| ||||||||||
|
Kanser Serbest Kürsü Kanser ile Savaş, Kanser Tedavi Sürecinde Yapılması Gerekenler v.b |
Genel Sağlık ve Kanser Serbest Kürsü Lenf kanserine Yoğurt Otu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız birde alternatif tip ilacindan bahsetmek istiyorum. halk arasin da pek bilinmeyen fakat mezbaha kasaplarinin bildigi bir panzehir.alaza adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde,ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasık ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kanser Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Kanser Serbest Kürsü nerededir kimdir Kanser Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kanser Serbest Kürsü hipnoz Kanser Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kanser Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kanser Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() birde alternatif tip ilacindan bahsetmek istiyorum. halk arasin da pek bilinmeyen fakat mezbaha kasaplarinin bildigi bir panzehir.alaza adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde,ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasık parmak ucu buyuklugunde,degerli birsey.degerli diyorum cunku mezbaha kasaplari bulduklarini saklayip lazim olanlara tanesi 50-60 ytl.yesatiyorlar. soylenen aslinda bunun sarilik icin kullanildigi ama karaciğer kanseri için kullananlar şifa bulmuşlar.. denemekte fayda olabilir.. kullanimina gelince ; havanda dovup un haline getirilip ve 1 mercimek buyuklugundeki unu 1 tatli kasigi bal ile karistirarak sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi yenilmesi...ıcine 1 limonu sıkip karistirsanizda mayalanma yapiyor ,bu şekilde kullanılması daha iyiymiş.. zaten kucuk bir sey yani 4-6 tatli kasigi bal ve 1 limonla karistirmaniz kafi geliyor .limonda sulandirdigi icin 8-10 gun kullanabiliyorsunuz. ilk kullanmaya basladigiz zaman bir kac gun sonra vucutta kizarmalar soz konusu olabilir,korkmayin olabirmis herhalde zararli hucreler cikiyordur. sevgilerle
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Genel Sağlık ve Kanser Serbest Kürsü Lenf kanserine Yoğurt Otu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız birde alternatif tip ilacindan bahsetmek istiyorum. halk arasin da pek bilinmeyen fakat mezbaha kasaplarinin bildigi bir panzehir.alaza adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde,ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasık ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kanser Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Kanser Serbest Kürsü nerededir kimdir Kanser Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kanser Serbest Kürsü hipnoz Kanser Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kanser Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kanser Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi