Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Yemek nefes almak kadar önemli

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Yemek nefes almak kadar önemli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yemek yapmaktan değil ama yemekten zevk alan, İtalyan mutfağını seven yönetici Fem Güçlütürk'le Camelot'un içinde yer alan Cafe de Paris'de keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Yemekle aranız nasıl? Yemekle aram iyi, ama zamanla gelişti. Gençlik zamanlarında tamamen doymak üzerineydi hatta annemin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Yemek nefes almak kadar önemli

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 12:16 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Yemek nefes almak kadar önemli

Yemek yapmaktan değil ama yemekten zevk alan, İtalyan mutfağını seven yönetici Fem Güçlütürk'le Camelot'un içinde yer alan Cafe de Paris'de keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Yemekle aranız nasıl?

Yemekle aram iyi, ama zamanla gelişti. Gençlik zamanlarında tamamen doymak üzerineydi hatta annemin ısrarlarına rağmen kötü besleniyordum. Fakat zaman içerisinde hem yiyecek hem içecek kültürüm gelişme gösterdi. Yurtiçi ve yurtdışı gezmeye başlayıp değişik şeyler de görünce ve eşim de bir yemek hastası olduğu için şu anda yemekle aram oldukça iyi.

Türk mutfağında tercih ettiğiniz bir yöre var mı ?

Türk mutfağı deyince pek bir şey söyleyemiyorum ama herkes gibi zaman zaman kebap yerim. Zeytinyağlılarla aram çok yoktur.

Tatlıcı mısınız , tuzlucu mu?

Hiç tatlıcı değilim, tuzlucuyumdur. Daha çok süt, peynir, ekmekle beslenirim. Kahvaltı türü şeylerle ömür geçirebilirim.



Yemek yapar mısınız?

Bir ara yemek yapardım. Fakat sonradan eşim yemek yemeyi çok sevdiği için baktık ki benim yaptığım yemekler ona yetmiyor. Böylece o mutfağa girdi ve yemekleri o yapmaya başladı. Oldukça da başarılı! Arkadaşlarım eşimi arayıp yemek tarifi isityorlar!

Ben de ona ön hazırlıkta; alışveriş, malzemeleri yıkama, kesme ve sonra sofrayı toplamada yardım ediyorum.

Ne tarz restoranlar tercih ediyorsunuz?

İtalyan-Akdeniz zaman zaman füzyon restoranları tercih ediyorum. Zaman zaman Çin yemeği de yerim.

Dünya mutfağında en çok hangi mutfağı seviyorsunuz?

Bizim ağız tadımıza yakın olduğu için İtalyan mutfağını çok seviyorum.

En sevdiğiniz öğün?

Kahvaltı çünkü benim enerjim sabahları oluyor ve annemin beni besleme alışkanlığından kalan bir şey. Kahvaltısız evden çıkmam. Öğlenleri zaten işte geçiyor, akşamları çok uykum oluyor çok az bir şey yiyip yatıyorum. Ama sabahları kaymak, bal, peynir, çayım, kahvem... yarım ekmek yiyorum neredeyse. Kahvaltımı eksiksiz yaparım.

Yemek sizin için araç mı, amaç mı ?

Gününe ve enerjime göre değişiyor. Kaliteli yemek yemek hoşuma gitmekle beraber, çok yorgun olduğum zamanlarda tamamen karnımın sesini dindirmek olarak tercih ediyorum.

Bir davete gittiğinizde en çok dikkat ettiğiniz şey nedir?

Şarabın sunulduğu bardak benim için çok önemli. Bir restoranın kalitesini çatal bıçaktan değil o bardağın seçiminden anlıyorum. Restorana gittiğimde genelde evde yiyebileceğim şeyleri seçmemeye özen gösteriyorum. Bazen öyle bir yemek yiyorum ki eşim daha güzel yapabilir diye düşünüyorum. Onun için değişik yemekler tatmaya dikkat ediyorum.

Davet verirken neye dikkat edersiniz?

Pişmesi çok uzun sürmeyecek yemekler seçmeye dikkat ederim. Hep birlikte sofrada oturup yenilebilecek yemekler olmalı. Ve çok da standart olmayan yemekler seçerim yani her yerde yenmeyecek türde olmalı. Ayrıca masanın dekorasyonu ve sunumu da çok önemli.

Ağzınıza asla sürmeyeceğiniz bir yemek?

Bazı sakatat ürünlerini yiyebiliyorum ama, kelle ve beyin asla yiyemem.

Masada olmazsa olmazınız?

Muhakkak dekoratif bir şey ve zeytinyağı.

Fast food?

Bayılırım. Çok telaşlı yapıma ve bir güne 37 işi sığdırma konseptime bir şekilde uyuyor. Vicdan olarak karşıyım ama işimi görmesi açısında da iyi ki var!

İçki?

Çok içkici değilim ama özellikle şarap. Arada koyu bira ve malt viski içiyorum. Bazen de meyveli hafif içkileri tercih ediyorum.

Salata?

Salatayla aram yok. Soğuk ot yemek çenemi ve karnımı mutlu etmiyor. Kiloma dikkat etmem gereken bir durum olduğunda bol soslu güzel salatalar yiyorum. Ama çok fazla tercih etmiyorum.

Tatlı?

Köşebaşının künefesi, Güllüoğlunun Nuriye tatlısı, Küçük Evin kazandibi muhallebisi ve Feriyedeki kireçte kabak tatlısı.

Deniz ürünleri?

Deniz ürünlerinin her türlüsünü severim. Balıkların çiftlik mi deniz mi olduğunu çok anlamam ama büyük ya da küçük balık çok severim. Küçük balıkları kafası hariç çıtır çıtır yemeye bayılırım.

Yemek yapmaktan değil ama yemekten zevk alan, İtalyan mutfağını seven yönetici Fem Güçlütürk ile Camelot'un içinde yer alan Cafe de Paris'de keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Gittiğiniz yerde sizi en çok rahatsız eden şey nedir?

Bir kere ses düzeni çok önemli. Kötü bir ses düzeni, kötü seçilmiş müzikler ve sigara dumanı beni çok rahatsız eder. Bir restorandan çıktığımda sigara ve yağ kokmamalıyım. Yemek konusunda da; eti az pişmiş severim ama hep yanlış getirirler. Gittiğim yerde evimdeymiş gibi hissetmeyi ve öneriler de bulunmayı seviyorum. Bunun için sürekli gittiğim yerleri tercih ediyorum.

Size göre mutfağın insan yaşamındaki yeri nedir?

Mutfak, en doğal ihtiyaçlarımız arasında yapmak zorunda olduğumuz ama zevk aldığımız nadir şeylerden biri. İnsan hayatında nefes almak gibi önemli bir şey.

Şu andaki planlarınız neler?

Şu anda Bodrumdaki bir tatil köyünün tüm kurumsal kimliğinin yeniden oluşturulmasıyla ilgili bir çalışma içindeyim. Konsept oluşumundan ve organizasyonundan sorumluyum.



Kaynak: Yemektarifleri

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yemek nefes almak kadar önemli

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Yemek nefes almak kadar önemli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yemek yapmaktan değil ama yemekten zevk alan, İtalyan mutfağını seven yönetici Fem Güçlütürk'le Camelot'un içinde yer alan Cafe de Paris'de keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Yemekle aranız nasıl? Yemekle aram iyi, ama zamanla gelişti. Gençlik zamanlarında tamamen doymak üzerineydi hatta annemin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.