Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kadın Girişimcilerin Yeni Adresi!

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kadın Girişimcilerin Yeni Adresi! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sitenin fikir sahibi yıllardır birçok büyük firmaya ve kobilere danışmanlık yapmış Sezer Aksoy.. İş yaşamında zorluklarla karşılaşmış ve üstesinden gelmiş bir kadın olan Aksoy, yeni şeyler üreten ancak pazarlama kanalı konusunda arayış içinde olan diğer kadınların elinden tutuyor. Sitenin ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Kadın Girişimcilerin Yeni Adresi!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 04:05 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kadın Girişimcilerin Yeni Adresi!

Sitenin fikir sahibi yıllardır birçok büyük firmaya ve kobilere danışmanlık yapmış Sezer Aksoy.. İş yaşamında zorluklarla karşılaşmış ve üstesinden gelmiş bir kadın olan Aksoy, yeni şeyler üreten ancak pazarlama kanalı konusunda arayış içinde olan diğer kadınların elinden tutuyor.



Sitenin ilk özelliği sadece kadın girişimcilerin ürünlerinin satılacak olması, diğer özelliği de satılan bazı ürünlerin kadın yararına çalışan derneklere bağışlanacak olması..



Kadınlara yeni bir seçenek sunan Sezer Aksoy ile çiçeği burnunda girişimi üzerine konuştuk.



Kadınlar günü için özel bir satış kampanyası düşünüyor musunuz? Anlatır mısınız?

8 Mart Dünya Kadınlar gününe yönelik olarak Kadın Eliyle 10 Kadın : 10 Kurum adıyla bir proje uygulamayı düşünüyoruz. Projenin amacı 10 kurumun kendi kadın çalışanlarına veya kadın müşteri segmentlerine yönelik KadınEliyle Girişimci kadınlarının ürünlerinden oluşan hediyeleri sunmaları. Bu 10 Kurumdan birisi olmak isteyen kurumları projemize katılmaya ve kadın girişimciliğini desteklemeye davet ediyoruz.



Sitede satılacak ürünleri nereden temin ediyorsunuz?

Kariyer sahibi ancak sabun yapmak, mum yapmak gibi hobileri olanlardan, evde üretip satan kadınlardan ya da başkasının ürününü alıp satan kadınlardan temin ediyoruz. Sabun, doğal ürünlerle dokunmuş iç giyim, doğal zeytin yağı gibi kendi ürünlerini hazırlayıp satan arkadaşlarımızın ürünleriyle işe başladık ve ürün sayımızı artırarak devam ediyoruz.



Sitenizde ürün satmak isteyenler ne yapabilir?

info@kadineliyle.com'a mail gönderebilirler veya 274 84 08'den bize ulaşabilirler. Şahısların firmalarının olması gerekiyor. Kendileriyle şartları belirledikten sonra sözleşme yapıyoruz. Ürünleri bize gönderiyorlar ve biz satışını yapıyoruz. Kadınlar kendi ürettiklerini ya da başkasından aldıkları, satışını yaptıkları ürünleri satabilecek.



Hülya Avşar'a destek olması için tişörtlerini sitemizde satmasını önereceğim. Politikacı, kariyer sahibi, sanatçı tüm kadınların sitemize sahip çıkmasını sağlamaya çalışacağım. Site aracılığıyla ilk defa para kazanacak kadınlarımız olacak. Bu nedenle sıradan bir alışveriş sitesi değiliz. Evden satış yapanların işlerini büyütmeleri, hatta bir gün marka olmaları yolunda bir katkımız olursa ne güzel.



Girişimci kadınların önündeki engeller neler?

İş dünyasında kadın olmak toplumda kadın olmaktan 5 kat daha zor. Öncelikle kadınlar çevre, aile tarafından engelleniyor. Okuyanların güzel bi işe girip belirli bir paraya çalışmaları bekleniyor. Girişimci kadın olmak, evde oturan kadınlar tarafından bile boyundan çok iş almak olarak algılanıyor. Erkekler kendilerine ait olduğunu düşündükleri alanı başarılı iş kadınlarıyla paylaşmak istemiyor. Yeni fikirlerin uygulanmasının önünde engeller çıkartıyorlar ya da bunları kendi fikirleri gibi uyguluyorlar. Kadınların çok güçlü egoları nedeniyle birbirlerini engelleme durumları da oldukça sık görülüyor. Çözümü kadınları bir araya getirecek bir çatı kurmaya çalışarak arıyorum.



Çalışan kadınları nasıl görüyorsunuz?

Yaşamda önemli olan dengeyi tutturmak. Öncelikle kendimizi merkeze koymalıyız. Çevremizdekileri kendimizden çok düşünüyorsak yaşamın her alanında yaratıcı ve farklı düşünmek zor. Uyum sağlayan kişilikler daha egemen olduğu için toplumun çok küçük bir bölümü girişimci olabilecek yapıda. Bu sayıyı kadınlara indirgediğinizde durum kadın için daha zorlaşıyor. Kadınların savaşçı olması gerekiyor. Sadece kendi işlerinin sahibi olmak değil, birlikte çalıştığı erkek arkadaşlarından daha çok çalışması bekleniyor. Bazı sektörlerde kadınlar daha çok tercih ediliyor gibi görünse de, aynı sektörde kadın yönetici sayısı sınırlıdır. Otomotiv, ilaç sektöründe erkekler daha egemen.



Çalışan kadınların başarıyı ve mutluluğu yakalaması içim ne yapması gerek?

Herkesin bir yaşam felsefesi var. En doğrusu budur demek oldukça zor. Öncelikle iş alanı ile özel yaşamını dengeye oturtması gerekiyor. Bir alanda çok başarılı olmak için diğer alanda çok ödün vermemek gerekiyor. Yapmak istedikleri birşey varsa hep yapamadıklarını söylüyorlarsa mutlaka denesinler, yapsınlar ve bu konuda kendilerine güvensinler. Cesaret için aynı düşünen, destek alabileceği kadın platformlarında bulunsunlar. Kadıneliyle bu anlamda birbirlerine çok destek olabilecekleri bir alanın oluşmasını da sağlayacak.



Birçok şirkete danışmanlık yapmış biri olarak sizce çoğu çalışan işlerinden neden mutsuz oluyor?

Kendi işimden edindiğim izlenimlerime göre kendi yaşamında eksiklik olan, istediği hedeflere ulaşamayan kadınlar işlerinde daha mutsuz oluyor. İş yerinde daha uzun zaman geçirildiği için de mutsuzluklarının kaynağını işte buluyorlar. İş yerlerini değiştirdiklerinde ise bu durum değişmiyor. Bu nedenle mutsuzluklarının kaynağını kesin olarak belirleyip buna göre bir çözüm geliştirmeleri gerekiyor. Doğru adım atmak için düşünerek hareket etmeleri oldukça önemli.



Röportaj: Fadime YÜCEYALTIRIK / MYNET iVillage

Kaynak: Alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kadın Girişimcilerin Yeni Adresi!

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kadın Girişimcilerin Yeni Adresi! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sitenin fikir sahibi yıllardır birçok büyük firmaya ve kobilere danışmanlık yapmış Sezer Aksoy.. İş yaşamında zorluklarla karşılaşmış ve üstesinden gelmiş bir kadın olan Aksoy, yeni şeyler üreten ancak pazarlama kanalı konusunda arayış içinde olan diğer kadınların elinden tutuyor. Sitenin ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.