Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Karanlık Korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/)
-   -   Karabasan Görmenin Bilimsel Açıklaması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/karanlik-korkusu/1064-karabasan-gormenin-bilimsel-aciklamasi.html)

Elektra 06-10-2009 08:47 PM

Cevap: Karabasan Görmenin Bilimsel Açıklaması

ya arkadaşlar! ben bazen uyurken uyanıyorum ama beynen! bedenim resmen uyuyor ama beynim ve bilincim yerinde düşünebiliyorum mesela yarın matematik sınavım var 6. sayfadaki integral formülü neydi diyebiliyorum formülü hatırladıktan sonra bari gidip bi su içiyim diyorum ve bedenimi kaldırıyorum işte bedensel olarak öyle uyanabiliyorum. çok ilginç böyle zamanlarda karabasan gelme ihtimali yüksekmiş ama bana şu ana kadar bi şey olmadı bedenimi uyandırdım. ve üstelik kabus gördüğümde (rüyasal kabus) ben rüyadayım ve çok sıkıldım bu rüyadan artık uyanıyım da bitsin bu çile diyorum ve vücudumu da uyandırabiliyorum çok ilginç bir durum aynı zaman da ürkütücü. sizde de böyle durumlar var mı?

blue jaloon 06-10-2009 09:30 PM

sen onu bunu bosver karabasan geliyo diye bisi yok herkese ne diye takiliyosun böyle seylere?
beynimi cok yordugum icin bende gece uykuda uyanip düsünebiliyorum gözler kapaniyo ben hala düsüncelerdeyim:))

Elektra 06-10-2009 09:40 PM

valla. bigün geldi gibi bişey rüyayla karışık uyanmak istedim uyanamadım konuşmak istedim konuşamadım ama başımda dikilen siyah yüzlü garip yaratıklar ya da beni boğazlayanlar olmadı! bi günde rüyada bilgisayar öğretmeni olduğumu gördüm bilgisayarın açılma sesiyle uyandım ürkütücüydü :D bundan sonra yatmadan önce bilgisayarı fişten çekiyorum.

blue jaloon 06-10-2009 09:48 PM

Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim.
bunu oku öyle bisi olursa....

Elektra 06-10-2009 10:14 PM

o an çok değişik bir duygu işte. düşünemiyorsun hiç birşey hatta düşünemediğini bile düşünemiyorsun. geçene kadar boş boş duruyorsun sanki büyük bir boşluktaymışsın gibi sanki hiç nefes almıyormuşsun gibi sanki hiç varolmamışsın gibi. zaten başıma bir kez geldi. 20 li yaşlardan sonra ortaya çıkarmış ve artarmış artarmış bilimsel olarak kanıtlanmış. benim ki ilkti daha 19 yaşımdayım son olmayabilir. ama inşallah sondur!

blue jaloon 06-10-2009 10:17 PM

takinti olusturmamali bizde
unutmamaliki hersey düsüncede...

Elektra 06-10-2009 10:21 PM

haklısın :)

Elektra 05-04-2010 03:42 PM

Kıpırdamak isteyipte kıpırdayamamak çok kötü birşey. Hayatımda yalnızca iki defa oldu. Birincisinde rüyadan sonra olmuştu. Bir rüya görmüştüm rüyada da ölmüştüm zaten. sonra uyandım fakat yalnızca gözlerimi açtım. Ne kıpırdayabildim ne konuşabildim ne de düşenebildim. Acaba gerçekten öldüm mü bile dedim? Fakat daha sonra çevreden sesler duymak beni rahatlattı, cadoloz cadoloz bağıran komşumuzun her zaman ki gibi bağırması beni ilk defa mutlu etti. Dedim ölmemişimgirlhahaHerkese karabasansız rüyalar dilerimmactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 PM.