Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"Allerjik hastalıkların bazılarında (astım, saman nezlesi gibi) allerjiden sorumlu maddenin küçük miktarlardaki hastaya verilmesi ve bunun giderek artırılması ile hastanın ilgili allerjenlere duyarlılığı azaltılabilir. Bu tedaviye immünoterapi veya halk arasındaki adı ile "aşı tedavisi" denir. Bu tedavi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 02:59 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"





İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"Allerjik hastalıkların bazılarında (astım, saman nezlesi gibi) allerjiden sorumlu maddenin küçük miktarlardaki hastaya verilmesi ve bunun giderek artırılması ile hastanın ilgili allerjenlere duyarlılığı azaltılabilir. Bu tedaviye immünoterapi veya halk arasındaki adı ile "aşı tedavisi" denir. Bu tedavi günümüzde bir kaç ülke dışında bütün dünyada uygulanmakta ve doğru uygulandığı takdirde de etkili olduğu kabul edilmektedir. Ancak immünoterapinin uygulanabilmesi için hastanın mutlaka allerjik olduğunun gösterilmesi ve ilaç tedavisine rağmen düzelmemiş olması gereklidir. Immünoterapi yanlış uygulandığı takdirde etkisiz olması yanında ölüme de sebep olabilmektedir. Bu nedenle mutlaka tecrübeli bir allerji uzmanı tarafından uygulanmalıdır. Allerji hastaları ve yakınları çok suistimal edilen bu tedavi konusunda çok uyanık olmalıdırlar!

İmmünoterapi genellikle antijenlerin deri altına verilmesi yoluyla uygulansa da burun veya dil altı yolları ile de uygulama yapmak mümkündür. ancak, bu son uygulama yolları henüz dünyada tam olarak kabul görmemiş ve üzerinde çalışmaların yürütüldüğü yöntemlerdir.

İmmünoterapiyi kimler uygulamalıdır?

İmmünoterapinin tehlikeli bir tedavi şekli olduğunu belirtmiştik. Son derece dikkatli uygulanması gereken bu tedavinin mutlaka bir allerji uzmanı tarafından uygulanması zorunludur. Bu iki yönden gereklidir. Birinci nokta hastaya immünoterapiden önce diğer tedavi yöntemleri mutlaka etkili bir şekilde uygulanmalı, bu yöntemler yeterli ise gereksiz yere uzun ve pahalı bir tedavi olan immünoterapiye hiç başvurulmamalıdır. İkinci nokta ise hastaya hangi tür aşı veya aşıların gerektiği ve bunların nasıl uygulanacağı ancak bu konuda tecrübesi olan bir allerji uzmanının yapabileceği bir iştir.

İmmünoterapi Kimlere Uygulanmalıdır?

Günümüzde üzerinde bilim adamlarının sık sık tartıştığı bir tedavi yöntemi olan aşı tedavisinin genel olarak kabul gördüğü hastalıklar şunlardır: Şiddetli arı allerjisi, allerjik nezle, göz ve burun allerjisinin birlikte olduğu durumlar (allerjik rinokonjunktivit), çocukluk astımı ve kedi tüyüne allerjisi olan bazı vakalar. Bunlardan başka erişkin astımında bazı vakalarda yararlı olabilir. Bunların dışında kalan deri allerjileri, besin allerjileri, ilaç allerjileri, mantar allerjileri gibi durumlarda aşının yapılmaması gerekir.

İmmünoterapi Allerjik Hastalıkların Kesin Tedavisi midir?

Immünoterapi sanıldığı gibi allerjik hastalıkların hepsinin kesin tedavisi değildir. Örneğin besin allerjilerinde veya egzamada immünoterapinin hiç bir yeri ve etkisi yoktur. Ayrıca ilerlemiş ve geriye dönmeyen değişimlerin olduğu ağır astım hastalarında da bu tedavinin yeri yoktur. Ancak bazı allerjik hastalıklarda özellikle kişinin kaçınamadığı polen, ev tozu akarı ve arı allerjilerinde uygun bir aşı programı ile hastalarda hassasiyet azalmakta ve hastalıkta belirgin bir düzelme olmaktadır.

Immünoterapi uygun şekilde yapılmadığı takdirde tehlikeli ve insanın ölümüne yol açabilecek bir tedavi şeklidir. Özellikle çok duyarlı hastalarda allerjiye neden olabilecek maddelerin verilmesi aniden anafilaksi adını verdiğimiz ve ölümle sonuçlanabilecek bir duruma yol açabilir. Bu nedenle aşı yaptırmakta olan hastaların bunu mutlaka bir hekime ve ani bir durum ortaya çıktığında acil tedavinin yapılabileceği bir sağlık kuruluşunda yaptırmaları gereklidir. Hasta, aşı uygulandıktan sonra en az 30 dakika süreyle hekimin bulunduğu yerden ayrılmamalı ve çıkabilecek bir sorunun zamanında tedavisine fırsat tanımalıdır. Aşı uygulanmakta olan hastalar ve yakınları bu işin aceleye getirilecek bir iş olmadığını bilmelidirler.

İmmünoterapinin Süresi Ne Kadardır?

Immünoterapi başlandıktan sonra genellikle 3 - 6 ay süreyle haftada bir - iki kez uygulanır. Daha sonra yaklaşık bir yıl süreyle haftada bire geçilir. Başlangıçtan bir, bir buçuk yol sonra hastada yararlı olduğuna karar verilirse aşının uygulama aralıkları uzatılarak önce 15 günde bire sonra da üç - dört haftada bire geçilir. Toplam sürenin 5 yılı geçmesine izin verilmez. Bu belirttiğimiz klasik immünoterapi programıdır. Bunun yanı sıra daha hızlı uygulanan programlar da vardır. Ancak bunlar çok özel koşullarda uygulanabilecek istisnai durumlardır.

Allerjide Uygulanan Bilimsel Olmayan (Alternatif) Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

Allerjik hastalıkların bütün dünyada yaygın olması ve çok eski zamanlardan beri bilinmesinden dolayı bu hastalıkları ortadan kaldırmak için çok çeşitli tedavi yöntemleri kullanılmıştır. Bugünkü bilimin ışığında kesin olarak etkili olmadıkları gösterilen bu tedavi yöntemlerinin bir kısmı ne yazık ki ülkemiz dahil bir çok yerde halen uygulanmaktadır. Bunlar arasında sayabileceğimiz mağaraya girme, nötralizasyon tedavisi, hemeopati, eliminasyon diyetleri, bıldırcın yumurtası yeme, bal ve polen yeme ve akapunktur uygulaması gibi yöntemlerin allerjik ve astım tedavisinde yeri yoktur. Çünkü günümüzde bu gibi tedavi yöntemlerine başvurmadan çağdaş ve bilimsel yöntemlerle bu hastalıklardan tamamen veya önemli ölçüde kurtulmak mümkündür. Bir kısmı tehlikeli de olan bu tedavi yöntemleri ne yazık ki genellikle ticari gayelerle uygulanmakta ve hastaların maddi kayıplarının yanı sıra çağdaş tedavi yöntemlerine geç yönelmelerine de yol açmaktadırlar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İmmünoterapi "Allerji Aşı Tedavisi"Allerjik hastalıkların bazılarında (astım, saman nezlesi gibi) allerjiden sorumlu maddenin küçük miktarlardaki hastaya verilmesi ve bunun giderek artırılması ile hastanın ilgili allerjenlere duyarlılığı azaltılabilir. Bu tedaviye immünoterapi veya halk arasındaki adı ile "aşı tedavisi" denir. Bu tedavi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.