Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü > Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler > Kekemelik

Uyarılar

Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese selamlar... Ben kekemelik sorunu olan biri değilim. Ama işim gereği diksiyon eğitimi aldım. Diksiyon eğitimlerine katılan kekemelik problemi olan arkadaşlar da vardı. Şimdi buraya kekemelik problemi olan arkadaşlara yardımcı olması için kursta bize verilen 8 sayfalık tekerlemelerin bazılarını yazacağım. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi

Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-09-2008, 06:50 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elba is an unknown quantity at this point
Standart Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Herkese selamlar... Ben kekemelik sorunu olan biri değilim. Ama işim gereği diksiyon eğitimi aldım. Diksiyon eğitimlerine katılan kekemelik problemi olan arkadaşlar da vardı. Şimdi buraya kekemelik problemi olan arkadaşlara yardımcı olması için kursta bize verilen 8 sayfalık tekerlemelerin bazılarını yazacağım. Bunları günde 2 defa (örneğin sabah ve akşam) okuduğunuzda kesinlikle %100 etkili olacaktır. Tabi bunları okurken kekemelikten kurtulacağınıza dair inancınızı da yitirmeyin. İnanın zor değil... Sık tekrar önemli. Başta okumakta güçlük çektikleriniz olacaktır. Ama 1 ay içinde sorun çözülmeye başlayacaktır. Akıcı konuşmak için de birebir.

1. Abana'dan Adana'ya abarta abarta apar topar ahlatla ağdalı avuntucu ahmak Ahmet'in avandanlıklarını aparanlardan Acar Abdullah ile Aptal Abdi akşam akşam bize geldi.

2.Al bu takatukaları takatukacıya takatukalatmaya götür. Takatukacı, takatukaları, takatukalamam derse takatukaları takatukacıdan takatukalatmadan al getir.

3.Iğdır'ın ığıl ığıl akan ılıman ırmağının kıyıları ıklım tıklım ılgın kaplıdır.

4.Okmeydanı'ndan Oğuzeli'ne otostop yap; Oltu'da volta at, olta al; Orhangazi'de Orhanelili Orhan'a otostopçuluk öğret, sonra da Osmancıklı Osman'a otoydu, fotoydu, lotoydu say dök.

5.Uluborlulu utangaç Ulviye ile Urlalı uğursuz Ulvi uğraşa uğraşa Urfa'daki urgancılara uzun uzun ulam ulam urgan sattılar.

6.İbibiklerin ibibiklerini iyice iyileştirmek için İstinyeli istifçi İbiş'in istif istiridyeleri mi, yoksa, İskilipli ispinoz işportacı İshak'ın işliğindeki ibrişimler mi daha iyi bilemiyorum.

7.İbiş'le Memiş mahkemeye gitmiş, mahkemeleşmiş mi mahkemeleşmemiş mi?

8.Ezineli emin Emin'in kızı ellilik Emine, bir eli ile mendilini salladı, bir eli ile elli bine el eyleyip zengin oldu.

9.Ertenekli Örtenekli, Ergene'nin ecesi, Esentepe'nin eğlencesi Erdenler Erkete Erdem ile bize geldiler.

10.Özüne özgü özverili Özgür'ün özellikli özerk öğretiminde ödenekli örnek çalışmalarına ozan Özakman da ortak oldu.

11.Ürdünlü ünlü üfürükçü Üryani, Ünye, Ürgüp üzerinden ülküdeşlerine, üstüpü, üstübez,üvez, üzüm, üzengitaşı ve üzünç götürürken, Üveyik'ten ürüyerek, üvendirlerini sürüyerek yürüyen üçkağıtçıların ürküntü üreten ünü batasıca ünlemleriyle ürküverdi.

12.Fasa fisocu Fikret, Fatsalı ile fasleğenci Feyyaz'ın fındıkçı Ferhunde'si Felemenk'e fink atmaya gittiler.

13.Pohpohçu pinti profesör, pofur pofur pofurdayarak hınçla tunç çanak içinde punç içip pülverizatör prospektüsünü papazbalığı biblosunun berisindeki papatya buketinin bu yanına bıraktı.

14.Marmara'daki Karmarişli mermerciler mermerciliği meslek edinmişler ama Mamak'taki mamacılar manyetizmacılıkla marmelatçılığı meslek edinememişler.

15.Mehmet'in mercan tesbihini imamelemeli mi, imamelememeli mi?

16.Vırvırcı Vedia ile vıdı vıdıcı Veli, velinimeti vatman Vahit'e vilayette veda edip Vefa'ya doğru vaveylasız, velevasız velespitle volta vururlarken voleybolcu Vatran, virtüöz Vicdani ve Viranşehirli vatansever, viyolonselist Vecibe ile karşılaştılar.

17.Babaeskili babacan Bahri Beberuhi Bedri ile bıyıksız bıçkıcı bıngıldak Bigalı bikes Bahri'nin Bigadiç'teki bonbon banmarşesine varmışlar, oradakilerin yüzlerine bön bön bakarak, büyülü büyük buhurdanlığı buğulu buğulu boşaltıp bomboş bırakmışlar, sonra da Bodrum'da gözden kaybolmuşlar.

18.Bir berber bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.

19.Sen seni bil sen seni, bil sen seni sen, seni bil sen seni, bilmezsen sen seni patlatırlar enseni.

20.Sazende Şazi ile Zifos Zihni zaman zaman sizin sokağın sağ köşesinde sinsi sinsi fiskoslaşarak sizi zibidi Suzi'ye sonsuz ve sorumsuz bir hayasızlıkla ikide bir şikayet ederler.

21.Şiş şişeyi şişlemiş, şişe keşişe şiş demiş.

22.Sazsız sözsüz, sarsıntısız bir yaz meşesi için işsiz, sessiz, serseri bir Sivrihisarlı isteyişimizin sızısını size serzenişlerle anlatamam ki.

23.Şu köşe yaz köşesi, şu köşe kış köşesi, ortada boş şaşal su şişesi.

24.Şemsiyeci Şemsi Paşa Pasajı'nda paşa tasıyla beş tas has kayısı hoşafı içerken sesleri büzüşesiceler.

25.Şu dağda beş boş eşek, beşi de bez yüklü beş boz eşek.

26.Ocak kıvılcımlandırıcılarından mısın, kapı gıcırdatıcılarından mısın? Ne ocak kıvılcımlandırıcılarındanım ne kapı gıcırdatıcılarındanım.

27.Cahit Halep'e gidecekti, bir deste kaşık alacaktı, ucunu alacalatacaktı, bilmem aldı alacalattı bilmem aldı alacalatacak.

28.Çarık çorap dolak, ben sana çarık çorap dolak mı dedim.

29.Çatalca'da topal çoban çatal yapar çatal satar. Nesi için Çatalca'da topal çoban çatal yapar çatal satar. Karı için Çatalca'da topal çoban çatal yapar çatal satar.

30.Tokmakçı tokmağını tokmaklattırıyor mu, tokmaklattıramayıp topuzcudan topuz yiyor mu?

31.Taşlı tarladaki terasta talaşlar tutuşunca başlayan telaş, talaşların tamamıyla ve büsbütün tutuşmasıyla artmış. Tutuşan talaşları görüp tellaklar telaş ettikçe talaşlar tutuşmuş, talaşlar tutuştukça tellaklar telaş etmiş ve terasın trabzanına tutunmuş bakan Trabzonlu teşrifatçı titiz Tahsin Tevfik, talaşlar tutuştukça telaş eden tellaklara boşuna telaş ediyorsunuz demiş.

32.Jurnalci Jale ile jeneratör Müjgan, Japonya'dan jilet, jant, jet, jambon, jelatin, jartiyer, jeton, jarse, Japongülü getirdiler.

33.Namlı Nallıhanlı Nesrin'in nalınlarını nazikane nergis satan nöbetşekeri alan Nezaket'e vermesine ne dersin?

34.Lehistanlı lungur lanfır likorinoz lafebesi löstromo, Lüleburgazlı Leyla ile Lalelili Lale'ye leblebi ile likör ikram etmiş.

35.Ramazanda Rizeli Remzi rüküş Rümeyşa'ya rastlamış da: römorkör, riziko, rokoko, Ruhülkudüs, rüzgargülü, rıhzır, rehabilitasyon, rızk, rot, rop, rint, ring, ray ve radyoaktivite nedir diye sormuş.

36.Zamanı gelsin diye samanı saklayan Zihni, saatinin zembereğinden saman sarısı seslerin serpildiğini hissedince zır zır ağladı.

37.Dilenci dalları dama düşürdüğü için mi dövüldü, dama düşen dalları diline doladığı için mi dövüldü?

38.Dedemanda dayımın düdük delisi debdebeli deli dolu Doğan, doya doya doydum demeden, dedim dediye dırdıra düşmeden gitti.

39.Bir tarlaya kemeken ekmişler. İki kürkü yırtık kel kör kirpi dadanmış; biri erkek kürkü yırtık kel kör kirpi, öteki dişi kürkü yırtık kel kör kirpi. Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürküne, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin kürküne eklemişer.

40.Kilisli kikirik kilimci, Kilizman'daki kilitli kilisede kimliğini kimseye sezdirmeden, kucak kucak kuskuslu kuşkonmazı kukumav kuşuna, kişiliksiz kulağakaçan kirli kirloz kirpiye de; kuşadasının kuşhanesindeki kuşbaşlı kuşbazla birlikte önce kişnişli kuşüzümünü, sonra da Kumla'nın kumlu kumlu kuşkirazını yutturmuş.

41.Kırk kırık küp kırkının da kulbu kırık kara küp.

42.Söyle kızım kızına, o da söylesin kızının kızına, ağlatmasın kızınızın kızı, kızımızın kızını.

43.Kürkü kerke kürkçü ular. Kürekçi kürekle kürür karır. Kürsü ile kürdan, kürkas, kürit ile küskün, küskütük, kürtün küriyumla kürevi apayrı.

44.Bu yapıyı yıkıp yapsak da mı otursak, yoksa yapmadan otursak da mı yıkıp yapsak?

45.Gül dibi bülbül dili gibi, gül dibi bülbül dili.

46.Güneyli girgin gammaz Galip Gavurdağı'nda güpegündüz galeyana gelmiş de, Gülgiloğlu Gaziantepli Gazup gazinocuyu Gölköylü gitaristle birlikte Gümüşhane'ye göndermiş.

47.Hahamhanede hahambaşı hahamı homur homur homurdanır görünce, hemencecik heyecanlandı, hızlandı, hoşnutsuz hırçın hırçın giderken birdenbire karşısında beliriveren Hollandalı Helga'ya; hah tamam haydi hohla hemen hoh de bakayım demiş.

48.Halam halhallarla halkaları, halatları hallaççıya verdi.

49.Batı tepede tahta depo dibinde beytufet eden putlu dede tekkesinden matrut bitli Vedat, dar derede tatlı duttan pide yutup, pösteki dide dide dört ayda dört türlü derde tutulmuş.

50.Baldıran dalları ballandırılmalı mı, ballandırılmamalı mı? Sonra o bala daldırılan baldıran dalları dallandırılmalı mı, ballı dalla dallandırılmamalı mı?

51.Titiz, temiz tendürüst dadım, tadını tattığı tere demedini dide dide dağıttı da, hiddetinden hem dut dalında takılı duran dirilti düdüğünü öttürdü, hem de didine didine dedim dedi, dedim dedi, dedi durdu.

52.Üstü üç taşlı taç saplı üç tunç tası çaldıran mı çabuk çıldırır, yoksa iç içe yüz ton saç kaplı çanı kaldıran mı çabuk çıldırır?

53.Üç tunç tas has kayısı hoşafı.

54.Elalem bir ala dana aldı, ala danalandı da, biz bir ala dana alıp ala danalanamadık.

55. Eller bazlamalandı da biz bazlamalanamadık.

56.Kırk kırık küp, kırkının da kulbu kırık kara küp.

57.Şu karşıda bir dal, dalda bir kartal, dal sarkar kartal kalkar, kartal kalkar dal sarkar. Dal kalkar kartal sarkar kantar tartar.

58. Sizin damda var beş boz başlı beş boz ördek. Bizim damda var beş boz başlı beş boz ördek. Sizin damdaki beş boz başlı beş boz ördek bizim damdaki beş boz başlı beş boz ördeğe,"siz de bizcileyin beş boz başlı beş boz ördek misiniz?" demiş.

59.Bu yoğurdu mayalamalıda mı saklamalı, mayalamamalı da mı saklamalı?

60.Değirmene girdi köpek, değirmenci çaldı kötek; hem kepek yedi köpek, hem kötek yedi köpek....



Sevgiler

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

elba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 07:19 PM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)


*Bu yoğurdu, sarmısaklasakda mı saklasak, sarmısaklamasakda mı saklasak..

*Bir berber bir berbere bre berber gel seninle bir berber dükkanı açalım demiş..

(İnşaallah doğru yazmışımdır..)
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 08:34 PM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

merhabalar ..
aslında bu konu daha öncede verilmişti ama kekemelik başlığında olmasında da yarar var..

bu tarz çalışmalara ilgi duyan arkadaşlarımız
aşağıda vereceğim diksiyon bölümü linkinde ki diğer egzersizleri de uygulayabilirler..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/diksiyon-b376.0/

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 08:58 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elba is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Aa öyle mi farketmemişim ben, farketseydim sayfa kirliliği yapmazdım. şaşkın Baya da uğraştım üstelik

elba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 09:10 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elba is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı

*Bu yoğurdu, sarmısaklasakda mı saklasak, sarmısaklamasakda mı saklasak..

*Bir berber bir berbere bre berber gel seninle bir berber dükkanı açalım demiş..

(İnşaallah doğru yazmışımdır..)
yeni bir hayat küçük bir nokta hariç hepsi doğru,
Bu yoğurdu SARIMSAKLASAK DA MI saklasak, SARIMSAKLAMASAK DA MI saklasak
olması gerekiyor
elba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2016, 07:26 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cengizcan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Vallahi başladım bugünden itibaren birşey soracağım bunları hızlımı okuyayım başlangıçta normal okuyorum çünkü çok zor hızlımı okumalıyım yavaşmı
cengizcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler)

Diğer Alışkanlıklar ile İlgili Cd'ler ve Kekemelik Akıcı Konuşma (Kekemelik Sorunu Olanlar da Faydalanabilirler) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese selamlar... Ben kekemelik sorunu olan biri değilim. Ama işim gereği diksiyon eğitimi aldım. Diksiyon eğitimlerine katılan kekemelik problemi olan arkadaşlar da vardı. Şimdi buraya kekemelik problemi olan arkadaşlara yardımcı olması için kursta bize verilen 8 sayfalık tekerlemelerin bazılarını yazacağım. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kekemelik telkin cd indir izle İstanbul Kekemelik nerededir kimdir Kekemelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kekemelik hipnoz Kekemelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kekemelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kekemelik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.