![]() |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Selam arkadaşlar. Ben de üç dört gündür dinlemeye başladım telkinleri. Siteyi iyice incelemiş ve güvenilir bulmuştum kendimce :) fakat arkadasın sordugu sey ilgimi cekti ve indirip bi dinliyim dedim. Hayretler içinde kalarak sahiden "Daha olumsuz duygulardan hoşlanan biri kendine güven" bunu duydum. Acaba diyorum sesler karısık yanlıs mı duyuyorum ben. Yani orayı bi dinlerseniz gercekten öyle gibi geliyor süpheye düstüm ister istemez.. |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Alıntı:
Kimisi arka planda kadin sesi var dedi. Kimisi boğulan birisi var dedi (önceki okyanus versiyon) için. Telkinlerdeki metinler ve okunanlar aynıdır. Sadece ek olarak mutluluk telkini eklenmistir. Siteden içeriği alip incelerseniz tam o kısımda benzettiğiniz yerin ne olduğunu bulabilirsiniz. |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Ben de tam içeriğe bakıyordum :) Sanırım " olumsuz duygulardan hoslanan biri sandığım kısım bosalan yeri seklindeymis. Yani olumlu duyguların olumsuz duygulardan bosalan yeri doldurmasıyla alakalı bi cümle varmıs. İcim cok rahatladı. Sizden de yanlıs anlasılma adına özür diliyorum Atakan Bey :) |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın zaten arkadaki metni duymamız gerekmiyor belirli bi zaman sonra özellikle ney versiyonunda çok net duyulabiliyor ama beyin zaten algılıyor sürekli aynı müzik biraz sıksada ileriki zamanlarda beraber çalıyormuşum hissi veriyor. müziği hissettiğimde daha çok duyuyorum telkinleri şahsen |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Bende bişe sormak istiyorum okadar yüksek sesle telkinleri duymaya çalışmışım ki..(arada birkaç kelime dışında bişe duyamadım) kulaklığı çıkardıktan sonra sanki hala birileri konuşur gibi hissettim bu normal mi??(gece uyku sersemi olduğumu da göz önünde bulundurursak:S ? |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Arkadaşlar adı üstünde zaten bilinçaltı(subliminal) mp3. Yani duysaydık zaten bilinçaltı olmazdı sanki birisi sizinle konuşuyormuş gibi olurdu bunu da çok zor kabullenirdik.Ama bilinçaltımız öyle bir şey ki her sesi ayrı ayrı algılayabilir müziklerin içerisine 4-5 kanal telkin yerleştirilse dahi beynimiz hepsini ayrı ayrı algılayabilir.Önemli olan parça değil bütün.Şahsen ben sözleri duymaya çalışmıyorum(hatta duymak bile istemiyorum,bırakalım bilinçaltımız duysun sesleri).İçerisine kötü bir telkin yerleştirilseydi bu etki ederdi ama şu an tam tersi kendimi gayet iyi hissediyorum 956k sevgilerle.t678 |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın konu başlığını görünce bir an korktum uykusuzluğun verdiği hayal gücüyle atakan bey in uzaylı olduğunu ve telkinlere başka şeyler söylerek bizi ele geçirdiğini ve daha kötüsü bunu inandığımı anladım :D biliyorum çocukca zaten çok korku filmide izliyorum uykusuzlukta bir etmen tabi :D |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın müzikler beni müthiş dinlendiriyor ego ile başladım tsm dinlemem ama bütün gün dinler oldum şimdi haaa bu arada telkin var mı yok mu ne diyor bilmem daha doğrusu dikkat etmiyorum arada birileri bir şeyler söylüyor ne dediğini anlamaya çalışmıyorum bile hata mı yapıyorum acaba |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Telkin içeriğine baktım benzeri bir yer göremedim ama herhalde Tarcin in dediği gibi olacak |
Cevap: Telkinde Duyduğum bir cümle bende şüphe uyandırdı bir göz atın Alıntı:
Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 PM. |