Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   gerçekten hayatım değişti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/372938-gercekten-hayatim-degisti.html)

Houner 23-05-2010 06:10 PM

Cevap: gerçekten hayatım değişti

Alıntı:

esin_S Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748199)
Benimde hayatım acayip değişti.. Ne demiş atalar!!.. "Bir şeyi 40 kez söylersen olur"..25889 İşte tanrısal güç!! ol !! dedik ve oldu..

Kuantum tekniğiyle , sürekli yaptığım olumlamalarımla hayatıma çektiğim, bana can veren ilişkimi, yine aptal olumsuzluğumla kaybettim!!.. Yanlış bir ilişkiydi, yasaktı ama içten içe, "kime göre yanlış?? neye göre yanlış" diyerekten, durumu kurtardığımı düşünüyordum..

Bir ilişkide rutin bir gelişim ve sonra çöküş vardı bana göre!!.. Beynimde dolanıp duran.. Önce çok heyecanlı, suratında aptal bir gülümseme, yanaklar allıksız bile pembiş!! Bir enerji ki sorma gitsin!! her dakika arayan bir sevgili!!.. kendini dünyanın en güzel kadını gibi hissettiriyor sana.. Sonra azalan aramalar, sevmesem burada ne işim var aşkımlar!!.. Sonra azalan azalan birşeyler ve bitiş!!..

Daha başından ne diye düşünürsün ki böyle aptal saptal şeyleri!! Evet çok güçlüsün salak!!.. Bak bir ilişki başlattın ve bitirdin!! Aferim bana!!!

peki ama nasıl uzaklaşacak bu düşünceler kafamdan.. Ben buna benzer çok şeyler yaptım, hep olumsuz!!

Hayata ve olup bitenlere hep dişlerimi sıkarak baktım.. Mis gibi felç atlattım.. Derin çoook derin üzüntüden dedi, doktor bey.. Şimdi oldukça ağır bir depresyon hapı kullanıyorum.. Ve hala dişlerimi sıkıyorum..

İçinizi kararttım değil mi?? Özürdilerim..

Ben çok özlüyorum sadece, bomboş geliyor herşey!!.. off rodrigonun gitar konçertosu da ne güzel çalıyor!!..

Sevgiyle kalın, hepiniz!!

suçluluk telkini dinliyormusunuz? birde ben kuantum kodlama kitabını alıp bilinçaltı olumlaması yapmanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor ben yapmaya başladım 1 aydır falan negatif çekirdek inançlarıda kırma konusunda güçlü ve etkili olumlama diğer olumlamalarıda etkilidir fakat ben şuan sadece ilk sayfadaki olumlamayı yapıyorum..

Yazarı: R.Şanal Günseli - KUANTUM KODLAMA
en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle hoşça kalın
iyiki varsınactionsmile

esin_S 23-05-2010 06:19 PM

Çok düzenli olmasada suçluluk telkini dinledim.. Baş ağrısı sebebiyle bir süredir telkin dinlemeyi bıraktım, sevgili Houner..

R.Şanal'ın birkaç kitabını okudum.. Kuantum kodlama'yı okumadım.. En kısa zamanda alıp, okuyacağım.. Zira şu an hissettiğim şeyleri sevmiyorum..

Teşekkür ederim!!.. Sevgiyle kal!!..

umut7 23-05-2010 06:35 PM

Delitay arkadaşım bende yeni başlayan biri olarak yazdıklarınızdan dolayı umutsuzluğa kapıldım telkinleri düzenli dinlediğiniz halde bir yararı olmadımı?

DeLiTaY21 23-05-2010 06:46 PM

Alıntı:

umut7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748213)
Delitay arkadaşım bende yeni başlayan biri olarak yazdıklarınızdan dolayı umutsuzluğa kapıldım telkinleri düzenli dinlediğiniz halde bir yararı olmadımı?

ben henüz bir fayda görmedim.ama kişileri ölçü olarak almayın.birinde 1 hafta birinde 2 ayda etki ediyor.benimki uzun süreli olanlardır belki...

murattimania 23-05-2010 08:00 PM

Bende de direk hissedemedigim ancak disardan bakinca gozlemlenen degisiklikler oldu... Su anki halimden memnunum ama her zaman daha iyiye dogru gitmek gerektiginden bu gelisimi yeterli gormuyorum... Isi sirf telkinin uzerine yikarsaniz pek istediginiz verimi alabileceginizi zannetmiyorum...

Ayrica bence telkinin kisiden kisiye etki suresinin degismesinin sebebi, kisinin bu degisime ne kadar hazir olduguyla alakali... Ben kendimden ornek verecek olursam yillardir hatiryalamadigim sayida kisisel gelisim kitabi okudum... Her biri farkli konularda olsa bile ozunde kisisel gelisim kitaplariydi bunlar... Bu kitaplari her okuyusumda en fazla 1 hafta sureyle etkisinde kalip birkac degisiklik gozlemliyordum. Onun sonrasinda hayatim yine normal ritmine donuyordu... Ama bu telkinleri ilk olarak sanirim 3 ay kadar once dinledim... Ilk dinleyisimden itibaren uzerimden buyuk bir yuk kalkti gibi geldi, sanki bu zamana kadar okudugum butun kitaplarin anlamini biranda kavradim, butun parcalar yerli yerine oturdu gibi geldi...

Yani bu telkinler degisimi, beynimin farkli yerlerinde sakli olan bilgiyi tetikledi gibi geliyoru bana hep. Dedigim gibi ilk olarak 3 ay kadar once dinledim ve 3 aydir farkli bir ruh hali icindeyim. Bunun boyle devam etmesini umuyorum cunku bu yeni halim her zaman hayalini kurdugum halime cok yakin.

Uzun uzun yazdim belki ama anlatmak istedigim belki telkinlerin etkili olmadigi arkadaslar bu telkinleri kisisel gelisim kitaplariyla desteklerlerse farkli bir sonuc alabilirler...

Iyi gunler diliyorum...

Not: Elestiriye neredeyse hic tahammul edemeyen bir insan olarak bu konuda diger uyelerden gorus almak istiyorum. Neler yapmam gerektigi, elestiri aninda nasil davranmam ve bu eksikligimi nasil gidermem gerektigiyle ilgli. Yalniz konuyu nereye, hangi bolume acacagimi tam olarak bilemedim. Bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim.

esranvr 11-09-2010 02:01 AM

evt gercekten hayatım degıstı ınandım dinledim ve hayata artık daha güzel bakıyorum umarım bır cok ınsan kesfeder bunları. bana bu sayfayı öneren arkadaşım gülşaha sonsuz teşekürler...

ba-nu 12-04-2011 03:16 AM

Gerçekten iyiye değişimini tamamlamış hayat hikayeleri yok mu? başlamış ama yarım kalmışlar var burada:( Umarım yazmasalar da mutlu sona varmışlardır gerçek yaşamlarında!

azraist_24 11-11-2011 07:12 PM

Sevgilii Arkadaslar,

Ozellikle telkinleri uzun suredir dinleyen arakdaslarima soruyorum, acaba sizin de hayatinizda bu kadar koklu degisiklikler oldu mu???

Okudugumda, is degistirenler, bilmem kac yillik iliskilerine aniden nokta koyanlar hatta ve hatta sehir degistirenler bile olmusşaşkınx

Siz neler dusunuyorsunuz bu konu ile ilgili olarak, paylasabilir misiniz ?

Sevgiyle Kalin canlarim.....krzm67

kuzeygüney 11-11-2011 07:15 PM

Süpersin :))

azraist_24 11-11-2011 07:30 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810720)
Süpersin :))

Oyleyim di mi:))))y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 AM.