![]() |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? pisimbat bayıldımmm bunu sen mi yazdın, inanılmaz yeteneklisin bence. ne fazla bilginin verdiği terim kargaşasına giriosun ne de anlaşılmazsın, müthiş müthiş çok yalın ve akıcı bir dille anlatmışsın tebrik ederim kesinlikle hep yazmalısın. inan yazar olan arkadaşlarımda var ama sıkıntılı bu olaylarda hala.bukadar zamandır ilk defa birini merak ettim gerçekten :) |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? hayatta herşeyin bir kaynağı vardır benim kaynağım içimdeki çoçuk korkularım sevinçlerim hasretlerim mutluluklarım yani içimdeki hayatı yazıyorum o okadar basit ve yalın ki zaten fazla şatafata gerekte yok sanırsam :))ayrıca çabuk şımaran kediyimdir :)) |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? şımar tabi pisim girlhaha sana şımarmak yakışıyor http://dl.glitter-graphics.net/pub/5...sghz76lnyk.gif hem bak ben ne buldum bakalım sevecek misin http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...i4sl0uaiuq.gif y789 |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? Alıntı:
|
:):) içindeki çocuğu hiç kaybetme hemde hiç:) bnmde burcum aslan bak y789 paşa kızı bende paşa torunuuyumy789 ortak yönmz çok bak y789 |
|
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? Değersizlik, reddedilme, alay edilme ve güvensizlik korkularımız yüzünden ve tabiiki Sevgiyi çok farklı bir şey zannettiğimiz için seni seviyorum " diyemeyiz. Sevgi beklenti içine girmektir bize göre eğer Seni Seviyorum" dediğimizde karşımızdaki ben de demezse kırılırız, veya Sevgimizin karşılığında Sevdiğimizi söylediğimiz kişi maddi manevi bir çok şey isterse bizden, ya da seviorum dediğimizde karşımızdaki kişi umursamaz davranıp bizi kırar, üzerse.. Oysa bizim özümüz sevgidir. Biz Sevgi olarak Sevmek için geldik bu dünyaya. Ama Ortaçağ dan bu yana Sevgi yerine gücü koyduk, her şeyi güçle halletmeye çalıştık. Öncelikle kendimizi olduğu gibi kabul etmeli ve koşulsuz ve her şeye rağmen sevmeyi ve seviyorum demeyi öğrenmeliyiz. Ben Sevgiyim Ben kendimi olduğum gibi tam olduğum halimle kabul ediyor ve çok seviyorum Ben kendimi çok seviyorum. Ben herkesi çok seviyorum Beni herkes çok seviyor. olumlamalarını sık sık tekrarlamak ve Seviyorum dediğinizde belki çocukluğunuzda yaşadığınız küçük kırgınlık sahnelerini toz pembeye boyayıp o olaydaki kişilere ve kendinize ait olumsuz düşünce ve öfkelerinizi bol bol affettiğinizde sevgiyi içinizde daha kolay hissedecek ve daha çok sevgi olacaksınız.. Çok kolay.. :))) |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? Sadece çok içten sevilen insana seni seviyorum dersin eğer samimi bir insansan yani doğalsan. Ama irdeleyeceğin zaman hiç de o kadar çok sevmediğin insanlara seni çok seviyorum demek sahtekarlığa girer. Eğer sevmiyorum o kadar ama söylemek geliyo içimden diyen varsa da o da onun insanlık sevgisinden hümanistliğinden dünyayla barışık olmasından kaynaklanıyordur o kişiyi çok sevdiğinden değil. Ama ben kendi adıma bana söyleneneni veya söyletilmek isteneni temel çekirdeğinde tartarım. Dolaylı olmadan direk söylenecek laf adresini doğru temsil ediyorsa anlamlıdır bana göre. Yani konuyu açan arkadaşım ben de senin gibiyim herkese seni seviyorum demem diyenleri de samimi bulmam. Bu benim ne antisosyalliğimden ne de başka bişeyimden kaynaklanıyor. Bu kişilik meselesi bu kadarını bile irdelemek kişilik meselesi ve gayette harika :) |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? Sevgimizi ifade etmemiz güzel bir şey. Ancak bana kalırsa mesafeli olmak da güzel bir şey. ttli3 Bende de var biraz ama genellikle söylerim sevdiğimi. :)) |
Cevap: Neden Seni Seviyorum Demek Zor Gelir? Merhaßa aRKadaSLaR . ßeN YeNi üyeyim we ßu KoNu iLgiMi ceKTi . ßeNce iNsaN keNdinden ßaŞKa ßiRiNe SENİ SEVİYORUM deMeyi düşüNüRKeN KeNdiSiNi aNLayaMayaCagıNı düŞüNüR özeLLiKLede ßuNu söyLeMeK isTedigi KiŞi KarŞı ciNsTeN ßiriYse Ki gerçeKteN çoğu zaMaN iNsaNLaRı KeNdiNden ßaŞKa KiMSe ANLaYaMaZ ßu düŞüNceYe göre hareKeT edeN KiŞiLeR SENİ SEVİYORUM Lafını söyLeMeYe PeK ceSaReT edeMezLer [ ßaNa göRe ] . . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM. |