![]() |
Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) tam 1 ay sonunda bu hale geldim. inşallah, dinlemeye devam... |
Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) ok super , elimden geleni yapacağım sapkal89 |
Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) Dostum merhaba.. Denildiği gibi kesin ufak tefekte olsa bir değişiklikler vardır ama boyutu ufak olduğu için hissetmiyorsundur. Bahsedildiği gibi herkese farklı sürelerde farklı etkiler yapıyor ben 20. güne gelmek üzereyim çok büyük değişiklikler şu an itibariyle gerçekleşmedi ama ufak değişimleri gözlemliyorum.. Eminim ki bu ufak değişiklikler ilerde yaşayacağım büyük değişikliklerinde anahtarı olacaktır bence düzenli şekilde dinlemeye devam et.. |
Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) Alıntı:
|
Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) aslında bendende pek ıyı haberler yok,bır ay once 2hafta kadar duzenlı dınledım aslında ınanarakta dınledım ama pek etkı ettıgını dusunmedıgım ıcın bıraktım dınlemeyı dunk56 ama sonra vazgecmemem gerektıgını dusundum ve tekrar dınlemeye basladım yanı 4 gundur falan duzenlı dınlıyorum.bu sefer bıseyler degısecek degısmesı lazım yanı umarım degısır dusun |
Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM. |