Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kuzeyege

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kuzeyege Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KuzeyegeMavi Boncuk Konuk Evi Cumalıkızık müthiş bir atmosferi olan bir köy. Daracık taş sokaklar boyunca 200ü aşkın eski Türk evi yarı harap, yarı metruk duruyor. Yeni yapılaşma hiç yok. Etraf bağlık bahçellik. Türkiyede frambuaz yetiştiren tek yöre. Hayli amatör, ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Kuzeyege

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 09:14 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kuzeyege





KuzeyegeMavi Boncuk Konuk Evi

Cumalıkızık müthiş bir atmosferi olan bir köy. Daracık taş sokaklar boyunca 200ü aşkın eski Türk evi yarı harap, yarı metruk duruyor. Yeni yapılaşma hiç yok. Etraf bağlık bahçellik. Türkiyede frambuaz yetiştiren tek yöre.

Hayli amatör, ama doğal ve içten bir yer; kuytu bir köy bahçesi içinde az tamirat görnüş gerçek bir köy evi. Yataklarda çeyizlik danteller, saten kaplı yorganlar var. Bahçede kaç yüzyıllık bir ev harabesi, patlıcan biber tarlaları. Eski usul sedirlikli hayatta keyifle tembellik ediliyor.

Cumalıkızık Köyü / Bursa

Tel: (0224) 373 09 55



Barba Yorgo

Tepeköy boz renkli eski taş evleriyle, yüksekçe bir tepeden İmrozun orta vadisine bakıyor. Geceleri eğlence müthiş: canlı Yunan müziği, dans, horon, doğaçlama. Doğa yürüyüşe elverişli, plajlar ıssız, deniz tertemiz.

Tepeköy – Gökçeada (İmroz)

Tel: (0286) 887 35 92



Rengigül Konukevi

Sofasıyla, taşlığıyla, karyolalı yatak odalarıyla mekan alabildiğince sade. Eski zaman bahçeleri tarzında girintili çıkıntılıi, kademeli, muazzam bir bahçesi var. Adanın arka tarafında bir bağ evi var. Ulu ağaçlar altında, etrafı domates bahçesi ve 5-6 dönüm bağ. 8-10 kişilik bir grubu rahatlıkla barındırabiliyor.

Atatürk C 31 Bozcaada

Tel: (0286) 697 81 71



Old Bridge House

Ortak mekanlar alabildiğine orjinal, eklektik, hatta biraz uçuk. Sadece eski ve toplama malzeme kullanarak, bir dizi otantik vc rengarenk köşe yaratılmış. Buna karşılık odalar konforlu ve bir hayli şık. Cafe restoranda özgün ve güzel yemek sunuluyor ve her akşam barbeque kuruluyor. İnternet bağlantısı ise konukların hizmetinde.

Behramkale köyünün dışında, tarihi Osmanlı köprüsünün ayağında, çarpıcı bir doğal panorama ortasında, tek başına bir doğal panorama ortasında, tek başına bir bina.

Behramkale/Çanakkale

Tel: (0286) 721 74 26



Timur Pansiyon

Assos akropolünün kenarında, nefes kesici bir manzaraya hakim güzel köy bahçesi. Deniz kuş uçuşu 200 m aşağıda. Midilli ayaklar altında ve günbatımı eşsiz. Odalar köy tarzında. Kalın taş duvarları, keyifli çardakları var. Pansiyonun manzarası yok ama sevimli bir iç avlu ve oldukça konforlu dört oda var.

Behramkale/Çanakkale

Tel: (0286) 721 74 49



Assos Konuk Evi

Eski Behramkale köyünün daracık sokakları içinde gizli güzel bir taş evi. Avlu içinde, müstakil girişli, ikişer yatak odalı üç ev. Avlunun manzarası muhteşem: bir taraf Assos akropolü, öbür taraf vadi.

Behramkale/Çanakkale

Tel: (0286) 721 70 81

Eris Pansiyon

Behramkale yukarı köyde son derece sevimli bir eski köy evi; sade ve özenli bir şekilde restore edilmiş. İç avlusu çiçeklerle dolu, bakımlı, aydınlık. Kahvaltı terası muhteşem bir vadi manzarasına hakim.

Behramkale/Çanakkale

Tel: (0286) 721 70 80



Eliz

Harikulade güzellikte bir Ege köyünün çınarlı meydanına bakan, son derece sevimli, iddiasız, medeni bir pansiyon. Asma çardaklı avlu, tam eski zaman evlerindeki gibi; gayet şeker ve teklifsiz bir yer.

Adatepe Köyü / Küçükkuyu

Tel: (0286) 752 65 84



Yalı Pansiyon

Ayvalık içinde, Rum yapısı muhtelem bir eski bina. Deniz kenarında, ökaliptuz ağacının gölgesinde kuytu bahçesi, kayık iskelesi var. Deniz yüzülecek kadar temiz. Yüksek tavanlar, soylu merdiven, neoklasik tarzda iç mekan süslemeleri, geçmişte kalmış esaslı bir refahın günümüzdeki izleri.

PTT arkası / Ayvalık

Tel: (0266) 312 24 23



Chez Beliz

Yılların anılarıyla tıklım tıkış eski bir Ayvalık evi. Konfor ve şıklıktan çok atmosfer arayanları mutlu edecek bir pansiyon.

Mareşal Çakmak C. / Ayvalık

Tel: (0266) 312 48 97



Naz Han

Selçukun tarihi Kale mahallesindeki yirmiyi aşkın bahçeli pansiyon arasında, kendine özgü ayrı karakteri hemen farkedilen bir küçük otel. Eşsiz sevimlilikte bir avlusu, sade ve ölçülü odaları var. Bir yaşam boyu toplanmış objeler ve sanat eserleriyle dolu. İstek üzerine ev yemekleri pişiriliyor. Terasta keyifli oturma mekanı tüm Selçuğa tepeden hakim. St. Jean bazilikası sokağın üst tarafında Selçuğun ünlü müzesi iki sokak ötede. Efes yürüyerek yarım saat.

Saint Jean C. 1044 Sokak 2 / Selçuk

Tel: (0232) 892 87 31



Nilya

Selçukun eski mahallesinde yüksek taş duvarların ardına gizlenmiş şık bir pansiyon. Şömineli oturma odasında, elişi objelerle bezeli bir "ev" ortamı sunuyorlar. Odalar çağdaş standartlarda: ferfoje yatakları, seramik karoları, elişi kumaşları, antika komodinleri var. Üst kattakiler fes ovasına doğru manazaralı.

Atatürk mah. 1051 Sokak 7 / Selçuk

Tel: (0232) 892 90 81



Villa Konak

Şehrin göbeğinde, şaşırtıcı büyüklükte güzel bir bahçe/avlu. Dışarısıyla büsbütün kopuk, kapalı bir dünya. Antik kalıntılarla dolu Kuşadasının eski mahallesinde dört-beş ayrı evin bahçeleriyle beraber birleşmesinden oluşmuş Büyük havuzu, kuytu sessiz köşeleri var.

Yıldırım C. 55 / Kuşadası

Tel: (0256) 612 21 70



Medusa House

Dünya güzeli bir Akdeniz bahçesi içinde eski usul taş köy evi. Rumlar zamanında kısmen antik malzemeyle inşa edilmiş. Hemen yanıbaşı Apollon Tapınağı:Anadoluda antik çağın en etkileyici mimari yapıtı. Odalae basit ama sempatik, müzik ise çoğu zaman klasik.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kuzeyege

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kuzeyege Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KuzeyegeMavi Boncuk Konuk Evi Cumalıkızık müthiş bir atmosferi olan bir köy. Daracık taş sokaklar boyunca 200ü aşkın eski Türk evi yarı harap, yarı metruk duruyor. Yeni yapılaşma hiç yok. Etraf bağlık bahçellik. Türkiyede frambuaz yetiştiren tek yöre. Hayli amatör, ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.