![]() |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Bence bu kadar açıklamalara rağmen hala aklımıza takılan bu şüphelerin varlığı siz site yöneticilerinin telkin metinleri ve telkin müzikleri arasındaki aynılığı yani gerçekliği biraz daha aydınlatmanız gerektiğini gösteriyor. Selametle.. |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Şüphecilik iyi bir şey aslında. Ancak bizim açımızdan her şey yeterince açık ve net. Şüphe duyanlara gerekirse sesleri ayırttırmalarını ya da dinlememelerini öneriyoruz. Başka da bir şey yapamayız. Kimse uzaylıya dönüşmedi çok şükür ve binlerce yorum var sitede telkinlerden ne şekilde yararlanıldığına yönelik. Bu kadar insan yalancıysa ve telkinleri güvenilir bulmuyorsanız dinlemeyin. Zorla dinlettirilmiyor sonuçta. Bu konuda Atakan bey söylenmesi gerekeni söylemişti zaten. Alıntı:
|
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın benimde buraya uğrayan hemene herkes gibi sorunlarım var zaten sorunu olmayanın ne işi var burada dimi.. Bende dinliyorum bir haftadır ama umarım faydasını görür ve sizlerle paylaşırım. Henüz görmedi:( |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın ben de yaklaşık bir aydır dinliyorum telkinleri. 2 gün dür de çekirdek inancımla ilgili telkinleri dinliyorum. değişimler hissediyorum ama hayatım değişmedi henüz :) ben bu tekniğe çok inanıyorum ve kesinliklle faydasının olacağını düşünüyorum. allah yardımcımız olsun. |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Selamlar,yeni yeni sigara bırakmak için doğa sesi dinlemeye başladım.Bunu akşamları bilgisayarda tv izlerken ve büroda çalışırken,başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde açıyorum.Yani doğa sesi çok kısık oluyor.Televizyonun sesi olsun,bürodaki konuşmalar olsun telkindeki doğa sesinin üzerinde.Bunun için endişelendim,acaba bilinçaltım,telkinlerin sesi kısıkkende,telkinleri algılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi akşamlar dilerim |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Telkin cd leri nerde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 PM. |