![]() |
Ynt: 60 saniyede karar verme teşşekkürler elinize sağlık önemli bi konu sapkal89 sapkal89 sapkal89 blissy |
Ynt: 60 saniyede karar verme HEPİNİZE SEVGİLR |
Ynt: 60 saniyede karar verme puhahaha bu domates ben mi bu soğan ben mi ? =) |
Ynt: 60 saniyede karar verme arkadaşlar idea3 sence en çok takım tutuluyo gssmile alk78 sizce ben rakçıyım guitar ama nasıl fikirleriniz,i dinlemek isterim |
Ynt: 60 saniyede karar verme 6aylık bir mecburi ayrılıktan sonra geldim (vatani görev) güzel paylaşımlar var gene hepsine yetişmek zor olacak ama yavaş yavaş artık bakacağım hepsine bu konu özellikle beni yansıtıyor cok kararsız biriyim kıyafet bile almak için mutlaka yanımda birinin olması şarttır:) |
Ynt: 60 saniyede karar verme coffe2Gerçekten benimde ihityacım olan bi konu bu , yani karar konusunda kararsız kaldığım durumlar olmuştur ... ama bilinmesi gereken en önemli şey bir kararın sonrasını görmekve bundan fazlasıda, o kararın sizin kararınız yani kendi kararınız oldğunu bilerek sapa sağlam arkasında durmanızdır.lütfen etrasınızdan etkilenmeyiniz... Eğer bir karar varsa sebepleri vardır......ancak ve ancak bu kararın sonucunda eskisi gibi fayda yada kazanım sahibi olamayabilirsiniz,bu da pişmanlık yaratabilir. unutulmaması gereken şey zarar faydayı aşmıştır.. o zaman yapılması gereken şey kendinize saygınızın devam etmesi için güçlü ayakta kalabilen bir birey olarak.Karar benim ve ben pişman değilim demektir.... Aman dikkat kendinizi gereksiz pişmanlık ve hüsran kıvamına sokmayın sadece sağlıklı düşünün kararı alın ... unutmayın HAYATIN NE GETİRECEĞİ BİLİNMEZ YARIN NE OLACAĞINI KİM BİLEBİLİR ( secret uzmanı olsanız bile :D ) s456 aman secret konusnda inancım var belirtiyim... 96 |
Ynt: 60 saniyede karar verme öyle kararsız ötesi biriyim ki 4897 mesela hayal ablamızın meditasyonunu dinlerken bile hani hayal abla bacaklarını hisset boynunu hisset diyo ya içimden hissettimi ki yok ya yine hissedemedim herhalde diyorum 4897 hayal abla konuşurken bile ya sandalyede oturmasam da yatarak mı dinlesem yada yatarsam uyurmuyum yok yerde oturayım der konuşmalarını kaçırırım ve kendim veremem 88a şu telkinleri sıra koymak için bile emdiğim süt azı burnumdan geldi kendimi bir yere odaklasam bu yaratıcı imge benim için kolay ama yok ya 4 haftadır eft yapayım ama ya öğrenemezsem ya olmazsa yapsam mı ki diyorum deli olucam ya bazen kendime katlanamıyorum yanlış yapmaktan ve vaktimini kendi yaptığım yanlışlıktan dolayı boşa gideceğini düşünüp stresemi giriyorum ki ? dusun Allahtan inatla telkinleri diniyorumda ( bazen ya sıralamayı değiştirsem mi değiştirmesem ki derim medyaplayer deki telkinleri hani abartmıyayım ama 7 defa değiştirdiydim ilk zamanlar ama şimdi dokunmuyorum yaz boyunca bunları dinlicem ( yoksa yeni telkinlerimi eklesem de dinlemesem smil56 ) hismiley |
Ben hiç bişi anlamadım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 AM. |