Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Karizma

Uyarılar

Lider kendini bilir

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karizma Lider kendini bilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Lider kendini bilir Liderliğin ilk şartı, kiminle beraber olacağını bilmektir. Bir istikametiniz varsa ve o yönde sizinle beraber yürüyeceğine inandığınız kişileri bulmuşsanız, lidersiniz. Liderin ilk adımı onlar için bir istikamet tayin etmektir. Siyaset veya iş dünyasında liderlere toz kondurulmaz. Elbette ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karizma telkin cd indir izle İstanbul Karizma nerededir kimdir Karizma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karizma hipnoz Karizma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karizma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karizma kuantum düşünce kitap haberi

Lider kendini bilir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-08-2007, 03:37 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Lider kendini bilir

Lider kendini bilir
Liderliğin ilk şartı, kiminle beraber olacağını bilmektir. Bir istikametiniz varsa ve o yönde sizinle beraber yürüyeceğine inandığınız kişileri bulmuşsanız, lidersiniz. Liderin ilk adımı onlar için bir istikamet tayin etmektir.

Siyaset veya iş dünyasında liderlere toz kondurulmaz. Elbette bunun haklı gerekçeleri var. Lider kişi, bir fark meydana getirmiştir. Kurum veya organizasyonuna (parti, şirket veya devlet) stratejik bir üstünlük sağlamıştır. Bu bakımdan her türlü övgüye layıktır. Ancak, lider dediğimiz insanlar da (evet!) insandır; onlara insanüstü varlık muamelesi yapamayız, yapmamalıyız.

Bazı liderler için zaman zaman şöyle değerlendirmeler yapıldığını duyarsınız (Mesela ben Turgut Özal hakkında çok duyardım): Adam iyi, fakat etrafı kötü! O zaman da dilimden hemen şu kelimeler dökülürdü: Etrafını kim seçti? Şayet gerçek lider ise, yani o zirve noktaya kendi gücü ve kabiliyetiyle yükselmişse, etrafını seçme gücü var demektir. Fakat etrafını saranlar ona rağmen orada iseler, zaten kendi güç ve kabiliyetiyle yükselmemiş demektir.

LÜZUMSUZ İNSANLARA DİKKAT

Şu kadarını anlayabiliriz: Liderlerin etrafında “gereğinde kullanılmak üzere” bazı lüzumsuz adamlar bulunabilir. Nitekim, iş dünyasını yeni yeni tanımaya başladığım yıllarda, bir şirketin en tepe yöneticisine bu tür lüzumsuz bir adamı şikayet etmiştim. “Ağzı bozuk, durup dururken yalan söylüyor. Böyle bir adam bu müessesenin kültürüne zarar verir” demiştim. Yönetici pek aldırmadan gülüyordu: “İtin teki demek istiyorsun öyle mi?” Biraz sıkılarak, evet öyle dedim. Genel müdürün cevabı unutulmaz cinstendi: “Sen hiç ağaların kapısında it görmedin mi? Öyle işler vardır ki, senin gibi süt kuzuları beceremezler. İtler lüzumsuz olsaydı, insanlar it beslemezdi.”

Müdürüm haklı da olsa, bu gibilerin liderin kişiliğini gölgeleyecek derecede etkili olamaması gerekir. Liderliğin ilk şartı, kiminle beraber olacağını bilmektir. Bir istikametiniz varsa ve o yönde sizinle beraber yürüyeceğine inandığınız kişileri bulmuşsanız, lidersiniz. İnsanlar büsbütün istikametsiz iseler, liderin ilk adımı onlar için bir istikamet tayin etmektir. Karakterli insanların çoğu, tayin edilmiş istikametlerde nasıl yürüyeceklerini bilirler. Ancak, yürünecek yolun tespiti basit yöneticiliğin sınırlarını aşar. Yürünecek yol, basiret (vizyon) gerektirir. Ciddi organizasyonlarda, her vizyon çok veciz bir cümleyle dile getirilmeli ve bir strateji ile desteklenmelidir.

Birden fazla lider tipi vardır ve kişi, düşünsel ve psikolojik donanımına bağlı olarak, belirli bir liderlik tipine yönelir. Doğuştan sezgici ve normatif olan kişi, insanlara ve başarıya meyyaldir ve muhtemelen iyi bir girişimci lider olur. Analitik ve sezgici kişi iyi bir strateji rehberi olurken, analitik ve olgucu kişi muhtemelen iyi bir yönetici-lider olur. İleri ölçüde olgucu ve normatif olan kişi ise doğal bir idari başkan olur: Bulunduğu sahanın en tepe noktasında değilse bile, başkaları için en iyi ortamın nasıl meydana getirileceğini bilen bir başkan.

Liderlikte şu üç temel başarı faktörünün farkında olmak çok önemlidir. Birinci faktör esnekliktir: Durumun gereklerine göre bir liderlik stilinden diğerine çarketme kabiliyeti. İkincisi, belirsizlikle (daha doğrusu müphemlikle) başa çıkabilme kabiliyetidir. Müphemliğe asabilikle cevap vermek kişiyi gerçeklikten koparabilir. Üçüncü başarı faktörü ise ortaya yeni şeyler koyabilmedir. Hiç bir zaman bize miras kalanla yetinmemeli, sınırların ötesinde neler olabileceğini hayal etmeliyiz. Mirasyedilik en çok fikirlerle alakalı olarak karşımıza çıkar. İlkokul bilgilerini ömür boyu tüketmekle meşgul insanlar bile vardır.

DİNLE, DÜŞÜN VE ANLA!

İster siyasette, isterse iş hayatında olsun, liderlerin üzerinde ittifak ettikleri bir gerçek şudur: Kendini bilmeden lider olunmaz. Fakat kendini bilmenin her birey için ne demek olduğunu da kimse kolay kolay bilemez. İşletme hocası Warren Bennis´in tesbit ettiği dört ders, bu hususta belki bize biraz ışık tutabilir:



En iyi öğretmeniniz, bizzat sizsiniz. Öğrenme, kişisel bir dönüşüm tecrübesidir. Öğrenmek sahip olmak değil, olmaktır. Öğrenmenin iki önemli saiki bilme ihtiyacı ve rol üstlenme duygusudur. Dolayısıyla, öğrenme nefisle, kişilikle doğrudan bağlantılı bir süreçtir. Bunları hiç kimse okullarda öğretemez. Herkes kendisi öğrenir ve kendi tarzında öğrenir.


Dinleyin. Sorumluğu kabul edin. Kimseyi suçlamayın. Liderler akla gelebilecek her yeni tecrübeyi ciddiye alır, ne kadar aptalca görünürse görünsün her fikri dinlemeyi sorumluluklarının bir parçası sayarlar. Başarısızlığı başkasına yüklemeye kalkmazlar.


Öğrenmek istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Şayet liderliğin temel bileşenlerinden biri hayatın vaatlerine tutkuyla sarılmak ise, bu vaatleri gerçeğe dönüştürmenin anahtarı da kişinin kendini baştan ayağa konuşlandırmasıdır. Cüret, iyimserlik, güven… bu yoldaki başlıca silahlardır.


Hakiki kavrayış, kendi tecrübeniz üzerinde düşünmekten meydana gelir. Kendi tecrübesi üzerine düşünmek, kişinin kendisinin ve hayatının hakikatını öğrenmek üzere, kendine doğru zamanda doğru soruları yöneltmesi demektir. Gerçekte ne oldu? Niçin oldu? Bana ne yaptı? Benim için ne anlamı var? Anlamak her şeyin cevabıdır. Anladığınız zaman ne yapacağınızı bilirsiniz. Liderler de ancak anlamış olanlardır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Lider kendini bilir

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karizma Lider kendini bilir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Lider kendini bilir Liderliğin ilk şartı, kiminle beraber olacağını bilmektir. Bir istikametiniz varsa ve o yönde sizinle beraber yürüyeceğine inandığınız kişileri bulmuşsanız, lidersiniz. Liderin ilk adımı onlar için bir istikamet tayin etmektir. Siyaset veya iş dünyasında liderlere toz kondurulmaz. Elbette ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karizma telkin cd indir izle İstanbul Karizma nerededir kimdir Karizma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karizma hipnoz Karizma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karizma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karizma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.