![]() |
Arkadaşlar ilgili linkleri okusanız diyorum sorularınıza cevap bulacaksınız |
bir ortamda konuşulan konu üzerine birşeyler söyleyemiyorum utanıyorum bu kekemeliğin bende açtığı yaralardan en önemlisi şimdi kekeme değilim ama yinede kalabalık ortamlarda konuşmak istemiyorum doğal olarak stres yapıyorum bu da konuşmamı çok yavaş bir hale getiriyor görseniz aynı kasedi saran bir teyipte sözler nası çıkar işte aynen öyle konuşuyorum böyle olduğu içinde susuyorum başkalarının duygularını önemsiyorum kendime olan güvenim yok bugün beşinci gün biraz daha iyiyim ama daha 15 20 günüm daha var inşallah herşey daha iyi olur |
ben bu linkleri indiriyorum ama açılmıyo ne yapcam b u kişisel gelişim set cd leri toplam ne kadar benim işime ayaracaklar hangidsi |
Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Linkte bir sorun görünmüyor..Tekrar deneyebilirsiniz.. Ayrıca alternatif linkten de yükleyebilirsiniz.. Sevgiler..actionsmile |
sıralama ve zamanlama nasıl olmalı ? Merhabalar... Herşeyin bir zamanı vardır,hiçbirşey tesadüf değildir denilir... Ne kadar doğru... Kendimle ilgili eksikliklerimin farkına vardığım ve çözüme ulaştırmaya karar verdiğim gün çıktınız karşıma. Önce size gerçekten ve yürekten sevgi dolu kocaman bir teşekkür etmeliyim.Çok çok çok teşekkürler96kl Telkinleri 8 gündür (önce sadece ego güçlendirici,4 günden sonra suçluluk telkinini de ekleyerek )dinliyorum.Ve forumunuzdaki neredeyse tüm paylaşılan yazılarınızı da kaydedip okuyorum.Telkinler minimum 21 gün dinlenmeli demişsiniz ,kendine güven telkinini ne zaman eklemeliyim.(içeriği eksikliklerimle birebir örtüşüyor da:) Saygı ve sevgilerimle... |
merhaba goddess23 hoşgeldiniz yanımıza.. suçluluk ve egoyu 15 gün dinledikten sonra güven telkinini eklerseniz daha iyi olur.. sevgiler actionsmile |
bu telkini dinledikten sonra ne gibi değişimler olacak uygulayan var mı |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu bende yükledim teşekkür ederim. |
Cevap: Ynt: Kendine Güven Doğa Versiyonu acaba ne diyor telkindeki sözler? |
Cevap: Kendine Güven Doğa Versiyonu bana cevap verecek kimse yokmu? telkinlerdeki sözleri bilen bana cevap versin lütfen.... sahra 1975 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 AM. |