![]() |
Cevap: Tekrar kaybetme duygusu.... Yaptıklarım yeterli mi sorusuna eğer evet cevabı alıyorsan rahat ol .. Ama hayır cevabı alıyorsan :D kendini gözden geçir bende sınava girecem .. 16 haziran da . şimdiden kazandığımı biliyorum :D . |
Cevap: Tekrar kaybetme duygusu.... Merhabaa.. Ben de bu sene ikinci kez üniversite sınavına gireceğim. Kaybetmekten korkmuyorum. Eğer kendimi tam donanımlı hissediyorsam niye korkayım ki ? Aslında korkmanızı anlıyor gibiyim. 'Sınav' kelimesi nedense ne kadar donanımlı olsak da içimizi ürpertiyor. Çünkü; çevre olarak da millet olarak da sınav kelimesine karşı bir ön yargımız var. Aslıdan bu korku herkes de var , bazılarımız da daha az bazılarımız daha fazla. Ama ben sizin kazanacağınıza inanıyorum. Zaten her gün kendimi geliştiriyorum da demişsiniz. Kazanmamanız için bir neden yok ki. Tabi siz neden olmadığını düşündüğünüz sürece :) Sizi, sizden başka kimse başarınızdan alıkoyamaz unutmayın :)) |
Cevap: Tekrar kaybetme duygusu.... Yorumlarınız için her birinize teker teker teşekkür ediyorum,ne kadar duru pırıl pırıl düşüncelere sahipsiniz arkadaşlar,sizleri tebrik ediyorum ve başardığınızı ben bile şu an şu yazdıklarınızdan görüyorum,hepiniz için başarı hayatınızın her devresinde yanı başınızda olur inşallah.... Ben bu durumu bir şekilde atlatıcam,dediğim gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıyorum yapıyorum,yalnız şu birkaç gündür çalışmalarım aksadı, bu bile kayıp aslında benim için...toparlıycam en kısa zamanda... |
Cevap: Tekrar kaybetme duygusu.... Kendini kötü hissetmeye devam ediyorsan telkinleri dinlemeni öneriyorum.Özellikle mutluluk telkini benim favorimdir. Endişe, stres ve genel kaygıları yok etmeye yönelik oldukça başarılı bir çalışma.Bu telkini bizlere hediye eden Atakan Bey ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız. |
Cevap: Tekrar kaybetme duygusu.... nasilsin sahraay, merak ettim seni calismalarin nasil gidiyor, sen nasil hissediyorsun kendiniO0 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM. |