Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım tembelliğinizin sebebi renkler olabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kullanılacak boya ve dekor renginin, mekanın kullanılış amacına göre belirlenmesi gerektir. Araştırmalara göre, dekor renklerinin, yansıttığı ışık ve hissettirdiği duygularla kişiler üzerinde olumlu ya olumsuz etkiler yapabileceği belirlendi. Hırçın Kırmızı: Fiziksel gücün, hareketin rengi olan kırmızının başlangıçları teşvik edildiği belirtilir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2009, 10:00 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Post tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Kullanılacak boya ve dekor renginin, mekanın kullanılış amacına göre belirlenmesi gerektir. Araştırmalara göre, dekor renklerinin, yansıttığı ışık ve hissettirdiği duygularla kişiler üzerinde olumlu ya olumsuz etkiler yapabileceği belirlendi.

Hırçın Kırmızı: Fiziksel gücün, hareketin rengi olan kırmızının başlangıçları teşvik edildiği belirtilir. Kırmızı çalışma şevkini artırır. Tembelliğin karşıtıdır, ancak kızgınlığa ve saldırganlığa da yol açabilir. Bu nedenle hareketin yoğun olduğu yerlerde çocuk odaları, dans stüdyoları ile diskotekler gibi topluma açık olan alanlarda kullanılmalıdır. Koyu tonları yoğun ve sıkıcı bir atmosfer yaratır.

Gösterişli Turuncu: Turuncunun da kırmızı gibi dışa dönük ve heyecan verici hatta kırmızıdan daha yapıcı olduğu saptandı. Sağlık, canlılık, yaratıcılık, güven, cesaret ve iletişimi simgeleyen turuncunun ezici olma ve üstün gelme isteklerini de beraberinde getirir.

Turuncunun gösteriş meraklısı bir karakteri de dışa vurabileceği vurgulanır. Mutfakta, çocuk ve yemek odası ile koridorlarda sıcaklık yaratacağını neşe ve mutluluk vermesi istenen ortamlarda ve geniş alanlarda kullanılabileceği belirlenmiştir.

İlham kaynağı sarı: Sarının parlak, neşeli ve sevecen etkisinin umut aşıladığı bel irlendi. Sarı, ilham verici özelliğiyle zihinsel karışıklığa da yol açabilir.

Mutfak için çok uygundur. Çalışma odalarında kullanılmamalıdır çünkü zihni bulandırıp karışıklığa yol açar. Dinlenme amaçlı ortamlarda da önerilmez.

Yatıştırıcı Yeşil: Paylaşımın, işbirliğinin, uyumun ve cömertliğin rengi olan yeşilin ise yatıştırıcı etkisine dikkat çekilir.

Yeşile yakın bir renk olan turkuaz da değişimin ve dönüşümün simgesidir. Dikkati ayakta tutar. Kendini ifade etmeye yardımcı olur.
Mekanları daha geniş gösterir. Banyolar, yatak odaları ve çalışma odalarında da kullanılabilir. Açık tonları duvar için uygundur.
Mavi ise barışı, sevgiyi ifade eder. Hayalperestlik ve aşırı duygusallık yaratabilir. Sakinleşme, stres atma, dinlenme amaçlı olan her yerde kullanılabilir. Yatak odalarında, meditasyon mekanlarında açık tonları uygundur.
Hareketin ve çalışmanın çok olduğu yerlerde kullanılmamalıdır. Koyu tonları tembellik ve melankoli yaratır.

Yaratıcı mor: Asaleti ve kendine güveni temsil eden morun yaratıcılık ve hoşgörü uyandırır. Bu renk aynı zamanda unutkanlık ve sabırsızlık yaratabileceği de belirlenmiştir.

Mor, özellikle meditasyon odaları için uygun bir renk olduğu açıklanmıştır. Bu rengin lavanta, leylak ve orkide tonlarının yatak odaları ve çalışma odalarında kullanılarak, kendinize güven duygunuzu artırabilirsiniz.
Bu rengin açık tonlarıyla hastanelerin bekleme odaları da dekore edilebilinir.

Dengeli beyaz: Beyaz enerji sistemini dengeler. Yaratıcılık duygularını açığa çıkartır ve geliştirir.

Siyah, gri ve kahverengi gibi renklerin ise yoğun ve ağır bir enerjiye sahiptir. Siyah aşırılıkları dengeler ancak tek renk olarak kullanılmaması gerekmektedir.

Kahverengi de sosyal dengeyi ve toplum içinde rahatlığı sağlayan bir etkiye sahip olduğu belirlenmiştir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 10:05 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
yas_min - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 168
Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to behold
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Yatak odam acik mavi :)) salonum sari, en sevdigim renk siyah,kahverengi mor:)

tskler paylasim icin:D
yas_min isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 10:31 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

odam ve odamdaki mobilyalar ve aksesuarlar beyaz
kendimi bezaylar içinde her zaman çok huzurlu hissederim .
sanırım doğru bir tercih yaptığım anlamına geliyor bu :)
paylaşım için teşekkürler.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 10:50 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

benim odamın 2 köşesi de yeşil manzaralı duvar kağıdıyla kaplı.Yeşili çok severim de artık fazla gelmeye başlad snaırım:) perde bile yeşillll
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 11:42 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
anceline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 62
Tesekkür: 408
58 Mesajinıza toplam 408 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
anceline is on a distinguished road
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Alıntı:
yas_min Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yatak odam acik mavi :)) salonum sari, en sevdigim renk siyah,kahverengi mor:)

tskler paylasim icin:D
Sarı renk beynimizde iştah merkezini uyarıyormuş ve obezite eğilimine sebep oluyormuş...Dolayısıyla salonunuzda vakit geçirirken sıkça birşeyler atıştırma isteğiniz oluyor ve gittikçe kilo aldığınızı hissediyorsanız...Bence sarı rengi değiştirin ;)) selam ve sevgiler
__________________
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol !
anceline isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2010, 09:30 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 297
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Tüm odalarımın duvar rengi lila. wc ve mutfak duvarları fayans ve kahverengi tonlarında. Ben karar vermedim bu renklerin olmasına ama her odanın bu renk psikolojisi ile doğru orantılı olarak aynı olmasını doğru bulmuyorum.
__________________
-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2010, 10:05 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 122
Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

arkadaşlar çok ilginç ama mavi rengi hiç sevmiyorumhemde hiç hiç bir tonunu hatta ve bana ait hiç bir eşyamda mavi renk yok neden ola ki? diğer renklerle bir sorunum yok ama mavi beni sinir ediyor bir arkadaşım doğumgünümde bana bavi eşarp almıştı ne kadar sinirrrr olmuştum o kadar yani düşünün...neden acaba
__________________
---MEA CULPA---kendi hatam---
kediseverim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2010, 11:10 PM   #8 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Benim odamdaki mobilyalar koyu kahverengi. halım da kahve üzeri bej krem ve koyu kırmızı. hem yatak odam hem çalışma odam. Duvarları boyamak istiyorum. Yeşim mi yapmalıyım siz ne dersiniz?
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2010, 11:03 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

benim her odamın duvarı beyaz yağlıboya ama mobilya ve perdelerim rengarenk..
oturma odam:pembe
mutfağım:yeşil
salonum:kahverengi
üstmutfağım:açık turuncu
yatak odam:kırmızı
çocukodamkız:pembe
çocukodamerkek:mavi
tuvaletler ve banyolarımyeşil ve pembe

her odamda ayrı bir atmosfer var tavsiye ederim..
__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2010, 11:20 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 223
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Smile Cevap: tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Alıntı:
zamanı_geldi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim her odamın duvarı beyaz yağlıboya ama mobilya ve perdelerim rengarenk..
oturma odam:pembe
mutfağım:yeşil
salonum:kahverengi
üstmutfağım:açık turuncu
yatak odam:kırmızı
çocukodamkız:pembe
çocukodamerkek:mavi
tuvaletler ve banyolarımyeşil ve pembe

her odamda ayrı bir atmosfer var tavsiye ederim..

renklerin yaydıkları enerjiye inananlardanım..ahmet marankinin bir programında dinlemiştim aklımda kalanlar;

kırmızı yatak odası için idealmiş, ama bazen uykusuzluk yapabilirmiş canlı bir renk olduğu için..
pembe aşk sevgi sürekli oturduğunuz yerde kullanmışsınız, sevgi aşk dolu sohbetleriniz olurmuş..

üst mutfak turuncu ise burada çok yemek yeniyordur, çünkü turuncu hem neşe mutluluk verir hemde iştah açarmış, onun için burger king vs turuncu logolu:)

oğlunuz sakin..huzurlu ..kışın o oda serin olur..yazında serin, kızınız sevgi dolu, neşeli..

diğer mutfak yeşil..sağlık..sağlıklı besinler tüketiliyor:)
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
olabilir, renkler, sebebi, tembelliginizin

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


tembelliğinizin sebebi renkler olabilir

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım tembelliğinizin sebebi renkler olabilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kullanılacak boya ve dekor renginin, mekanın kullanılış amacına göre belirlenmesi gerektir. Araştırmalara göre, dekor renklerinin, yansıttığı ışık ve hissettirdiği duygularla kişiler üzerinde olumlu ya olumsuz etkiler yapabileceği belirlendi. Hırçın Kırmızı: Fiziksel gücün, hareketin rengi olan kırmızının başlangıçları teşvik edildiği belirtilir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.