Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü > Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler > Kekemelik

Uyarılar

kekemelik çözüm yöntemleri

Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik kekemelik çözüm yöntemleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili arkadaşlar ben bu konuda iyi eğitim aldığımı düşünüyorum ve kendimce araştırmalar yaptım şu an çok iyi seviyedeyim gayet güzel konuşuyorum öncelikle hedefiniz kendinize güvenmek olsun ve hayattan asla kopmayın gezin rahat ve mutlu olduğunuz yerlere gidin örneğin güzel bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi

kekemelik çözüm yöntemleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-04-2010, 02:36 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
spawnix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 57
Tesekkür: 23
56 Mesajinıza toplam 288 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spawnix is an unknown quantity at this point
Lightbulb kekemelik çözüm yöntemleri

sevgili arkadaşlar ben bu konuda iyi eğitim aldığımı düşünüyorum ve kendimce araştırmalar yaptım şu an çok iyi seviyedeyim gayet güzel konuşuyorum öncelikle hedefiniz kendinize güvenmek olsun ve hayattan asla kopmayın gezin rahat ve mutlu olduğunuz yerlere gidin örneğin güzel bir orman gezisi olabilir..

isterseniz yöntemlerimize geçelim dört ana kuralımız var bunları aklınızdan çıkarmayın yol göstericileriniz olucaktır!

1. kural
Yavaş konuşmak

Yavaş konuşmayı kendinize amaç olarak edinin neden derseniz konuşma bozukluğu olan insanlar hızlı konuşmaya çalışırlar ve en büyük hatayı burda yaparlar.. eğer aramızda ağır kekeme arkadaşlarımız varsa çok daha yavaş olmalılar normal seviyede olanlar daha orta halli yavaş konuşmalılar..
şöyleki 1den 10a kadar sayılarımız olsun 1 en ağır 10 en hafif şiddette kekeme olduğunuzu belirtsin buna göre kendi sayınızı seçin ve ona göre bir konuşma perspektifi belirleyin bu altın kuralı çiğnememeye çalışın. sakın şöyle düşünmeyin karşımdaki insan beni küçümseyecek benden sıkılcak gibi bu beyninizin size oynadığı oyunlardır aman ha dikkat:)

2.kural
nefes alarak başla ve nazik başla yöntemi

öncelikle konuşmaya başlamadan evvel derin nefes almamız gerektiğini unutmayalım bu yöntem sizin nefes alıp verme öğreniminizi sağlıcaktır çoğu insan bu konuda hata yapar ve nefes kontrolünü sağlamadan konuşur buda onun konuşurken yorulmasını ve kelimeleri boğmasını sağlar o yüzden konuşurken rahatlatan bu yöntemi kesinlikle uygulayalım.. nazik başla yöntemiyle ayrılmaz bi parçası olan nefes alma yöntemi sizin kurtarıcınız olucaktır.. derin nefes aldık diye birden taramalı gibi konuşmaya başlamayın sakın:) nefesimizi aldıktan sonra bi rahatlama oluşucaktır bedenimizde ve ruhumuzda. Bu akış halindeyken kelimeler tereyağından kıl çeker gibi nazik olarak çıkmalıdır yavaş hafif ve dengeli olmalıdır .. kelimeleri uzatmaktan korkmayın geeeeliiiyorummm çok yumuşak çıkmalı böylece adım adım hedefimize yaklaşmış olacağız:)

3.kural
kendini asla zorlama

üstteki iki tekniği uygularken kendinizi zorlamaya sıkmaya kalkmayın hatamı yaptınız durun yine baştan başlayın kendinizi kasmak vb hatalarına düşmeyin bu sizin adımlarınızı yavaşlatır ne kadar hatalarınıza dikkat ederseniz o kadar hızlı adımlarla ilerlersiniz arkadaşlar:) bu tekniğin amacı özgüveni mükemmel oranda sağlaması ve kontrol altına almasıdır böylece yanlışları ne kadar kolay şekilde düzeltebileceğinizi göreceksiniz.. örneğin kahraman derken takıldınız hiç telaşa kapılmayın derin nefes alıp yavaş konuşarak ve nazikçe çıkartmaya başlayın kelimelerinizi.. nefes kontrolünüzü kullanmayı öğrenirseniz kekemelğin aslında ne kadar basit geçirilebilecek bir şey olduğunu görüceksiniz:)

4.kural
aa,ıı,yaa gibi kelimeler yok

günümüz insanları bu kelimeleri konuşurken hayat kurtarıcı olarak görür çünkü düşünme zamanı sağladıklarını düşünürler fakat ne kadar yanlış olduklarını çoğu bilmez ama biz bunu bilmeliyiz değilmi arkadaşlar:)

herşey güzel gidiyor konuşuyoruz ve birden takıldık sakın ola ki bu kelimeleri kullanmayalım susalım bunlar bizim için yaratılmış olan tuzaklardır bunlara düştükmü bizim geri adım atmamızı sağlar hedefe ulaşmamız yavaş yavaş ama mükemmel olmalı bunu prensip haline getirin.

arkadaşlar kuralların özünü anlatmaya çalıştım sorusu olan olursa her zaman yardım için burdayım bu konuda kitap dahi yazabilirim anlatılıcak o kadar çok şey var ki aslında ben ancak bi kısmını anlatabildim:)

bu kurallara ait birde puanlama sistemi var şu şekilde anlatmak gerekirse 1den 10a kadar derecelendirme yapalım 1 en kötü 10 en iyi.. ve bu yöntemlerini uyguladıkça hergün kendimize puan verelim bugün yöntemleri uyguladım ve çok iyi konuştum diyorsan yani hatasız olarak, o zaman 10 puanımızı cebe koyuyoruz.
ikinci puanlama sistemi olarak bu yöntemleri uyguladığınızda kendinizde büyük gelişimleri görüceksiniz beyniniz artık kusursuz konuşmayı öğrenicek ve haftadan haftaya bi kademe olarak hızınızı dahada artıracaksınız en sonunda normal konuşan insan seviyesine geliceksiniz birden hızlanmayın sakın çok iyi gidiyorum birden hızlansam bişey olmaz herhalde demeyin.. bu çok büyük bir yanılgıdır şeytana uymayın sakın:) ister inanın ister inanmayın ama kekemelik 1 ayda bile tamamen çözülebilecek birşeydir yeterki kendimize bu yolda güvenelim ve birbirimize destek olalım:)
------0-------
bunların dışında kendi çabalarımla bulduğum yöntemleri size söylemek istiyorum bunlarında yararı çok fazla arkadaşlar. ne kadar tedarikliyseniz bu savaşta o kadar güçlüsünüz demektir.
aynaya bakarak konuşmak sizin ağız hareketlerinizin doğruluğunu öğrenmede birebir yöntem. bunu sık sık uygulayın hergün yarım saat uygulasanız bile yeterli.. bunu altın kurallarımızla uygulayın mümkünse:)

bilgisayarınızdan ve kaset çalarınızdan sesinizi kaydedip dinlerseniz kendi hatalarınızı görmenizi sağlar hiç bir yöntemi küçümsemeyin yoksa küçülen siz olursunuz. buna benzer bi yöntemde mikrofondan konuşarak kendi sesinizi duymanızdır oldukça faydalı bir yöntem ve daha akıcı konuşmanızı sağlar bu yöntemle ilgili bi takım programlar yapıldı koro etkisiyle geçirme yöntemi diye bir haber duymuşsunuzdur belki o buna tekabül ediyor. beyin sesinizi daha yoğun duyduğu için konuşmanızda çok güçlü bir rahatlama etkeni yaratıyor bunu denemenizi tavsiye ederim.

ve kendinizle sürekli konuşun arkadaşlar kendinizi ifade edin bugün neler yaptığınızı anlatın tabi altın kurallarımızı uygularayak:) bu sizin ne kadar gelişme içersinde olduğunu gösterecektir ve özgüveninizin arttığını görüceksiniz:)

tekerlemeleride unutmayalım bol bol okumaya çalışın beyninizin daha akıcı olmasını sağlar ve dilinizin kaslarını çok daha iyi çalıştırır. bir yöntem daha var oda dilinizin altına kalem yerleştirip konuşma yöntemi isterseniz uygulayın. dilinizin kaslarını çok daha iyi güçlendirir ve dilin daha iyi dönmesini sağlar alın dilinizin altına bir kalem ve bişeyler okuyun ve anlatın faydasını görürsünüz ben çevremde çok duymuştum bu yöntemi sürekli olarak uygulayan.

Benim için en önemli ve değer verdiğim yöntemlerimden birisi olan bu yöntemi kendim buldum fakat hiç uygulayamadım umarım uygulayanlar aramızdan çıkar..
arkadaşlar altın kurallardan bahsetmiştim. aslında bu bütün yöntemlerin başında bir eksiklik var ki oda yalnızlık. yalnız başarma duygusu hatalara ve psikolojik olarak sizi olumsuz şekilde etkileyebilir fakat karşınızda sizin gibi olan konuşucan biri varsa bu daha kolay atlatılabilir ve hatalarınızı daha çok kontrol altına almayı sağlar. Birbirinizi uyarıp daha dikkatli davranıp düşünmenizi sağlar.. o yüzden kendinize bir arkadaş bulun kendiniz gibi olan bu yolda birbinize güvendiğiniz biri. Bu yöntemleri doğru olarak uygulayın inanın çok daha çabuk ve mükemmel şekilde başarırsınız.

şimdilik bu kadar arkadaşlar eğer aklıma unutmuş olduğum veyahut bulduğum başka yöntemlerde gelirse buraya yazacağımdan emin olabilirsiniz.. sorularınız varsa benden çekinmeyin sakın allah yar ve yardımcınız olsun:)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

spawnix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 02:47 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Kendini geliştirip bunu yenebilmen ne kadar da güzel. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Sevgiler...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 05:16 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
spawnix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 57
Tesekkür: 23
56 Mesajinıza toplam 288 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spawnix is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

teşekkürederim elektra insan isteyince herşey oluyor yeterki içimizdeki güce keşfetmesini bilelim
spawnix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 02:12 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
iBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 1
Tesekkür: 1
1 Mesajina 8 kez İyi ki varsın denildi
iBeR is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Seni gönülden tebrik ediyorum.Ben de bir kekemeyim.Fakat insan biraz çaba gösterince her şey oluyor.Ben de biraz gayret göstererek konuşmamı büyük ölçüde ilerlettim.
iBeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 02:08 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
spawnix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 57
Tesekkür: 23
56 Mesajinıza toplam 288 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spawnix is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Alıntı:
iBeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni gönülden tebrik ediyorum.Ben de bir kekemeyim.Fakat insan biraz çaba gösterince her şey oluyor.Ben de biraz gayret göstererek konuşmamı büyük ölçüde ilerlettim.
kesinlikle iber hastalığı yaratan allah elbet şifasınıda bizlere bahşetmiştir yeterki tembelliğimizden kurtulup bişeyler yapmak için çabalayalım.. inş daha iyi noktalara varırsın, saolasın:)
__________________
spawnix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-11-2010, 12:36 AM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
erkalan4 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Nekadar teşekkür etsem az. Bende bir kekemeyim 6 yaşına kadar normal konuşabiliyordum 1999 depreminden sonra bir kekemelik başladı. Ama bende tıpkı senin yaptığın gibi bilinç altıma kazıdım asla kekemeyim demedim. Dış etkenler ayrı. Kekemeyim diye söylediklerimi tekrar edenler , gülenler , dalga geçenler , lakap takanlar oldu. Ben ise onlarla daha çok dost olup problemimi anlatıp ilerde onlarında başına böyle birşey gelebileceğini anlatmaya çabaladım. Anlayanlara canı gönülden saygılarımı iletiyorum. Kekeme arkadaşlarımada asla çekingen olmamalarını söylüyorum. Bu konuyu açtığın için sana tekrar teşekkür ediyorum.
erkalan4 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2010, 09:19 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 21
Tesekkür: 18
18 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxaslan is an unknown quantity at this point
Unhappy Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Alıntı:
spawnix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşlar ben bu konuda iyi eğitim aldığımı düşünüyorum ve kendimce araştırmalar yaptım şu an çok iyi seviyedeyim gayet güzel konuşuyorum öncelikle hedefiniz kendinize güvenmek olsun ve hayattan asla kopmayın gezin rahat ve mutlu olduğunuz yerlere gidin örneğin güzel bir orman gezisi olabilir..

isterseniz yöntemlerimize geçelim dört ana kuralımız var bunları aklınızdan çıkarmayın yol göstericileriniz olucaktır!

1. kural
Yavaş konuşmak

Yavaş konuşmayı kendinize amaç olarak edinin neden derseniz konuşma bozukluğu olan insanlar hızlı konuşmaya çalışırlar ve en büyük hatayı burda yaparlar.. eğer aramızda ağır kekeme arkadaşlarımız varsa çok daha yavaş olmalılar normal seviyede olanlar daha orta halli yavaş konuşmalılar..
şöyleki 1den 10a kadar sayılarımız olsun 1 en ağır 10 en hafif şiddette kekeme olduğunuzu belirtsin buna göre kendi sayınızı seçin ve ona göre bir konuşma perspektifi belirleyin bu altın kuralı çiğnememeye çalışın. sakın şöyle düşünmeyin karşımdaki insan beni küçümseyecek benden sıkılcak gibi bu beyninizin size oynadığı oyunlardır aman ha dikkat:)

2.kural
nefes alarak başla ve nazik başla yöntemi

öncelikle konuşmaya başlamadan evvel derin nefes almamız gerektiğini unutmayalım bu yöntem sizin nefes alıp verme öğreniminizi sağlıcaktır çoğu insan bu konuda hata yapar ve nefes kontrolünü sağlamadan konuşur buda onun konuşurken yorulmasını ve kelimeleri boğmasını sağlar o yüzden konuşurken rahatlatan bu yöntemi kesinlikle uygulayalım.. nazik başla yöntemiyle ayrılmaz bi parçası olan nefes alma yöntemi sizin kurtarıcınız olucaktır.. derin nefes aldık diye birden taramalı gibi konuşmaya başlamayın sakın:) nefesimizi aldıktan sonra bi rahatlama oluşucaktır bedenimizde ve ruhumuzda. Bu akış halindeyken kelimeler tereyağından kıl çeker gibi nazik olarak çıkmalıdır yavaş hafif ve dengeli olmalıdır .. kelimeleri uzatmaktan korkmayın geeeeliiiyorummm çok yumuşak çıkmalı böylece adım adım hedefimize yaklaşmış olacağız:)

3.kural
kendini asla zorlama

üstteki iki tekniği uygularken kendinizi zorlamaya sıkmaya kalkmayın hatamı yaptınız durun yine baştan başlayın kendinizi kasmak vb hatalarına düşmeyin bu sizin adımlarınızı yavaşlatır ne kadar hatalarınıza dikkat ederseniz o kadar hızlı adımlarla ilerlersiniz arkadaşlar:) bu tekniğin amacı özgüveni mükemmel oranda sağlaması ve kontrol altına almasıdır böylece yanlışları ne kadar kolay şekilde düzeltebileceğinizi göreceksiniz.. örneğin kahraman derken takıldınız hiç telaşa kapılmayın derin nefes alıp yavaş konuşarak ve nazikçe çıkartmaya başlayın kelimelerinizi.. nefes kontrolünüzü kullanmayı öğrenirseniz kekemelğin aslında ne kadar basit geçirilebilecek bir şey olduğunu görüceksiniz:)

4.kural
aa,ıı,yaa gibi kelimeler yok

günümüz insanları bu kelimeleri konuşurken hayat kurtarıcı olarak görür çünkü düşünme zamanı sağladıklarını düşünürler fakat ne kadar yanlış olduklarını çoğu bilmez ama biz bunu bilmeliyiz değilmi arkadaşlar:)

herşey güzel gidiyor konuşuyoruz ve birden takıldık sakın ola ki bu kelimeleri kullanmayalım susalım bunlar bizim için yaratılmış olan tuzaklardır bunlara düştükmü bizim geri adım atmamızı sağlar hedefe ulaşmamız yavaş yavaş ama mükemmel olmalı bunu prensip haline getirin.

arkadaşlar kuralların özünü anlatmaya çalıştım sorusu olan olursa her zaman yardım için burdayım bu konuda kitap dahi yazabilirim anlatılıcak o kadar çok şey var ki aslında ben ancak bi kısmını anlatabildim:)

bu kurallara ait birde puanlama sistemi var şu şekilde anlatmak gerekirse 1den 10a kadar derecelendirme yapalım 1 en kötü 10 en iyi.. ve bu yöntemlerini uyguladıkça hergün kendimize puan verelim bugün yöntemleri uyguladım ve çok iyi konuştum diyorsan yani hatasız olarak, o zaman 10 puanımızı cebe koyuyoruz.
ikinci puanlama sistemi olarak bu yöntemleri uyguladığınızda kendinizde büyük gelişimleri görüceksiniz beyniniz artık kusursuz konuşmayı öğrenicek ve haftadan haftaya bi kademe olarak hızınızı dahada artıracaksınız en sonunda normal konuşan insan seviyesine geliceksiniz birden hızlanmayın sakın çok iyi gidiyorum birden hızlansam bişey olmaz herhalde demeyin.. bu çok büyük bir yanılgıdır şeytana uymayın sakın:) ister inanın ister inanmayın ama kekemelik 1 ayda bile tamamen çözülebilecek birşeydir yeterki kendimize bu yolda güvenelim ve birbirimize destek olalım:)
------0-------
bunların dışında kendi çabalarımla bulduğum yöntemleri size söylemek istiyorum bunlarında yararı çok fazla arkadaşlar. ne kadar tedarikliyseniz bu savaşta o kadar güçlüsünüz demektir.
aynaya bakarak konuşmak sizin ağız hareketlerinizin doğruluğunu öğrenmede birebir yöntem. bunu sık sık uygulayın hergün yarım saat uygulasanız bile yeterli.. bunu altın kurallarımızla uygulayın mümkünse:)

bilgisayarınızdan ve kaset çalarınızdan sesinizi kaydedip dinlerseniz kendi hatalarınızı görmenizi sağlar hiç bir yöntemi küçümsemeyin yoksa küçülen siz olursunuz. buna benzer bi yöntemde mikrofondan konuşarak kendi sesinizi duymanızdır oldukça faydalı bir yöntem ve daha akıcı konuşmanızı sağlar bu yöntemle ilgili bi takım programlar yapıldı koro etkisiyle geçirme yöntemi diye bir haber duymuşsunuzdur belki o buna tekabül ediyor. beyin sesinizi daha yoğun duyduğu için konuşmanızda çok güçlü bir rahatlama etkeni yaratıyor bunu denemenizi tavsiye ederim.

ve kendinizle sürekli konuşun arkadaşlar kendinizi ifade edin bugün neler yaptığınızı anlatın tabi altın kurallarımızı uygularayak:) bu sizin ne kadar gelişme içersinde olduğunu gösterecektir ve özgüveninizin arttığını görüceksiniz:)

tekerlemeleride unutmayalım bol bol okumaya çalışın beyninizin daha akıcı olmasını sağlar ve dilinizin kaslarını çok daha iyi çalıştırır. bir yöntem daha var oda dilinizin altına kalem yerleştirip konuşma yöntemi isterseniz uygulayın. dilinizin kaslarını çok daha iyi güçlendirir ve dilin daha iyi dönmesini sağlar alın dilinizin altına bir kalem ve bişeyler okuyun ve anlatın faydasını görürsünüz ben çevremde çok duymuştum bu yöntemi sürekli olarak uygulayan.

Benim için en önemli ve değer verdiğim yöntemlerimden birisi olan bu yöntemi kendim buldum fakat hiç uygulayamadım umarım uygulayanlar aramızdan çıkar..
arkadaşlar altın kurallardan bahsetmiştim. aslında bu bütün yöntemlerin başında bir eksiklik var ki oda yalnızlık. yalnız başarma duygusu hatalara ve psikolojik olarak sizi olumsuz şekilde etkileyebilir fakat karşınızda sizin gibi olan konuşucan biri varsa bu daha kolay atlatılabilir ve hatalarınızı daha çok kontrol altına almayı sağlar. Birbirinizi uyarıp daha dikkatli davranıp düşünmenizi sağlar.. o yüzden kendinize bir arkadaş bulun kendiniz gibi olan bu yolda birbinize güvendiğiniz biri. Bu yöntemleri doğru olarak uygulayın inanın çok daha çabuk ve mükemmel şekilde başarırsınız.

şimdilik bu kadar arkadaşlar eğer aklıma unutmuş olduğum veyahut bulduğum başka yöntemlerde gelirse buraya yazacağımdan emin olabilirsiniz.. sorularınız varsa benden çekinmeyin sakın allah yar ve yardımcınız olsun:)
çok teşekkür ederiz bende bir kekemeyim istanbulda bir tedavi merkezine gittim inanınki hepsi yalan bir sürü para verdim %100 iyileşme garantisi verdiler gittiğim gibi geldim seni iyisin deyip yolladılar böyle kliniklerin kapatılması lazım 3 sene önce gelen adam yine gelmiş benim kekemeliğim fazla değil kekelemiyorum sorun şu birisi soru sorduğunda ağzımdan ilk kelime çıkmıyor veya bir yere gittiğimde tanımadığım bir insanadan bir şey isteyeceğimde yine aynı sorun ama oturup sohbet ediyorum saatlerce takılma yok reddedilme ,yanlış anlaşılma , ve insanların bana kötü davranmasından korkuyorum çenem kitleniyor dilim kasılıyor nefesim düzensizleşiyor panik oluyorum düşüncelerinizi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar bu kekemeliği yenmeliyim
maxaslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2011, 12:54 AM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 3
Tesekkür: 3
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
landen is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Alıntı:
maxaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederiz bende bir kekemeyim istanbulda bir tedavi merkezine gittim inanınki hepsi yalan bir sürü para verdim %100 iyileşme garantisi verdiler gittiğim gibi geldim seni iyisin deyip yolladılar böyle kliniklerin kapatılması lazım 3 sene önce gelen adam yine gelmiş benim kekemeliğim fazla değil kekelemiyorum sorun şu birisi soru sorduğunda ağzımdan ilk kelime çıkmıyor veya bir yere gittiğimde tanımadığım bir insanadan bir şey isteyeceğimde yine aynı sorun ama oturup sohbet ediyorum saatlerce takılma yok reddedilme ,yanlış anlaşılma , ve insanların bana kötü davranmasından korkuyorum çenem kitleniyor dilim kasılıyor nefesim düzensizleşiyor panik oluyorum düşüncelerinizi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar bu kekemeliği yenmeliyim
dostum bendede aynı seninkisinden var.
landen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2011, 03:31 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
kristalkalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 21
Tesekkür: 6
20 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kristalkalp is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

bilgiler çok güzel paylaşımın için yürektenn teşekkürler Allah yardımcımız olsun ben çok az zorluk yaşıyorum konuşurken genelde ilk heceler çıkmıyo ama ondan sonrakiler çorap söküğü gibi geliyo :)))
kristalkalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2011, 12:28 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: kekemelik çözüm yöntemleri

Alıntı:
maxaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederiz bende bir kekemeyim istanbulda bir tedavi merkezine gittim inanınki hepsi yalan bir sürü para verdim %100 iyileşme garantisi verdiler gittiğim gibi geldim seni iyisin deyip yolladılar böyle kliniklerin kapatılması lazım 3 sene önce gelen adam yine gelmiş benim kekemeliğim fazla değil kekelemiyorum sorun şu birisi soru sorduğunda ağzımdan ilk kelime çıkmıyor veya bir yere gittiğimde tanımadığım bir insanadan bir şey isteyeceğimde yine aynı sorun ama oturup sohbet ediyorum saatlerce takılma yok reddedilme ,yanlış anlaşılma , ve insanların bana kötü davranmasından korkuyorum çenem kitleniyor dilim kasılıyor nefesim düzensizleşiyor panik oluyorum düşüncelerinizi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar bu kekemeliği yenmeliyim
Merhaba,

Ben bıu konuda sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
İlgilenmek istersen hatta bu konuda yardım istiyen tüm kekemelik sorunu yaşayan arkadaşlarıma hazırım.
Sevgi ile kalınız.
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kekemelik çözüm yöntemleri

Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik kekemelik çözüm yöntemleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili arkadaşlar ben bu konuda iyi eğitim aldığımı düşünüyorum ve kendimce araştırmalar yaptım şu an çok iyi seviyedeyim gayet güzel konuşuyorum öncelikle hedefiniz kendinize güvenmek olsun ve hayattan asla kopmayın gezin rahat ve mutlu olduğunuz yerlere gidin örneğin güzel bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.