: Aşırı uyku inşallah güzel gelişmeler paylaşırım sizinle :) teşekkür ederim Ezeli Nur :) |
Cevap: Aşırı uyku uyku hali geçti diyebilirim..Dünkü ağlama kriziyle birlikte sanırım... :/ |
Cevap: Aşırı uyku benim baslayalı 1 hafta oldu ilk basladıgım zaman gunduz 7-8 saat dinliyordum ve aksam cok uykum geliyordu . 2 gundur gunduz 1 saatten fazla dinliyemedim sadece yatarken telkinleri acıp oyle yattım sabahları daha iyi uyandım ve asırı uyku hali gecti gibi . yalnız simdide az dinledigim zaman bu ic huzur ve sakinlik kaybolcak die panik oluyorum :) az dozlarda da olsa almadan yapamıorum gun icinde :) |
Cevap: Aşırı uyku uyku gercekten yıpratıyorr tum etkılerıı tamamda buu benıı cokk zorluoo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 PM. |