Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Neşeli bir ikili: kırmızı-beyaz...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Neşeli bir ikili: kırmızı-beyaz... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1. Masa örtüsü yapıyoruz Kırmızıçizgili kumaş, keten, beyaz poplin, ekose kumaş ve birkaç farklı desen kurdele kullanarak masa örtüsünü hazırladık. Kırmızı kumaşın çizgilerini yerine göre enine ve boyuna kullandık. Ayrıca kalın ve ince çizgili iki farklı kumaş da çalışmamıza yardımcı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Neşeli bir ikili: kırmızı-beyaz...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 04:13 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Neşeli bir ikili: kırmızı-beyaz...

1. Masa örtüsü yapıyoruz

Kırmızıçizgili kumaş, keten, beyaz poplin, ekose kumaş ve birkaç farklı desen kurdele kullanarak masa örtüsünü hazırladık. Kırmızı kumaşın çizgilerini yerine göre enine ve boyuna kullandık. Ayrıca kalın ve ince çizgili iki farklı kumaş da çalışmamıza yardımcı oldu. Masa tablasına gelecek bölümü ince çizgili kumaştan yaptık. Sarkan bölümler ise diğer kumaşların sıra ile kullanımından oluştu. Örtünün hareketliliği ise detaylarında saklı.



2. Bunlar eski cam bardaklarınız

Bu uygulama için birkaç cam bardağa, beyaz ve kırmızı akrilik boyaya, su bazlı verniğe ve fırçaya ihtiyacınız olacak. Cam bardağın dış yüzeyini beyaz akrilik boya ile renklendirin. Bu katı kurutun. Bir kez daha aynı işlemi tekrarlayın. Üzerine ince kontür fırçası ve kırmızı boya kullanarak desenler çizin. Çalışmanız kuruduktan sonra sprey vernikle koruma altına alın. Eski bardaklarınızı dekoratif birer objeye dönüştürdünüz bile.



3. Minik kese ekledik

Örtümüzün bir parçasının üzerine önceden diktiğimiz ufak bir keseyi ekledik. Kesenin ağzını kurdele ile bağladık. Kürdan benzeri ufak şeyler için vazgeçilmez bir saklama kabı oldu.



4. En büyük cep!

Örtünün iki yanına kocaman cepler diktik. Ceplerin kapanmasını minik düğmelerle sağladık.



5. Eskiden yeniye

Eski bir bohçadan çıkardığımız kanaviçeyi masa örtümüze adapte ettik. Etrafına kurdele geçirerek temizledik.



6. Havluları dikin, işleyin

Havlu ve mutfak bezlerine biraz ekose kumaş, kurdele, dantel geçirip birkaç motif işlerseniz güzel bir sonuç elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. İşleme zor diyorsanız birkaç motifi aplike yapabilirsiniz. En kolayı suya dayanıklı bir yapışkanla yapıştırmaktır. Sepetlere minik kılıflar da dikebilirsiniz.



7. Dekoratif ve fonksiyonel

Cepler dekoratif olduğu kadar bazı fazlalıkları toplaması açısından fonksiyonel de. Ceplere ağır olabilecek şeyler koyacaksanız örtünün dört yanına da cep koymanızda fayda var. Böylece örtü dengede kalmış olacak.



8. Mutfak fırçası şirin olur mu?

Mutfakta kullanacağınız fırçaları da renklendirerek neşeli bir çalışma yapabilirsiniz. Fırçaların sap kısımlarına maskeleme bandı takarak şerit halinde boyayın. Maskeleme bandını iyice yapıştırırsanız boyanın diğer bölümlere bulaşmamasını sağlayabilirsiniz.



Bazı şeritlerin üzerine beyaz ya da kırmızı noktacıklar koyun. Bu işlemi fırçanızın dip kısmını boyaya batırıp obje üzerine hafifçe dokundurarak yapabilirsiniz. Desenli bölümleri isterseniz elle, isterseniz kopya kağıdı kullanarak obje üzerine geçirip renklendirebilirsiniz. Boyama işlemi bittikten sonra kurutup verniklemeyi unutmayın. Tüm vernikleme işlemlerini açık havada ve maske kullanarak yapmayı ihmal etmeyin.



9. Kekler böyle sunulmaktan mutlu!

Birkaç renk kurdele ile sardığınız kekinizin üzerine, kalın beyaz kurdeleden büyük bir fiyonk atın. Bir de kırmızı ekose kurdeleden daha ufak bir fiyonk yapın. Üzerine birkaç renk çiçek de eklediniz mi kekinizin sadece damak zevkinize değil, göz zevkinize de hitap edeceğinden emin olabilirsiniz.



10. Şık bir pano hazırlayın

Kullanacağınız ortama hoş bir ambiyans katabilecek en önemli parçalardan biri pano. Bu iş için arzu ettiğiniz boyda kesilmiş bir strafora ihtiyacınız olacak. Bunları kırtasiye, nalbur ve yapı marketlerden bulabilirsiniz.



Straforu kaplayacak büyüklükte bir poplin, keten ya da amerikan bezi benzeri kumaşı kesin ve üzerine, ufak bir motif işlenmiş kanaviçe parçası yapıştırın. Bir kaç çeşit renkli kurdeleyi ve kumaşı dikerek/yapıştırarak birleştirip minik bir cep oluşturun. Oluşturduğunuz cebin daha incesini hazırlayıp kalem gözü yapın.



Bunları da pano üzerine ekleyin. Hobi marketten aldığımız bisküvi kalıbını boyayıp bir zarf üzerine yapıştırarak panoya ekledik. Siz daha fonksiyonel olabilecek bir başka detay ekleyebilirsiniz. Panonun üzerini süsledikten sonra iki taraftan kurdele geçirip yapıştırın. Kurdeleye bir iki düğme dikin.



11. Kırmızı kaktüse de yakışır!

Hiç şüphe yok ki kırmızı en çok metali ve yeşil kaktüsleri sever. Siz de yaratmak istediğiniz atmosferin bir köşesinde kırmızı ve metal saksılara dikilmiş olan kaktüsleri yan yana kullanabilirsiniz.



12. Bu üçlüye dikkat!

Kolayca yapacağınız bu üç parça, mutfağınızın atmosferini hareketlendirdiği gibi ince zevkinizi de yansıtacak. Bardağın üzerine akrilik beyaz boya ile gelişigüzel boyuna çizikler atın. Kırmızı akrilikle minik çiçekler boyayın. Üzerlerine noktacıklar koyun. Çalışmanızı kurutup, vernikleyin. Minik bir mutfak havlusu üzerine kurdele ve kumaşlardan keserek diktiğiniz şeridi sabitleyin.



Ufak bir fotoblok üzerine mutfak havlusunu sıcak silikon yardımıyla yapıştırın. Kurdele ve kumaşlardan hazırladığınız şeritleri önceden yapıştırın. Bir de not defteri ve kalem gözü hazırladınız mı her şey tamam sayılır. Notluğunuzun etrafına geçireceğiniz kurdele hem havlu izlerini kapatacak, hem de asmanız için size yardımcı olacak.



13. Desen çok önemli

Yapacağınız uygulamalarda çalışacağınız desen çok önemlidir. Eğer deseni elinizle çizemiyorsanız size önerimiz, sarı kopya kağıdını desen ile zemin arasına yerleştirin ve kağıt bant ile kaymamasını sağlayın. Desenin üzerinden ucu küt bir kurşun kalemle geçin. Böylece arzu ettiğiniz modeli artık rahatça uygulayabilirsiniz. Bu aralar kanaviçe desenleri ve çizgili çiçek desenleri moda.



14. Fıskiyeli suluk böyle daha güzel!

Galvaniz sulağın üzerine akrilik boyalarla desen çalışın. Önce maskeleme bandını sulağın üstüne yapıştırarak alt bölümü kırmızıya boyayın. Kuruduktan sonra beyaz kontür boya ile desenleri ilave edin. Sap ve ağız kısımlarına puan yapın. Stencil (şablon) kullanarak desenleri oluşturun. Kurutup, vernikleyin.



(Evim)

Kaynak: Alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Neşeli bir ikili: kırmızı-beyaz...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Neşeli bir ikili: kırmızı-beyaz... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1. Masa örtüsü yapıyoruz Kırmızıçizgili kumaş, keten, beyaz poplin, ekose kumaş ve birkaç farklı desen kurdele kullanarak masa örtüsünü hazırladık. Kırmızı kumaşın çizgilerini yerine göre enine ve boyuna kullandık. Ayrıca kalın ve ince çizgili iki farklı kumaş da çalışmamıza yardımcı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.