![]() |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu merhabalar, bende yeniyim bakalım neler yaşayacağım. Paylaşım için teşekkürlers456 |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu ego güven ikisini birlikte dinlesek olur mu :) |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu meraba araniza yeni katildim kendine guven doga linkini dinliyorum ama sadece su sesi var telkin olarak birinin konusmasi gerekmiyormu ben anlamadim bu isi biri anlatabilir mi ltf.. |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu Alıntı:
Linkinden konu hakkındaki tüm açıklamaları inceleyebilirsin sibelle.Yinede kısaca açıklama yapmak gerekirse telkinler kulağının duyabileceği şekilde değil.Güzelliğide burada kitabını rahatça okuyabilir,farklı bir müzik açıp dinleyebilirsin. Aramıza hoşgeldin ,güzel haberlerini almak dileğiyle sevgiyle kal actionsmile |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu media player dan direk olarak çalıyor. peki bilgisayara kaydetme gibi bir şansımız yok mu? |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu linke sağ tıklayıp kaydet deyince olması lazımm :) |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu scripleri indiremiyorum,uzerıne tıklıyorum ancak ılk dakıkada ındırme sıfırlanıyor.yardım edermısınız.tesekkurler |
Cevap: Ynt: Kendine Güven Doğa Versiyonu merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, telkinleri indiremiyorum, yardımcı olurmusunuz lütfen |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu bende aynı durumdayım / habire xxx sitelerindeki gibi dönüp duruyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |