Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kendimizi Tanıyalım

Uyarılar

Mükemmel olmaya çalışma

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Mükemmel olmaya çalışma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mükemmel olmaya çalışma en iyi olduğun alanı bul! 4 Ocak'ta İstanbul'da seminer verecek olan ünlü kişisel gelişim uzmanı Deepak Chopra'dan, hayatına farklı yön vermek isteyenlere tavsiyeler: Yeni yıl için en iyi karar kendinizi kişisel dönüşüme adamanızdır ve egonuzu idare etmeyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi

Mükemmel olmaya çalışma

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-12-2008, 02:29 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb Mükemmel olmaya çalışma

Mükemmel olmaya çalışma en iyi olduğun alanı bul!



4 Ocak'ta İstanbul'da seminer verecek olan ünlü kişisel gelişim uzmanı Deepak Chopra'dan, hayatına farklı yön vermek isteyenlere tavsiyeler: Yeni yıl için en iyi karar kendinizi kişisel dönüşüme adamanızdır ve egonuzu idare etmeyi öğrenmenizdir.....



Time dergisi tarafından içinde bulunduğumuz yüzyılın 100 kahramanından biri ilan edildi. 'Yaşlanmayan Beden, Sonsuz Zihin', 'Kuantum İyileşme', 'Başarının 7 Spiritüel Kuralı' adlı kitapları ile tüm dünyada fenomen haline geldi. Doğu'nun öğretileri ile Batı bilimini en etkileyici şekilde sentezleyen, bütünsel sağlık alanında öncü bir filozof ve doktor; Deepak Chopra...Madonna, Ricky Martin, Demi Moore ve Al Gore gibi pek çok ünlünün takip ettiği Chopra'nın bu muazzam popülaritesinin en önemli nedeni;
bu dünyada sevgi, sağlık ve mutluluğun mümkün olabileceğine okurlarını inandırması...

Hint asıllı Amerikalı Chopra, 11 Eylül sonrası dünyanın diğer liderlerinin de yardımı ile kurduğu 'Alliance for a New Humanity' (Yeni bir insanlık için birleşme) organizasyonu ile 'ortak bilinci' artırarak dünya için yeni bir kimlik yaratmak istiyor. Chopra, bu amaçla çıktığı Avrupa turunun ilk ayağı olarak 14 Ocak'ta İstanbul'da özel öğrencisi Ezgi Sorman'la birlikte bir seminer verecek. Chopra'ya hepimizin 'ortak arayışı'nı esas alan sorular hazırladım. İşte Deepak Chopra ve hayatın anlamı...

HAYATIN ANLAMINI BULUN
* Hayatımızdaki ıssızlığın sebebi nedir sizce?
İnsan hayatındaki en büyük eksiklik anlam eksikliği... Yaşamak için anlam ve amaca ihtiyacımız var. İnsan, hayatında bir anlam saptayamayınca umutsuzluk başlıyor. İnsanlar başarının, iyi bir işin ve çok paranın peşinden koştukları gibi ruhsal arayışın da peşinden koşuyorlar. Halbuki durum tam tersi... Ruhsal dinginlik için esnek olabilmeniz, bazı şeylerin üstüne düşmeden kendiliğinden oluşmasına izin verebilmeniz gerekir. Sürekli 'düşün, düşün, düşün, yap, yap, yap'tan ziyade varlığınızı hissedebilmeniz önemli... Mükemmel olmak çok sıkıcı bir şey. Kusurlarınızın ve zayıflıklarınızın olması eksiklik değildir; tam tersine gerçek ve bütün olmaktır.

* Hayatta amaç yaratmanın en iyi yolu ne?
Hayattaki arzularım ve amacım benim üretmemi sağlıyor. Hayatın amacını bulmak için ise kendimize üç soru sormamız gerekir.
'Ben kimim?',
'Ne yapmak istiyorum?' ve
'Beni diğerlerinden ayıran vasıflarım neler?'

Herkesin 'en iyi' olduğu bir becerisi vardır. İşte o yönünüzü keşfettiğiniz zaman işe koyulun ve ondan sonra serbestsiniz. Meditasyon benim gerçek kimliğimi bulmama çok yardımcı oluyor.

* 'Farkındalık' ve 'bilinçli olma' kavramlarını nasıl tanımlıyorsunuz?
Farkındalık bir pratiktir; içinde bulunduğunuz anı fark ederek uygulayabileceğiniz bir pratik... Daha yüksek bilinci ise, hayatınızdaki 'deneme ve hata' tecrübelerinizle geliştirebilirsiniz. Bu tip bir gelişim için niyet etmeniz, dikkatinizi vermeniz ve harekete geçmeniz gerekir. Buna ulaşmak için önerebileceğim en iyi araç da meditasyondur.

DÜŞÜNCE YAPINIZI DEĞİŞTİRİN
* İnsanlar aslında bazı alışkanlıklarının ve davranışlarının kendilerine zarar verdiğinin farkındalar ama yine de değişemiyorlar. Ne yapmaları gerekiyor?
Zararlı davranışa karşı en iyi çare; kendinizi tanımanız ve kendinizle daha içten bir yakınlık kurabilecek zamanı yaratmanız... Kim olduğunuzu, içinizdeki gerçeğin aslında ışık, sevgi, huzur ve sınırsız olanaklar olduğunu anladığınızda kendinize zarar vermeyi bırakırsınız.

* "Hayatımda hiçbir şey kötü gitmez" diyorsunuz. Bu mümkün mü?
Bazı şeylerin beklentimi karşılamayacağını anladığımda, o konudaki düşünce şeklimi değiştiririm. Önemli olan sabit bir sonuca bağımlı olmamaktır.

* Bir insanın hayatı karmakarışıkken nasıl pozitif düşünebilir ki?
Hayatınız her ne kadar öyle görünse de, aslında hiçbir zaman karmakarışık değildir. Çünkü tüm bu karmaşanın içinde çözüm, bilgi, tecrübe, bilgelik ve olgunlaşma vardır. O 'karmakarışık' durumdan bir şeyler öğrendiğinizde bir daha kesinlikle kendinizi aynı yere koymazsınız. En önemlisi, tecrübelerinizden öğrenmeniz ve o tecrübenin neden olduğu drama bağımlı kalmadan yolunuza devam edebilmenizdir. Bazen insanlar drama olan bağımlılıkları yüzünden hayatlarında karmaşa yaratıyorlar.

* Amerika'ya cebinizde sekiz dolar ile gelmişsiniz. O günden beri çok şey başardınız. Şimdi zenginliği ve başarıyı nasıl tanımlıyorsunuz?
Zenginlik bolluktur. O da Latin kökenli kelime 'flow'dan (akış) gelir. Hayatın akışına kendinizi verdiniz mi, arzuladığınız tüm enerjiler sizi bulur. O zaman da başarıyı mıknatıs gibi çekersiniz. Başarıyı, içimizdeki ilahi gücü beslediğimizde oluşturabiliriz. Gerçek başarı hayatımızdaki mucizeleri tecrübe etmemizdir. Milyonlarınız varsa ve hâlâ para düşünüyorsanız o zaman zengin değilsinizdir.

* Peki ya mutluluk?
Mutluluk içinizde zaten var olan ama hayatımızdaki bir yığın detayla üzeri kapanan bir bilinç halidir. Aynen güneşin bulutların ardında gizlendiği gibi, mutluluğumuz da günlük sorunların ardında gizlenir. Ama bulutları aşmayı öğrenebiliriz. İnsanlar yaratıcılıklarını ifade edebildikleri, hayatlarında bir anlam saptayabildikleri, anlamlı ilişkiler kurup, başkalarını mutlu edebildiklerinde mutludur.

* Pek çok ünlü sizi takip ediyor. Bu kadar popüler olmanızın sebebi nedir?
Hayatımın amacına kendimi adamış olmam, güne verdiğim heves, neşe, kendime inanmam ve tabiatın kanunlarına güvenmem beni cazip yapıyor.

* Yeni yıl geliyor. Hayatın sorumluluklarını ve yükünü azaltmak isteyenlere, radikal bir değişim arayanlara en önemli öneriniz ne olur?
Yeni yıl için en iyi karar, insanın kişisel dönüşüme kendisini adaması... Kişisel dönüşüm de bilincin gelişmesi ile olur. Dar ve kısıtlı bir bilinciniz varsa o zaman hayatı zorlayan, talep eden bir unsur olarak görürsünüz. Gerçekte hayat bizden hiçbir şey talep etmiyor, bizler yüklü bir şekilde kendimizden talep ediyoruz.

* Kendimizden daha az talep etmek için egomuzu bırakmak mı gerekiyor peki?
Her şeyden önce egonuzu hiçbir zaman bırakamazsınız. Ego bizim korunmamızdır. Azimli olmamızın sebebidir. Ancak egonuzu idare edebilmeyi öğrenmelisiniz. Kendinizle doğru iletişimi kurabildiğinizde, hem çevrenizle hem de evren ile daha anlamlı ve derin bir bağ oluşturursunuz. Yani önemli olan egoyu bırakmak değil, gereksiz külfeti ve bağımlılıkları bırakmaktır.

* Birileri sinirinize dokunduğu zaman ne yapıyorsunuz?
Kağıda sansür uygulamadan bu kişiler hakkındaki hislerimi, onlarda gördüğüm pozitif ve negatif yönleri yazarım. Sonra kelimelerin etrafına bir daire çizer ve sayfanın üstüne 'hepsi benim' yazarım. Bir kişiyi nasıl algıladığımın sebebi tamamen kendimle alakalıdır, onlarla değil...

* Normal bir gününüz nasıl geçer?
Sabah 5.30-6.00'da kalkarım. Meditasyon ardından egzersiz yaparım. Genelde günümü önceden planlarım ama bilinmeyene de açığım. Zevk aldığım şeylere öncelik veririm. Gece 22.30'ta yatarım.


haberin kaynağı: Günaydın - 20 Aralık 2008, Cumartesi - Mükemmel olmaya çalışma en iyi olduğun alanı bul! Elvan Demirkan


sevgiler..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2010, 09:12 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Mükemmel olmaya çalışma

Kendimi Keşfetmek istiyorum.Biliyorum BEnimde iyi olduğum yetenekli olduğum bir konu bir yer bir uğraş var ama ne.Bunu nasıl bulacağımı bilmiyorum.En kısa zamanda bulmak istiyorum.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2010, 01:03 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 244
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough
Standart Cevap: Mükemmel olmaya çalışma

paylaşım için teşekürler.
strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2010, 01:55 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 243
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart Cevap: Mükemmel olmaya çalışma

Alıntı:
RenaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendimi Keşfetmek istiyorum.Biliyorum BEnimde iyi olduğum yetenekli olduğum bir konu bir yer bir uğraş var ama ne.Bunu nasıl bulacağımı bilmiyorum.En kısa zamanda bulmak istiyorum.



Bulursan bana da anlat...
__________________
*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler


Sen değiştiğinde talihin de değişir.



** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
deepak chopra, istanbul, mükemmel


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mükemmel olmaya çalışma

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kendimizi Tanıyalım Mükemmel olmaya çalışma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mükemmel olmaya çalışma en iyi olduğun alanı bul! 4 Ocak'ta İstanbul'da seminer verecek olan ünlü kişisel gelişim uzmanı Deepak Chopra'dan, hayatına farklı yön vermek isteyenlere tavsiyeler: Yeni yıl için en iyi karar kendinizi kişisel dönüşüme adamanızdır ve egonuzu idare etmeyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendimizi Tanıyalım telkin cd indir izle İstanbul Kendimizi Tanıyalım nerededir kimdir Kendimizi Tanıyalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendimizi Tanıyalım hipnoz Kendimizi Tanıyalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendimizi Tanıyalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendimizi Tanıyalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.