Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Kendine Güven Telkinini dinlerken yaşadıklarım... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/620425-kendine-guven-telkinini-dinlerken-yasadiklarim.html)

manyakkk 07-01-2012 10:49 PM

Kendine Güven Telkinini dinlerken yaşadıklarım...

Her zaman ki gibi dinliyorum tabi ama bugun bir garip oldum benden hoşlanan bir kız vardı.Tekrar tekrar benimle birlikte olmak istediğini söyledi.Benim içime birden bir güven geldi hani filmlerde kızın önüne atlayan erkek gibi.Ben buna herşeyi söyledim bir daha olamayacagını ve başkasından hoşlandığımı,mutlu olduğumu.Ardından yakın arkadaşımla konuşuyorduk birden tartışmaya başladık ve ben tüm içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim çok rahatım daha önceden niye yapmamışım ki böyle bir şey ? Telkinleri 2 aydır dinliyorum. partysmiley y789

mucıze 07-01-2012 11:01 PM

Cevap: Kendine Güven Telkinini dinlerken yaşadıklarım...

:) bende bu ara ego güçlendirici dinliyorum :) ilginç rüyalar görüyorum :) daha yeni başladım dinlemeye ama devam etmeyi düşünüyorum :):)

manyakkk 07-01-2012 11:03 PM

Alıntı:

mucıze Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815888)
:) bende bu ara ego güçlendirici dinliyorum :) ilginç rüyalar görüyorum :) daha yeni başladım dinlemeye ama devam etmeyi düşünüyorum :):)

Benim listem baya geniş 5 telkin dinliyorum etkisi tabi oluyor ama bugün bir değişik oldum sevincli

mucıze 07-01-2012 11:11 PM

:) o konuyu merak ediyordum .. bi telkini belli bi süre sürekli dinlemek mi gerekir yoksa farklı farklı telkinleri aynı gün içerisinde dinleyebilir miyiz :)

Zafer yolcusu 07-01-2012 11:53 PM

Alıntı:

manyakkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815887)
Her zaman ki gibi dinliyorum tabi ama bugun bir garip oldum benden hoşlanan bir kız vardı.Tekrar tekrar benimle birlikte olmak istediğini söyledi.Benim içime birden bir güven geldi hani filmlerde kızın önüne atlayan erkek gibi.Ben buna herşeyi söyledim bir daha olamayacagını ve başkasından hoşlandığımı,mutlu olduğumu.Ardından yakın arkadaşımla konuşuyorduk birden tartışmaya başladık ve ben tüm içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim çok rahatım daha önceden niye yapmamışım ki böyle bir şey ? Telkinleri 2 aydır dinliyorum. partysmiley y789

Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Artı kontrollü olmayıda sağlıyorf678h
. 6 7 aydır dinliyorum arada dinlemediğim zamanlar da oldu tabi süreklilik yoktu smil56

manyakkk 08-01-2012 12:10 AM

Alıntı:

Zafer yolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815895)

Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Artı kontrollü olmayıda sağlıyorf678h
. 6 7 aydır dinliyorum arada dinlemediğim zamanlar da oldu tabi süreklilik yoktu smil56

Yok böyle bir rahatlama yaa ağzıma geleni söyledim resmen artık daha rahatım 956kuy897

pamuk82 07-07-2014 04:21 AM

herkese merhaba hangı cd den baslamalıyımm yardımcı olursanız sevınırımm

bbb 07-07-2014 03:16 PM

Alıntı:

pamuk82 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850736)
herkese merhaba hangı cd den baslamalıyımm yardımcı olursanız sevınırımm

hoşgeldiniz...

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

bu linkten inceleme yapabilirsiniz...

ego+suçluluk+koruma kalkanı+zinde uyanma telkinlerini günde 8-10 saat, kulaklıkla veya hoperlörle, yatarken veya gündüz iş yaparken bir ay kadar süreyle dinleyerek başlayabilirsiniz... daha sonra, suçluluğu çıkarıp, sıkıntılarınıza göre dinlemeye devam edebilirsiniz...

kolay gelsin.../ sevgiler...

byressam 20-11-2014 11:47 AM

nasıl iyi mi etki ediyor mu ?

karmam 20-11-2014 09:48 PM

Bu telkinlerin çoğu arkadaşta olumlu gelişmeler yaratması beni çok mutlu ediyor sahiden:) bende durumlar şu an için böyle değil tam olarak.Ama kalpten inanıyorum ki insallah etkisini gösterecek en kısa zamanda. Her seyden korku duyguğum için düşünün telkinlerden de bugun ilk defa korku duydum. Olumlu süreç yaşayan herkese seviler:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 AM.