Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/10554-telkinlerin-etkisini-gorenler-nasil-takip-ettianket.html)

Novos 09-07-2008 01:26 AM

Ynt: Telkinlerin etkisini görenler nasıl takip etti(anket)

tam 1 ay sonunda bu hale geldim. inşallah, dinlemeye devam...

CeM 09-07-2008 01:28 AM

ok super , elimden geleni yapacağım sapkal89

McDaniel 09-07-2008 11:45 AM

Dostum merhaba.. Denildiği gibi kesin ufak tefekte olsa bir değişiklikler vardır ama boyutu ufak olduğu için hissetmiyorsundur. Bahsedildiği gibi herkese farklı sürelerde farklı etkiler yapıyor ben 20. güne gelmek üzereyim çok büyük değişiklikler şu an itibariyle gerçekleşmedi ama ufak değişimleri gözlemliyorum.. Eminim ki bu ufak değişiklikler ilerde yaşayacağım büyük değişikliklerinde anahtarı olacaktır bence düzenli şekilde dinlemeye devam et..

CeM 09-07-2008 09:33 PM

Alıntı:

McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Dostum merhaba.. Denildiği gibi kesin ufak tefekte olsa bir değişiklikler vardır ama boyutu ufak olduğu için hissetmiyorsundur. Bahsedildiği gibi herkese farklı sürelerde farklı etkiler yapıyor ben 20. güne gelmek üzereyim çok büyük değişiklikler şu an itibariyle gerçekleşmedi ama ufak değişimleri gözlemliyorum.. Eminim ki bu ufak değişiklikler ilerde yaşayacağım büyük değişikliklerinde anahtarı olacaktır bence düzenli şekilde dinlemeye devam et..

Teşekkürler,umut ediyorum öyle olur kiss3 alk78

ozgehan 07-08-2008 09:30 PM

aslında bendende pek ıyı haberler yok,bır ay once 2hafta kadar duzenlı dınledım aslında ınanarakta dınledım ama pek etkı ettıgını dusunmedıgım ıcın bıraktım dınlemeyı dunk56 ama sonra vazgecmemem gerektıgını dusundum ve tekrar dınlemeye basladım yanı 4 gundur falan duzenlı dınlıyorum.bu sefer bıseyler degısecek degısmesı lazım yanı umarım degısır dusun

ametist 07-08-2008 10:47 PM

Alıntı:

ozlemelek Nickli Üyeden Alıntı
aslında bendende pek ıyı haberler yok,bır ay once 2hafta kadar duzenlı dınledım aslında ınanarakta dınledım ama pek etkı ettıgını dusunmedıgım ıcın bıraktım dınlemeyı dunk56 ama sonra vazgecmemem gerektıgını dusundum ve tekrar dınlemeye basladım yanı 4 gundur falan duzenlı dınlıyorum.bu sefer bıseyler degısecek degısmesı lazım yanı umarım degısır dusun

biraz zaman alıyo baştan ben de bırakmıştım önceden ama 7-8 ay sonra tekrar dinlemeye başladım sebat ettim 1 ay falan geçiş dönemi dalgalanma durumum oldu ama geçicek inanıyodum ve gerçekten işe yaradı şimdi kendimi iyi hissediyorum ama gece yatarken telkinim başucumda ayrıca serenity nin çalışması da etkin buna eminim deneyen biri olarak telkinlere çok yardımcı oldu serenity e de tekrar teşekkür etmiş olıyım. smiliyface bende eminim sende bu çalışmayla telkinin etkisini arttıracaksın .sevgilerimle ,yola devam smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM.