Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/615657-telkinde-duydugum-bir-cumle-bende-suphe-uyandirdi-bir-goz-atin.html)

kodder 10-05-2011 03:42 AM

Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın

Bence bu kadar açıklamalara rağmen hala aklımıza takılan bu şüphelerin varlığı siz site yöneticilerinin telkin metinleri ve telkin müzikleri arasındaki aynılığı yani gerçekliği biraz daha aydınlatmanız gerektiğini gösteriyor.
Selametle..

Işıldayan Safir 12-05-2011 10:09 AM

Şüphecilik iyi bir şey aslında. Ancak bizim açımızdan her şey yeterince açık ve net. Şüphe duyanlara gerekirse sesleri ayırttırmalarını ya da dinlememelerini öneriyoruz. Başka da bir şey yapamayız. Kimse uzaylıya dönüşmedi çok şükür ve binlerce yorum var sitede telkinlerden ne şekilde yararlanıldığına yönelik. Bu kadar insan yalancıysa ve telkinleri güvenilir bulmuyorsanız dinlemeyin. Zorla dinlettirilmiyor sonuçta.

Bu konuda Atakan bey söylenmesi gerekeni söylemişti zaten.

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 16123)
Telkinleri dinlerken sadece müzik duyuyorum ne bileceğim ardında başka bir şey söylenmediğini?

Sitemiz 2006 yılından beri açıktır.Bu süreçte çeşitli programlar ile sesleri ayıranlar olmuştur.Telkin metinleri ile aynı olduğu teyid edilmiştir.Bu metinlere ek olarak sadece mutluluk telkini eklidir.
Kaldı ki profesyonel studyolar hatta programlar ile sesler ayrılabilmektedir.Bu kadar süredir açık olan bir site böyle bir riski alamaz.
Yapılan araştırmalar insanlara istekleri dışında telkin verilemeyeceğini göstermiştir.

Eğer telkin sesleri yüksek olsaydı bunun ardında bir başka ses daha olabilirdi.Yani bir kayıt içinde 2-3 ses olabilirdi.Bu nedenle şüphenin sınırı yoktur.Eğer başka bir şey konulacak olsaydı telkinler yüksek ses ile kaydedilir ardına gizli telkinler yerleştirilirdi böylece kimsenin aklına bu soru gelmezdi.Yine de bu konuda endişesi olanlar telkinleri dinlememeyi tercih edebilirler.

ademgumus_82 08-01-2013 05:04 PM

benimde buraya uğrayan hemene herkes gibi sorunlarım var zaten sorunu olmayanın ne işi var burada dimi..
Bende dinliyorum bir haftadır ama umarım faydasını görür ve sizlerle paylaşırım. Henüz görmedi:(

serpilelif 09-01-2013 10:16 AM

ben de yaklaşık bir aydır dinliyorum telkinleri. 2 gün dür de çekirdek inancımla ilgili telkinleri dinliyorum. değişimler hissediyorum ama hayatım değişmedi henüz :) ben bu tekniğe çok inanıyorum ve kesinliklle faydasının olacağını düşünüyorum. allah yardımcımız olsun.

adalayt 30-12-2014 09:45 PM

Selamlar,yeni yeni sigara bırakmak için doğa sesi dinlemeye başladım.Bunu akşamları bilgisayarda tv izlerken ve büroda çalışırken,başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde açıyorum.Yani doğa sesi çok kısık oluyor.Televizyonun sesi olsun,bürodaki konuşmalar olsun telkindeki doğa sesinin üzerinde.Bunun için endişelendim,acaba bilinçaltım,telkinlerin sesi kısıkkende,telkinleri algılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi akşamlar dilerim

curlysue 18-04-2015 07:33 AM

Telkin cd leri nerde

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 PM.