![]() |
Cevap: Aşırı uyku Alıntı:
|
Cevap: Aşırı uyku ben dün başladım dinlemeye.dün gece her zamanki gbi geç yattım,3,5-4 civarı idi. sabah daha doğrusu öğleyin 12 de kalktım,kahvaltı yaptım.1 de tekrar uyumuşum hatırlamıyorum.5 te kalktım.bu akşam yine 9 dan beri de uykum var. aslında tam uyku gibi değil ama uyuşukluk gibi bişy.sürekli yatma isteği,yatsam kalkamayacakmışım gibi geliyor. bu kadarı normal mi?? |
Cevap: Aşırı uyku Alıntı:
|
Cevap: Aşırı uyku teşekkür ederim ilgilendiğin için :)) umarım en kısa zamanda geçer |
Cevap: Aşırı uyku Arkadaşlar son birkaç günden beri düzenli olarak 5 parçalık bi listeyi gece dinliyorum. ego+suçluluk+kendine güven+başkalarının düşüncelerini önemsememe+ zinde uyanma. Buna koruma kalkanını felan da ekledim sonra. Mide bulantısından tut da az tv izlemeye kadar pekçok etki görmüştüm daha önce. Ama bu yukarıdaki listeyi düzenli olarak dinleyince aşırı uykum geliyor. İşin garibi önceden ben ego ve suçluluğu çok fazla dinledim ama böyle birşey olmamıştı. Uyku etkisi daha yeni ortaya çıktı anlamadım. Acaba suçluluk duygularım mı bitti? Bırakmam mı gerekli ego ve suçluluğu? Herkese çok teşekkürler.. sevgiyle kalın.. actionsmile |
Cevap: Aşırı uyku Geçici olarak uykuda düzensizlik yada geç uyuma gibi etkiler olabilir. Telkinleri dinleme sürenizi azaltabilir eğer uykuda dinliyorsanız gündüz dinlemeyi tercih edebilirsiniz. |
Cevap: Aşırı uyku Teşekkür ederim Atakan Bey. Evet uykuda dinliyorum. Tavsiyelerinize uyacağım tekrar teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 PM. |