Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Genel Sağlık > Kanser Serbest Kürsü

Uyarılar

Kanser Serbest Kürsü Kanser ile Savaş, Kanser Tedavi Sürecinde Yapılması Gerekenler v.b

Kanser için yararlı bitkiler

Genel Sağlık ve Kanser Serbest Kürsü Kanser için yararlı bitkiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kanser hastalarına çok özel tavsiyeler Hastalığa karşı kendi gücünüzü keşfedin. Hayattaki güzel şeyler üzerine odaklanın. Aile, arkadaş, sevgili, tanıdık hatta hiç tanımadığınız kişilerin desteğini alma alışkanlığı kazanın... İşte, Anadolu Sağlık Merkezi'nden Psikoterapist Mine Turgay'ın çok özel tavsiyeleri... Kanserin yarattığı değişikliklere ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kanser Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Kanser Serbest Kürsü nerededir kimdir Kanser Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kanser Serbest Kürsü hipnoz Kanser Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kanser Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kanser Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Kanser için yararlı bitkiler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2008, 01:02 PM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Kanser için yararlı bitkiler

Kanser hastalarına çok özel tavsiyeler

Hastalığa karşı kendi gücünüzü keşfedin. Hayattaki güzel şeyler üzerine odaklanın. Aile, arkadaş, sevgili, tanıdık hatta hiç tanımadığınız kişilerin desteğini alma alışkanlığı kazanın... İşte, Anadolu Sağlık Merkezi'nden Psikoterapist Mine Turgay'ın çok özel tavsiyeleri...


Kanserin yarattığı değişikliklere karşı yeni ve olumlu bir bakış açısı geliştirmelisiniz.

Kanser hayatınızdaki yeni bir gerçek, ancak ölüm cezası değildir.

Çaresizlik duygusunun yerine mücadeleci olmayı deneyin.

Hayat tarzınızın değiştiğini kabul edin.

Kendi fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarınıza karşı ilgili olun. Hastalığınızla ilgili konularda açık yüreklilikle konuşun.

Diğer kanser hastalarıyla iletişimi kesmeyin. Onlarla biraraya gelerek sorunlarınızı paylaşın. Birbirinizi dinleyin.

Kanserleri tanıyalım: Mide Kanseri


Mide kanseri, tüm dünyada akciğer kanserinden sonra ikinci en çok görülen kanser türüdür.

Tuz ve tuzlu yiyecekler, tuzlanarak korunan gıdalar (salamura vb.), nitrit ve nitrat içeren besinler mide kanseri için risk taşımaktadır. Bu yüzden tarımda nitratlı gübrelerin aşırı kullanılmamasına özen gösterilmelidir. Yeşil yapraklı sebzeler ve C vitamininden zengin meyveler koruyuculuk sağlar.

Mide Şişiyor


Erken dönemlerde sindirim bozukluğu, midede şişkinlik ve gaz yakınması görülebilir. Daha sonra bunlara iştahsızlık, halsizlik, bulantı, kusma ve mide bölgesindeki ağrılar eşlik edebilir. Sebebi açıklanamayan kilo kayıplarında mide mutlaka incelenmelidir. İleri evre vakalarda sarılık ve karında sıvı toplanması ortaya çıkabilir.


Baryumlu mide grafisi tümörü gösterebilir, ancak kesin teşhis endoskopi (gastroskopi) ve biyopsi ile konur. Evreleme için bilgisayarlı tomografi vb. görüntüleme tetkikleri yapılır. Laboratuar incelemelerinde kansızlık görülen bir hastada, dışkıda gizli kan tetkiki bazen ilk uyarıcı bulgu olabilir.

Ameliyat Şart


Kesin tedavisi ameliyattır. Midenin tümü ya da bir kısmı, komşu lenf düğümleri ile birlikte çıkarılır. Ameliyat sonrası operasyon bölgesine radyoterapi uygulanırken, aynı zamanda sistemik kemoterapi uygulanır (kemoradyoterapi). Ameliyat yapılamayan vakalara gıda geçişini sağlamak için mideye stent tatbik edilebilir. Başta karaciğer olmak üzere diğer organlara yayılmış vakalarda semptomları gidermek için kemoterapi, kanama kontrolü için radyoterapi yapılabilir.


Meyve suyunu ihmal etmeyin


Özellikle ailesinde kanser hastalığı bulunanların düzenli bir hayat tarzı ve beslenme biçimiyle, bu hastalığı önleyebileceğine dikkat çeken İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erkan Topuz, şu tavsiyelerde bulunuyor:

- Havuç suyu, nar suyu, domates, ev yoğurdu, peynir, kayısı, kara üzüm, brokoli, kırmızı ve beyaz lahana, karnabahar, kıvırcık salata, semizotu, şalgam suyu, acı biber, keten tohumu, çörekotu, muz, ananas, soğan ve özellikle de sarmısak kanserden koruyor.

- Ailesinde özellikle meme ve kalın bağırsak kanseri olan kişiler 20 yaşından önce kanserden koruyucu sebze ve meyveleri, vitamin ve mineralleri tüketirse, yüzde 33 ile yüzde 53 arasında bu hastalıktan korunabiliyor.


- Mide kanserinden diyetle korunma oranı yüzde 60'a çıkıyor. Bu yüzden her gün brokoli, karnabahar kıvırcık salata, beyaz lahana, kabak ve domates tüketin. Domatesin içinde bulunan likopen ve selenyumun, prostat kanserinde, meme kanserinde, kolon kanserinde ve mide kanserindeki koruyucu etkisi ispatlandı. Biz hastalarımıza günde 4-5 tane domates yemelerini tavsiye ediyoruz. Likopen dışardan hap olarak da alınabiliyor.

- Kansere sebep olan en önemli faktörlerden biri şişmanlık. Özellikle kalın bağırsak ve meme kanserlerinde büyük risk yaratıyor. Bu yüzden kırmızı etin kesilmesi, beyaz , zeytinyağı ve soya gibi yağlarla beslenilmesi şart.


Mineraller sağlık kaynağı


- Omega 3: Özellikle Kuzey Denizi balıklarında bol olarak bulunan Omega 3 de kanserden koruyucu özelliği saptanmış maddelerden biri. Başta meme kanseri, prostat kanseri ve kalın bağırsak kanseri olmak üzere koruyucu bir etki sağlıyor.Kanserden korunmak için her gün düzenli olarak Omega 3 tüketilmesi öneriliyor. Yeterli Omega 3 tüketilebilmesi için haftada 3 defa balık yenilmesinin yeterli olduğu belirtiliyor.

- Selenyum: Selenyum prostat kanseri başta olmak üzere birçok kanserden korunmada etkili rol oynuyor. Yapılan çalışmalarda yüzde 40 oranında prostat kanserini azalttığı gösterilmiştir" Bunun dışında selenyum vücuttaki özellikle rahim kanserinde, mide kanserinde, ağız, baş boyun kanserlerinde koruyucu olduğu tespit edilmiştir.


- C vitamini: Meyve ve sebzelerde en çok bulunan vitaminlerden biri olan C vitamini hem kanserden korunmada hem de yüksek dozlar tercih edilerek kanser tedavisinde başarıyla kullanılıyor. C vitamini senelerdir kanseri tedavi etmek amacıyla veya kanserden korunma amacıyla kullanılmıştır. Normal olarak insanların günlük ihtiyacı günde 2 gram civarındadır. Ama yüksek dozda eğer kanseri tedavi edelim diyorsanız 10 grama kadar çıkması tavsiye edilebilir. Çünkü insan vücudu C vitaminini yapmadığı ve bundan dolayı da dışarıdan alınan C vitaminin kanseri önlediği ve bağışıklık sistemi uyardığı gösterilmiştir.


Havuç DNA hasarını önlüyor

Havuç içerdiği "betakaroten" le, DNA hasarını önleyici bir etkiye sahip. Betakarotenler kansere karşı vücudun direncini artırırlar. Siyah üzümün çekirdeğinde ve kabuğunda "Vesibretrol" adı verilen bir madde var. Bu madde vücudu kansere karşı doğrudan koruyor. Yapılan araştırmalar, kekik, çörekotu, keten tohumunun da kanserden korunmada etkili olduğunu gösteriyor. Kanser tedavisi sırasında zencefil bulantı problemine karşı kullanılıyor. Papatyanın ise kanser hastalarının ağzında oluşan aftı önleyici bir etkisi var. Deve dikeni çiçeği karaciğer kanserlerini tedavi edebiliyor, tümörleri küçültebiliyor. Isırgan yıllardır kanser tedavisinde kullanılıyor. Fakat sadece kökü yararlı. Bitkisel ilâçların ilâç tedavisi sırasında kullanılmaması gerekiyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kanser için yararlı bitkiler

Genel Sağlık ve Kanser Serbest Kürsü Kanser için yararlı bitkiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kanser hastalarına çok özel tavsiyeler Hastalığa karşı kendi gücünüzü keşfedin. Hayattaki güzel şeyler üzerine odaklanın. Aile, arkadaş, sevgili, tanıdık hatta hiç tanımadığınız kişilerin desteğini alma alışkanlığı kazanın... İşte, Anadolu Sağlık Merkezi'nden Psikoterapist Mine Turgay'ın çok özel tavsiyeleri... Kanserin yarattığı değişikliklere ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kanser Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Kanser Serbest Kürsü nerededir kimdir Kanser Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kanser Serbest Kürsü hipnoz Kanser Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kanser Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kanser Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.