![]() |
cinsel istek artması tüm konu başlıklarına baktım ama kimsede bu etki görülmemiş sanırım,bende cinsel istekde artış oldu,olur olmaz şeylerden tahrik oluyorum, hiç olmadığım kadar istekliyim (allahım evli felan olsam neyse dicem:( tadını çıkarırıdım;) ) |
Cevap: cinsel istek artması bunun bir çaresini bilen yok mu. Evlilik çok uzakta duruyor.evlenene kadar nasıl sabredecem.Cinsel istekliği yok etmek mümkün değil ama bari azaltalım. |
Cevap: cinsel istek artması Ayhan Yalçın'ın A'dan Z'ye Şifalı Bitkiler Ansiklopedis'nden sorununuza çözüm olucak bilgileri aşağıya yazdım: '' Cinsel isteği kesmek için başvurulacak en etkili yol; spor yapmak veya istek duyulduğunda başka bir işle meşgul olmaya çalışmaktır. Ayrıca , cinsel organın; kol ve bacakların soğuk su ile yıkanması da çok faydalıdır. Ayrıca asağıdaki reçeteler de kullanılabilir. Reçete :1 - Malzeme: Nane,Oğulotu, Su. Hazırlanışı:1 su bardağı sıcak suya; 1kahve kaşığı nane ve 1 kahve kaşığı oğulotu konur. 5 dakika bekletildikten sonra süzülüp içilir. Reçete :2- Malzeme:Yabaneriği, Sirke Hazırlanışı: 1 litre (4 su bardağı) üzüm sirekesine ; 1 avuç yabaneriği konur.SErin bir yerde 14 gün bekletildikten sonra süzülür.İhtiyaç hissedildiği zaman , 1 çay bardağı içilir. AYRICA ; günde 3 tane greyfrut veya marul yemek de faydalıdır. |
Cevap: cinsel istek artması Spor hormon salımını arttıracaktır. Katabolic hormonlar bile haddiden fazla salgılanacaktır. Testesteron ve östorojen salgın artacaktır. Spor yapan insanlar daha dirençli ve dinç olurlar. Bu her alanda performanslarını etkiler. Haliyle bu işin çözümü yok gibi geliyor. Ama beslenmene dikkat etmelisin. Yüksek kalorili besleniyorsan bu enerjiyi atmak için vücut farklı yollar seçebilir; ama spor kesinlikle arttıracaktır. Hem sağlıklı olmanın bir belirtisidir cinsel istek. Free ilişkiler bizim kültürümüze ve inancımıza uymuyor. İşi legal yollardan halletmek kısa vadede mümkün değil. Dişini sıkacaksın. Ben de böyle bir etki olmadı. Zaten haddinden fazla libidosu baskın biriyim. Zaten istekli olduğum için telkinler pek fark yaratamamış olabilir. |
Cevap: cinsel istek artması aynı durum bendede oldu ancak konu açıp sormaya utanmıştım.. ayrıca şunu da belirteyim kesinlikle mastürbasyon yoluna başvurulmasını da tavsiye etmiyorum..çünkü isteği azaltmadığı gibi daha da arttırıyor..çünkü yeterli rahatlamayı sağlamıyor... sonuçta hiçbirşey olması gerektiği gibi olanın gerçek olanın yerini tutmaz... |
Cevap: cinsel istek artması Acaba hangi telkin sonucunda bu tür şeyler oldu merak ettim bendede biraz oldu bu tür etki dusun2 |
Cevap: cinsel istek artması Tek tek deneyip bakmak lazım houner. Evlenene kadar cinsellik bir sorun olarak kalacak. Arada bi özel maçlar yapmazsanız tabi ;) |
Cevap: cinsel istek artması bence böyle olmasının sebebi telkinler sonucu beynin negatif düşüncelerden arınıp pozitif düşüncelerle dolmasının bir sonucu olabilir..çünkü depresyonda olan kişilerde tam tersine istekte azalma oluyormuş..demekki olumlu düşünceler ve mutluluk, iyi hissetme arttıkça cinsel istek de doğru orantılı olarak artıyor olabilir..öyle geldi bana... |
Cevap: cinsel istek artması tek gecelik ilskiler uygun degilse mizac kültür ve inancınıza yurtdısında oldukca populer olan sımdılerde turkıyedekı erotikshoplardada bayanlar ve erkekler icin bolca oyuncak mevcut fleshlight erkeklerde bu sorunun kesın cevabı olmakla beraber bayanların secım sansı cok daha fazla |
Cevap: cinsel istek artması Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM. |