Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   kalbim sıkışıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/372940-kalbim-sikisiyor.html)

marti 19-08-2009 05:19 PM

kalbim sıkışıyor

Merhaba,

Daha yeni basladim, ve kalbim sikisiyor. Psikolojik herhalde, degil mi? :)

Kaleli55 19-08-2009 05:25 PM

Cevap: kalbim sıkışıyor

Geçmiş olsun. Bence psikolojik etmenler bu konuda çok etkili. Yani sizin de öyle olabilir. Kaç yaşınızdasınız..

Kaleli55 19-08-2009 05:26 PM

Ben bu konuda uzman değilim ancak sizin rahatlamanıza yardımcı olur diye yazdım ve de yaşınızı bu amaçla sormuş bulundum..)) Affola..))

yasal06 19-08-2009 07:59 PM

merhabalar marti, telkinler her insanda farklı etkiler yaratabiliyor, fakat telkinlerin olumsuz etkileri geçici zaten.. telkinleri dinlemeye devam ettikçe daha da rahatladığınızı göreceksiniz çünkü çok fazla olumlu etkisi var.. biraz sakin olmaya çalışın, uyurken dinlerseniz eğer sizin için daha iyi olur..

Belgin ∞ 19-08-2009 09:02 PM

Alıntı:

marti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474891)
Merhaba,

Daha yeni basladim, ve kalbim sikisiyor. Psikolojik herhalde, degil mi? :)

Merhaba hoşgeldiniz yanımıza.

Telkin içeriklerini okumanızı öneririm. Bazı sözler şu andaki ruh halinize uygun olmayabilir ve bilinçaltı bu yeni kalıpları kabullenemediği için kalbin sıkışması olarak tepki gösterebilir.

İçerikleri okuduktan sonra size uymayan cümle kalıplarına rastlarsanız telkinlerle beraber o konuda olumlama yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Sevgiyle.

marti 20-08-2009 02:26 PM

tesekkuler arkadaslar!
31 yasindayim, merak konusu olarak kalmasin :) dinlemeye devam ediyorum. Gerci biraz supheci yaklastigimi itiraf etmeliyim. Bunye bu sebeple itirazda sanirim. Ikinci itiraf da geliyor, bu icerikte yazilanlari biri bana surekli tekrar etse, pek kulak asmazdim. Niye mi dinlemekte israrliyim? Bir merak (kedinin basina gelenleri es geciyorum:)), iki e bu kadar insanda ise yaramis, uc bu yasa geldik cozmek lazim bir sekilde dertleri.

fgceker 20-08-2009 02:43 PM

Merhaba martı,
Aramıza hoş geldinmusic45
Telkinleri gece yatarken dinlemek gerçekten çok faydalı oluyor,hem acaba kaç saat dinledim tereddütü kalmıyor insanın hem de bilinç altına uykudayken daha fazla etki ediyorlar.(tabiki tamamen benim kendi tecrübelerimden ulaştığım sonuç) Telkinlerin bendeki en önemli etkisi bilinç altımdaki sorunlarımın rüyalarda çözümlere ulaşması oldu,Bazende gece aklımda bir sorunla yada kalbimde büyük bir acıyla yatağa giriyorum ve sabah kalktığımda hop diye çözümü aklımda buluveriyorum.Telkinlerin beni çok daha neşeli,pozitif girlhahagirlhahayaptığını zaten günlüğümü okuyan herkes biliyorutananadamutananadam

Biran önce kalbindeki sıkışma duygundan kurtulmanı temenni ediyorumtender45tender45tender45

ebru_li 20-08-2009 04:49 PM

Hoşgeldin martı evet telkinler kişiden kişiye farklı etkiler gösteriyor ama emin ol bunlar geçici sevigiyle sağlıkla kal...

cimmm 21-01-2010 10:57 PM

Ben biraz geç kaldım sanırım telkinleri keşfetmek için.Ama ben de yeni yeni dinlemeye başladım.Kalbim inanılmaz çarpıyor.Gümgüm attığını hissediyorum.Normalde gerginsem ya da çok heyecanlıysam kalbim hızlı atmaya başlar.Dinlemeye devam edip faydasını hissetmek istiyorum..

fgceker 23-01-2010 06:50 PM

Alıntı:

cimmm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580614)
Ben biraz geç kaldım sanırım telkinleri keşfetmek için.Ama ben de yeni yeni dinlemeye başladım.Kalbim inanılmaz çarpıyor.Gümgüm attığını hissediyorum.Normalde gerginsem ya da çok heyecanlıysam kalbim hızlı atmaya başlar.Dinlemeye devam edip faydasını hissetmek istiyorum..

Telkinlerini düzenli dinleyip bir an önce nimetlerinden faydalanman dileğiyle...Hayatındaki herşeyin bir bir yoluna girdiğini gördükçe insan daha bir şevkle dinlemeye başlıyor telkinleri....Başlangıçtaki etkiler lütfen seni telkinleri dinlemekten alıkoymasın...yılların toksinleri,yılların içimizde,ruhumuzda bıraktığı hasarların temizlenmesi bir iki günde olmuyor ama her kurtulduğumuz olumsuzluk bizi daha dik daha kendine güvenli bir birey halina getiriyor.Kısa sürede bunun tadına varman dileğiyle sevgiyle kal.. girlhaha girlhaha girlhaha
Seni Seviyorum
Özür Dilerim
Lütfen Beni Affet
Teşekkür Ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM.