Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   cinsel istek artması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/458061-cinsel-istek-artmasi.html)

master8566 21-12-2009 09:45 AM

Cevap: cinsel istek artması

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574788)
sanırım konu amacından sapmışş khkh56khkh56khkh56

Beden ve ruh sağlıklı bir çalışma şekline girince cinsel isteklerin de daha yukarı tırmanması kaçınılmazdır.Fakay şu oyuncak meselesine gelince evet konu giderek eğlenceli bir hal alıyor...khkh56

McOrco 21-12-2009 10:32 AM

tamda yeri aslında
kısırlastırma amılyatı onerecek degilim
degilmi? ;)

Elektra 22-12-2009 09:32 AM

Alıntı:

salvadore_xp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574754)
Spor hormon salımını arttıracaktır. Katabolic hormonlar bile haddiden fazla salgılanacaktır. Testesteron ve östorojen salgın artacaktır. Spor yapan insanlar daha dirençli ve dinç olurlar. Bu her alanda performanslarını etkiler.
Haliyle bu işin çözümü yok gibi geliyor. Ama beslenmene dikkat etmelisin. Yüksek kalorili besleniyorsan bu enerjiyi atmak için vücut farklı yollar seçebilir; ama spor kesinlikle arttıracaktır. Hem sağlıklı olmanın bir belirtisidir cinsel istek.
Free ilişkiler bizim kültürümüze ve inancımıza uymuyor. İşi legal yollardan halletmek kısa vadede mümkün değil. Dişini sıkacaksın.

Ben de böyle bir etki olmadı. Zaten haddinden fazla libidosu baskın biriyim. Zaten istekli olduğum için telkinler pek fark yaratamamış olabilir.

Spor vücutta ki fazlalık enerjiyi boşaltmayı sağlar. Her zaman ve her konu da faydalıdır. Ben basit egzersizlerden bahsetmiyorum, ki basit egzersizler de bunu sağlayabilir. Benim gibi hiç durmadan 250 mekik ve 50 şınav çekerseniz gerekli enerjinizi boşaltırsınız...

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574756)
aynı durum bendede oldu ancak konu açıp sormaya utanmıştım..
ayrıca şunu da belirteyim kesinlikle mastürbasyon yoluna başvurulmasını da tavsiye etmiyorum..çünkü isteği azaltmadığı gibi daha da arttırıyor..çünkü yeterli rahatlamayı sağlamıyor...
sonuçta hiçbirşey olması gerektiği gibi olanın gerçek olanın yerini tutmaz...

Kendi kendine tatminin yararlı olmadığını hatta arttırdığını yazmışsın. bu işlemi yaptıktan sonra yaptığı ters tepen birini hiç görmedim. Gayette pozitif bir sonuç verir.Sana önerim haydar dümeni okuman.okumamış ve kendisini de tanımayan birine rastlamadım şu ana kadar. bunu yazmaya çekindiğimden yazmadım ama görüyorum ki herkes rahat rahat tartışıyor. Ben size gerekli bilimsel bilgileri ve yapmanız gerekenleri bir doktorun keleminden aktardım. gerisi size kalmış. konuyu daha fazla saptırmayın.Sevgilerle...

genco 22-12-2009 10:19 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574968)
Spor vücutta ki fazlalık enerjiyi boşaltmayı sağlar. Her zaman ve her konu da faydalıdır. Ben basit egzersizlerden bahsetmiyorum, ki basit egzersizler de bunu sağlayabilir. Benim gibi hiç durmadan 250 mekik ve 50 şınav çekerseniz gerekli enerjinizi boşaltırsınız..

kesinlikle "salvadore" arkadaşıma katılıyorum. vücudumuz dirençli olduğu zman isteklerimizin safha derecesi de o kadar artmaktadır. cinsellikle ve sporla vücuttan atılan enerjinin bir olmadığını düşünüyorum. cinsellik, yemek gibi,su içmek gibi çok doğal bir şeydir.

bu arada bravo "maviş cadı" 250 mekik ve 50 şınav çektiğini duymak şaşırttı beni.

Elektra 22-12-2009 11:44 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574977)
kesinlikle "salvadore" arkadaşıma katılıyorum. vücudumuz dirençli olduğu zman isteklerimizin safha derecesi de o kadar artmaktadır. cinsellikle ve sporla vücuttan atılan enerjinin bir olmadığını düşünüyorum. cinsellik, yemek gibi,su içmek gibi çok doğal bir şeydir.

bu arada bravo "maviş cadı" 250 mekik ve 50 şınav çektiğini duymak şaşırttı beni.

Bu spor tavsiyesini sizlere doktor kaleminden anlattım. ben kendimde de çevremdekilerde de sporun rahatlatıcı etkilerini görebiliyorum. Sevgili Genco sana ve Salvadore arkadaşımıza yararlı olmayabilir herkese aynı sonucu vericek diye bir şey söz konusu değildir. Ayrıca 250 mekik ve 50 şınav çekmeme neden şaşırdın anlayamadım. Bir bayanında vücut konusunda, vücut direnci ve dayanıklılığıyla, sporda yaptıklarıyla erkeklerden eksik bir yönü yok. İdda ediyorum ki karın kaslarım bir erkekten daha dayanıklı...o yüzden 250 değil 500 mekikte çekebilirim hatta zorlarsam belki 1000. tabi hiç denemedim 1000'iy789ama 500 çektikten sonra sonraki 3 gün nefes bile alırken karnımın ağrıdığını hatırlarım. en ideali 250.

metin06 22-12-2009 01:45 PM

Öncelikle cinsel isteğin artması ,bence yenen yemekten alınan zevk te artmış olmalı; temizlenme ve yerini yavaş yavaş pozitif duyguların alması yani hayat kalitenin artması demek.Bu da aynı göz temasının kuvvetlenmesi daha dik yürüme gibi diğer belirtiler arasına konabilir aslında..

Yogada cinsel kalitenin artırılması(özellikle amaçlanmasa bile) na yonelik uygulamaları duymuşsunuzdur,aslında bunlar da temizlenme,zihnin temizlenmesi durgunlaşması sonucu kendiliğinden ortaya çıkan durumlardır.Aynı zamanda cinsel isteği durdurmaya ya da azaltmaya yönelik bir uygulama da var..Bu arada doğal olan hiçbir akışın bir anda zorlamayla kesilmesi doğru değil aslında ama yogiler bunu kendilerine gerekli olan enerjiyi yani spritüel olarak kullanacakları enerjiyi başka alanlara dağıtmamak için yapıyorlar.Nedir bu uygulama?

evet önce seni negatif tozları silkelediğin için tebrik ederim(gülümser),uygulama bir nefes tutma egzersizi; ayakta dik duruyoruz (ayaklar bir karış aralıklı) hafifce one egilriken ellerini beline iki yana koyuyorsun.Aynı anda başını hafifce one egerek boyun kilidi yapmanı da tavsiye derim yapasanda olur.Hafifce one eğildiğin durumda nefesini hızla vererek mideni tamamen boşalt ve içeri çek bu pozisyonda kendini çok zorlamadan (kendi nefes kapasitene göre,başın dönmeyecek kadar) 20 30 saniye olarak kalıyorsun.Sonra ''YAVAŞÇA'' nefesini vererek yine yavaşça yukarı doğru doğruluyorsun.Hareket bu kadar kısa dinlenip bir kaç kez yapabilirsin.Hemen söyliyeyim bu hareket cinsel istek duyduğunuz ve kntrol etmek istediğiniz anlardan yapın deniyor ama ben böyle bir şey için denemedim diğer uygulamalrın arasındaydı.Siz deneyip sonucu görebilirsiniz.
Bu arada maviş cadı bizde fitness filan yaptık ama 250 mekik fazla ,fazla mekiğin ilerde şöyle bir zararını görebiliyor sporcular ,bir süre sonra karın kasları istemeden göğüs kaslarının önüne gecebiliyor ,böyle bir görüntü iztemezsin değilmi..ama yine de performansın için tebrik ediyorum ;)

Elektra 22-12-2009 02:43 PM

Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575038)
Öncelikle cinsel isteğin artması ,bence yenen yemekten alınan zevk te artmış olmalı; temizlenme ve yerini yavaş yavaş pozitif duyguların alması yani hayat kalitenin artması demek.Bu da aynı göz temasının kuvvetlenmesi daha dik yürüme gibi diğer belirtiler arasına konabilir aslında..

Yogada cinsel kalitenin artırılması(özellikle amaçlanmasa bile) na yonelik uygulamaları duymuşsunuzdur,aslında bunlar da temizlenme,zihnin temizlenmesi durgunlaşması sonucu kendiliğinden ortaya çıkan durumlardır.Aynı zamanda cinsel isteği durdurmaya ya da azaltmaya yönelik bir uygulama da var..Bu arada doğal olan hiçbir akışın bir anda zorlamayla kesilmesi doğru değil aslında ama yogiler bunu kendilerine gerekli olan enerjiyi yani spritüel olarak kullanacakları enerjiyi başka alanlara dağıtmamak için yapıyorlar.Nedir bu uygulama?

evet önce seni negatif tozları silkelediğin için tebrik ederim(gülümser),uygulama bir nefes tutma egzersizi; ayakta dik duruyoruz (ayaklar bir karış aralıklı) hafifce one egilriken ellerini beline iki yana koyuyorsun.Aynı anda başını hafifce one egerek boyun kilidi yapmanı da tavsiye derim yapasanda olur.Hafifce one eğildiğin durumda nefesini hızla vererek mideni tamamen boşalt ve içeri çek bu pozisyonda kendini çok zorlamadan (kendi nefes kapasitene göre,başın dönmeyecek kadar) 20 30 saniye olarak kalıyorsun.Sonra ''YAVAŞÇA'' nefesini vererek yine yavaşça yukarı doğru doğruluyorsun.Hareket bu kadar kısa dinlenip bir kaç kez yapabilirsin.Hemen söyliyeyim bu hareket cinsel istek duyduğunuz ve kntrol etmek istediğiniz anlardan yapın deniyor ama ben böyle bir şey için denemedim diğer uygulamalrın arasındaydı.Siz deneyip sonucu görebilirsiniz.
Bu arada maviş cadı bizde fitness filan yaptık ama 250 mekik fazla ,fazla mekiğin ilerde şöyle bir zararını görebiliyor sporcular ,bir süre sonra karın kasları istemeden göğüs kaslarının önüne gecebiliyor ,böyle bir görüntü iztemezsin değilmi..ama yine de performansın için tebrik ediyorum ;)

Karın kaslarım da göğüs kaslarım da gayet normal ölçülerdey789 Karın ölçümün göğüs ölçülerimi geçmesi gibi bir durum orta da yok. sadece kaslar bir bayan kası olarak belli oluyor ve bu da erkeklerin ki kadar belli değil. Ayrıca erkekler bile istediği kadar istediği hareketi yapsın göbeğinde ki kasları bir yere kadar geliştirebilir. Bu yağ değildir ki geliştikçe gelişsin. Performansımı tebrik ettiğiniz için size de Genco'ya da teşekkür ederim. ilk işim mekikte normal 250 ve apşeypırla da 500 mekik çekmek olucak. bakalım daha fazla yapabilecek miyim ve bakalım kaslarda artış olucak mı??khkh56

metin06 22-12-2009 04:58 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575054)
Karın kaslarım da göğüs kaslarım da gayet normal ölçülerdey789 Karın ölçümün göğüs ölçülerimi geçmesi gibi bir durum orta da yok. sadece kaslar bir bayan kası olarak belli oluyor ve bu da erkeklerin ki kadar belli değil. Ayrıca erkekler bile istediği kadar istediği hareketi yapsın göbeğinde ki kasları bir yere kadar geliştirebilir. Bu yağ değildir ki geliştikçe gelişsin. Performansımı tebrik ettiğiniz için size de Genco'ya da teşekkür ederim. ilk işim mekikte normal 250 ve apşeypırla da 500 mekik çekmek olucak. bakalım daha fazla yapabilecek miyim ve bakalım kaslarda artış olucak mı??khkh56

zaten bayanlarda gecmesi daha zorda :) .. yok formda olmak güzel birşey ama niye mekiğe şınava yoğunlaşıyorsun bence tüm vücut birlikte olmalı(amma konu dağıldı he:) neyse iki ay sonra koca bi göbekle görcez seni artık napalım dl67

Elektra 22-12-2009 05:02 PM

Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575090)
zaten bayanlarda gecmesi daha zorda :) .. yok formda olmak güzel birşey ama niye mekiğe şınava yoğunlaşıyorsun bence tüm vücut birlikte olmalı(amma konu dağıldı he:) neyse iki ay sonra koca bi göbekle görcez seni artık napalım dl67

Bence de konu dağıldı ama güzel bir sohbetti y789Sevgiler...

McOrco 22-12-2009 05:21 PM

Hala azaltmaya çalışma
Dizginleme
Engelleme

Ve bunlar için alternatifler türetilmeye calısılmasına inanamıyorum.

her konuda amacımız anormal gidisatı normale cevirmekken
neden bu konuda normal gidisatı
anormal yollarla durdurmaya yada yavaslatmaya
calısılıyorsnuz hayret.

Mastürbasyon kişiye cinsel haz verir. Rahatlamasına ve gevşemesini sağlar. Ergenliğe yeni giren kişinin cinsel eğitimininde önemli rol oynar. Eğitiminin gelişimininde rol oynar.Kişinin cinsel hayatında mutlu olmasını ve kendine özgüveninin oluşmasını sağlar.Kişinin partneriyle ilişkisi esnasında yapıldığında değişik bir fantezi olarak tanımlanıp ilişkiye renk katılmasını sağlar.Aynı şekilde partner ile birlikte karşılıklı elle tatmin yaşanması çiftlere ap ayrı bir haz yaşatır. Kişilerin kendilerini ve cinsel hayatta ne tür şeylerden zevk aldığını belirlemesi için mutlak bir yöntemdir.Hamilelik durumlarında ve kadın partnerin ilişkiye giremeyeceği zamanlarda iyi bir alternatiftir. Kasıklarda yaşanan ağrıyı azaltır. Erkeklerde erken boşalma sorununun tedavisinde etkilidir. Uykusuzluk probleminin aşılmasında büyük rol oynar. Prostata kasrşı olumlu etkileri vardır...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 AM.