Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Haydi bir çocuk partisi düzenleyelim!

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Haydi bir çocuk partisi düzenleyelim! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çocuklarına partiler düzenlemek anneler için dünyanın en keyifli işlerinden biridir. Ancak tabii ki bunun için biraz zaman ayırmak ve biraz da hayal gücünü zorlamak gerekir... Parti için bir tema seçmek hem işi kolaylaştırır, hem de çocuğunuzun partisini unutulmaz bir anı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Haydi bir çocuk partisi düzenleyelim!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 12:13 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Haydi bir çocuk partisi düzenleyelim!

Çocuklarına partiler düzenlemek anneler için dünyanın en keyifli işlerinden biridir. Ancak tabii ki bunun için biraz zaman ayırmak ve biraz da hayal gücünü zorlamak gerekir... Parti için bir tema seçmek hem işi kolaylaştırır, hem de çocuğunuzun partisini unutulmaz bir anı haline dönüştürür.

Planlama





Partiyi bir iki hafta önceden çocuğunuzla birlikte planlamaya başlayın.



İlk olarak vereceğiniz partiye bir tema seçin. Davetlilerin, partiye temaya uygun kendi kostümleri ile mi katılmalarını istediğinize, yoksa partide sizin temin edeceğiniz kostümleri mi dağıtacağınıza karar vermelisiniz.



Kaç çocuk davet edeceğinizi belirleyin. Çocuğunuz belki bütün okulu çağırmak isteyecektir. Ama son sözü söylecek olan gene sizsiniz.



Üçüncü olarak karar vermeniz gereken nokta partiyi yapacağınız yer. Evde, özel bir mekanda ya da havanın durumuna göre dışarıda parti verebilirsiniz.



Yere karar verdikten sonra partinin zamanını ve ne kadar süreceğini belirleyin. Küçük davetlilerin aileleri, çocuklarını ne zaman alacaklarını bilmek isterler. 3 saat bir parti için yeterli zaman dilimidir.



Önemli konulardan biri de partide ikram edeceğiniz yiyeceklerin organizasyonudur. Öncelikle ayak üstü atıştırılacak bir şeyler mi, yoksa oturularak yenilecek bir yemek mi düşünüyorsunuz? Seçeceğiniz yiyecekler partinin temasına özel mi olacak? Nasıl bir pasta partiniz için uygun olacak? Bütün bunların yanıtını bulun.



Partide kopukluklar olmaması için oynanacak oyunlara da önceden karar verilmelidir. Liste hazırlamak kolaylık sağlayacaktır. Organize oyunlar çocukları bir uyum içinde tutar ve enerjilerini doğru bir şekilde kanalize ederek, günün güzel geçmesini sağlar.



Partinin formatı üzerine çalışın. Hediyelerin kabulu, açılması, yiyecek, içecek, pasta ve oynanacak oyunları bir düzene sokun ve çocukların kendi özel eğlenceleri için vakit ayırdığınızdan emin olun. Bazen çocuklar en iyi vakti, kendi oluşturdukları eğlencelerle geçirirler.



Dekorasyon, davetiye, kostüm hakkındaki kararlar enerjinize ve bütçenize uygun olarak verilmelidir. Çoğu zaman basit partilerin en başarılı olduğunu da hatırlayın. Böyle durumlarda ev sahibinin konuklar ile ilgilenecek daha fazla enerjisi olur. Bütçeniz sınırlıysa, oyunlar için ayrılacak masrafları kısabilirsiniz. Böylece her oyunda birinci olana bir ödül vermek zorunda kalınmaz.



<B style="mso-bidi-font-weight: normal">









<B style="mso-bidi-font-weight: normal">HAZIRLIK TAKVİMİ[/b]





<B style="mso-bidi-font-weight: normal">15-10 gün önce[/b]





Davetiyeleri dağıtın, şapka, gözlük gibi aksesuvarları, süsleme için malzemeleri hazırlayın.





<B style="mso-bidi-font-weight: normal">10-3 gün önce[/b]





Mönüleri saptayıp alışveriş listelerini yapın. Kuru ve dayanıklı yiyecekleri alın.





<B style="mso-bidi-font-weight: normal">1-0 gün önce[/b]





Taze yiyecekleri hazırlayın. Düzenleme ve dekorasyonu tamamlayın.

Parti düzenlerken yakın arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

[/b]

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Listeleme[/b]

Bütün bu planlama sonucunda iki ayrı liste çıkar. Biri 'Alınacaklar listesi' diğeri ise 'Yapılacaklar listesi'dir. Alışveriş listesindeki yiyecekleri de çabuk bozulanlar ve dayanıklılar olarak ayırın. Hazırlayacağınız yiyecekleri de aynı mantıkla ayırabilirsiniz. Dayanıklı yiyeceklerin alışverişine ve hazırlanmasına öncelik vererek, hijyenik bir şekilde saklayabilirsiniz.

Çocuğunuzu mümkün olduğunca organizasyononuza dahil edin. Parti alışverişinin onlar için çok eğlenceli bir faliyet olduğunu unutmayın. Davetiyeleri birlikte hazırlayabilirsiniz. Örneğin yazılarını sizin yazacağınız kartlara çocuğunuz resim yapabilir ya da boyayabilir. Daha büyükler kendi kostümlerine karar verebilirler. Ancak küçüklerin yardımınıza ihtiyacı olacaktır.

Parti için kimlere hangi konularda güvenebileceğinize önceden karar verin. Yakından tanıdığınız bazı velilerden yiyecekler konusunda veya parti günü hazırlık yaparken size yardım etmelerini isteyebilirsiniz. Siz dahil, organizasyonda görevli herkesten iyi olduğu ve üstesinden gelebileceği konularda görev almasını sağlayın.

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Zamanlama[/b]

Örneğin çocuğunuzun doğum günü, iş günü veya yılbaşı gibi çok yoğun bir güne denk gelebilir. Böyle durumlarda partiyi bu günden önce veya sonra daha sakin bir gün yapmalısınız. Gerçek tarihinde ise aile arasında küçük bir kutlama yapabilirsiniz.

Partinin gününü ve saatini çok iyi belirlemeniz gerekir. Bütçeniz sınırlıysa uzun bir yemek yerine bir sabah veya öğleden sonra çayı düzenlemeyi tercih edebilirsiniz. Eğer büyük ve özel bir parti düşünüyorsanız, partiyi planlamak için kendinize bütün bir gün ayırın. Küçük çocuklar için en ideal zaman sabah veya öğle partilerileridir. Çünkü bu saatlerde kendilerini yorgun hissetmezler. Cuma günü okul çıkışı partisi ise, çocuklar ve velileri için uygun olabilecek bir seçenektir. Böylece bütün haftasonu size kalacak ve diğer aileler için ise bir jest olacaktır.

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Davetiyeler[/b]





Davetiyeleri partiden yaklaşık iki hafta önce dağıtın. Davetiyenizde aşağıdaki bilgileri belirtin.



Kimin partisi olduğu ve partinin niçin yapıldığı (böylece davetliler hediye getirip getirmeyeceğini bilir).



Partinin günü, saati ve bitiş saati.



Partinin yapılacağı yerin adresi. Eğer evin yeri zor ise özel tarifler veya küçük bir harita da kullanılabilir. Telefon numarası eklemek de iyi bir fikirdir.



Velilerin de partiye katılıp katılmayacağı gibi özel bilgilere de yer verebilirsiniz.

Çocuklar davetiyeleri hazırlamada size yardım etmekten zevk duyacaklarıdır. Ya da zamanınız kısıtlı ve bütçeniz müsaitse, bulabileceğiniz hazır davetiyeleri kullanabilirsiniz.

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Dekorasyon[/b]

Bazen parti vermenin en eğlencei kısmı evde ve partide farklı, özel bir atmosfer yaratmak için çalışmaktır. Bu birkaç basit balonla olabileceği gibi, değişik flemalar, pankartlar ve renkli grapon kağıtları ile de yapılabilir.

Eğer konulu bir parti gerçekleştiriyorsanız, o zaman basit ancak temaya uygun süsler ve renklerle dekore edebilirsiniz. Bir su altı partisi için mavi-yeşil, cadı partisi için koyu renkler seçebilirsiniz.

Eğer partiyi evde yapıyorsanız ve yeriniz müsait değilse, eşyalarınızı da bir şekilde organize etme ihtiyacı duyacaksınız. Çünkü oyunlar ve dans için alana ihtiyacınız olacak.

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Temalar ve kıyafetler[/b]

Partinize bir tema seçme konusunu gözünüzde büyütmenize hiç gerek yok. Özellikle de davetlilere, kendi özel kostümleri ile gelmelerini bildirdiyseniz! Ancak birçok insanın kostümleri kendilerinin dikemeyeceğini veya kostüm kiralamayı karşılayamayacaklarını unutmayın. Bu sebeple kostüm konusunda çok katı bir çerçeve çizmeyin. Partinin konusunu hatırlatıcı ufak bir aksesuar bile yeterli olacaktır. Şans eseri hiçbir kostüm veya aksesuar bulamadan gelen davetlilerin kendilerini dışlanmış hissetmemeleri için, elinizde kolay hazırlanabilecek ve partinin havasına uyacak birkaç malzeme, aksesuvar bulundurmanızda yarar var. Krep kağıtlar bu iş için çok uygundur. Dikişe ihtiyaç duymadan birkaç dakikada harika kıyafetler hazırlayabilirsiniz.

Her davetli için temaya uygun maskeler hazırlayabilir ve herkese dağıtabilirsiniz. Örneğin korsan şapkası, hipi bandı vs... Böylece misafirler normal kıyafetleri ile gelebilir ve bu aksesuvarları kullanabilirler.

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Yiyecek ve içecekler[/b]

Yiyecekler, partinin saatine ve süresine göre değişir. Bir pasta ve birkaç aperitif mi olacak, uzun bir yemek mi hazırlanacak? Önceden kararlaştırmak şarttır.

Yiyecek-içecek seçiminde dikkat edilmesi gereken bir başka nokta, partiye gelecek çocukların yemek alışkanlıklarıdır. Davetlilerin velilerinden herhangi bir yiyeceğe alerjisi olup olmadığını öğrenmekde yarar vardır. Böylece, diğer ebeveynlerin içinin rahat olmasını sağlamış olursunuz. Bazı çocuklar çok şeker yediklerinde agresif ve aktif olurlar. Bu durumda yapılan uyarılar küçük kalpleri kırabilir. Buna sebebiyet vermemek için şekerleri, makul miktarlarda vermek ve sınırlamak gerekir. Artan şekerleri evlerine geri dönerken verebilirsiniz. Daha çok kuru meyva ve kuruyemiş tercih edebilirsiniz.

Eğer partiyi ev dışında başka bir yerde düzenlemek istiyorsanız, kolay taşınabilir yiyecekler seçin. Örneğin soğuk tutulması gereken yiyecekleri nasıl muhafaza edeceğinizi, veya büyük bir pastayı zarar vermeden nasıl taşıyacağınızı önceden belirlemelisiniz.

Yiyecekleri oyun oynanan alandan uzak bir yerde bulundurun. İki faliyeti birbirine karıştırmadan gerçekleştirin. Aksi halde ortalık çok dağılır. Ayrıca yiyecekleri çok özen gösterdiğiniz bir yerden alın. Dağılmasına çok aldırmayacağınız ve kolay temizleyebileceğiniz bir yerde ikram edin. Buna uygun bir alanı partiye uygun bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Unutmayın, çocukların sakarlık oranları çok yüksektir. Kendinizi anlayışlı olmanızı zorlaştıracak durumlara düşmekten, ancak doğru planlanmış bir organizasyonla kurtarabilirsiniz.

Asitli içecekler çocukları tekrar tekrar susatacağı için bol miktarda içecek bulundurun. Ancak süt, sütlü içecekler, meyva suyu gibi alternatif içeceklerin tüketilmesinin daha sağlıklı olacağını unutmayın.

<B style="mso-bidi-font-weight: normal">









5 yaşından küçük çocuklara kanape ikram ederken üzerlerindeki kürdanları çıkartmayı unutmayın.

Ayrıca tek başlarına çok küçük şeker ve kuruyemiş yemelerine izin vermeyin.

Oyunlar oynanırken yakından takip edin ve zarar verici eşyaları oyun alanından kaldırın.

Oyunlar[/b]

Davetlileri yaş ve güçlerine göre ayırın. Eğer bazı alanlarda; okuma yazma gibi, yavaş olduğunu ve zorlandığını bildiğiniz çocuklar varsa, özellikle bu konularda hızlı olmayı gerektirecek oyunlar seçmekten kaçının. Bazı çocuklar, özellikle daha küçük olanlar, genellikle oyunlarda rekabetçi olurlar ve karşılarındaki rakibi korkutmaya çalışırlar. Seçtiğiniz en azından bir iki tane oyunun rekabet içermemesini sağlayın. Takım oyunları büyük yaştaki çocuklar için idealdir. Özellikle de çocuklar birbirlerini çok iyi tanımıyorlarsa kaynaşmalarında önemli bir rol oynar. Oyun gruplarını çocukların oluşturmasından çok, sizin seçmeniz daha iyi olur.

Çocukların ilgisini ayakta tutabilmek için oyun listenizde çok seçenek bulundurmaya özen gösterin. Esnek olun, bir oyun kontrolden çıkmaya başlayıp gürültülü bir hale geldiğinde, daha sessiz bir tanesine geçin. Eğer bir oyun popüler olduysa oyunun devam etmesine izin verin. Oyun bölümünün bütün parti süresini ihlal etmesine izin vermeyin. 10'ar dakikalık birkaç oyun çocukların ilgisini çekmeye yeterlidir.

Ödüller ve parti hediyeleri

Oyunları her çocuğun bir ödül kazanmasına yetecek bir süre içine yayın. Küçük çocuklar hediye kazanamamanın bir haksızlık olduğunu düşünebilirler. Her zaman hiçbir oyunu kazanamayan çocuklar olur. Böyle durumlarda kimin kazanacağını kontrol edebileceğniz kolay bir oyun oynatın. Ödüllerin pahalı ve çok değerli olması gerekmez. Sadece partinin havasını yansıtan eğlenceli ödüller yeterli olacaktır. Davetliler partiden ayrılırken yanlarında verilecek hediyeler partiden önce organize edilmiş olmalıdır. Bu hediyeleri çocuklar ayrılana kadar vermeyin. Evin bir yerine, örneğin kapıya kendiniz için hatırlatıcı bir not asın ki, çocuklar ayrılırken hediyelerini alabilsinler.

Sonuç olarak dünyadaki hiçbir partinin bütün olasılıkları içermediğini unutmayın ve rahat olun. Siz neşeli ve sakin olduğunuz sürece, çocuklar sizden etkilenecektir. Kendinizi eğlendirebildiğiniz zaman, herkes eğlenecektir, bunu asla unutmayın!

Kaynak: Yemektarifleri

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Haydi bir çocuk partisi düzenleyelim!

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Haydi bir çocuk partisi düzenleyelim! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çocuklarına partiler düzenlemek anneler için dünyanın en keyifli işlerinden biridir. Ancak tabii ki bunun için biraz zaman ayırmak ve biraz da hayal gücünü zorlamak gerekir... Parti için bir tema seçmek hem işi kolaylaştırır, hem de çocuğunuzun partisini unutulmaz bir anı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.