Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Türk Kültür Vakfı

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Türk Kültür Vakfı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Türk Kültür VakfıTKV, hoşgörülü, duyarlı, yapıcı ve paylaşımcı, insan haklarına saygılı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak amacı ile farklı kültürler içinde yaşayarak, deneyim kazanma olanağı sağlayan mübadele (değişim) programları geliştirir. TKV, faaliyetleri ile adil, eşitlikci ve barışcı bir dünya düzeni oluşmasına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Türk Kültür Vakfı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 07:04 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Türk Kültür Vakfı





Türk Kültür VakfıTKV, hoşgörülü, duyarlı, yapıcı ve paylaşımcı, insan haklarına saygılı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak amacı ile farklı kültürler içinde yaşayarak, deneyim kazanma olanağı sağlayan mübadele (değişim) programları geliştirir.

TKV, faaliyetleri ile adil, eşitlikci ve barışcı bir dünya düzeni oluşmasına katkıda bulunmayı amaçlayan, gönüllü ve toplu çalışmaya dayalı, kar amacı gütmeyen, bağımsız ve insani değerlere saygılı bir kurumdur.

TKV Tarihçesi

1952'den 1974'e Türk Kültür Vakfı-AFS Kültürlerarası Programları

Türk Kültür Vakfı (TKV) 1974 yılında AFS Programlarından yararlanmış olanlar ve aynı amacı benimsemiş kişilerin girişimleri ile, kültürlerarası eğitim programları yürütmek amacıyla kuruldu. Vakıf faaliyetleri arasında AFS Kültürlerarası programlarının yanısıra, aynı amaca hizmet eden çeşitli programlar da yer almaya başladı.

Ancak ülkemiz AFS'yi ilk kez 1952 yılında, iki genç lise öğrencisinin AFS Programlarına katılması ile tanıdı. İlk Türk AFS öğrencileri Dr. Can Epirden ve Tunç Erkanlı bir yıl sonra yurda döndüklerinde Türkiye'de AFS kültürlerarası eğitim programının yürütülmesine önayak oldular.

Yıllar içinde giderek büyüyen ve gelişen öğrenci değişim programı , özellikle yaz aylarında Türk aileleri yanında misafir edilen çok sayıda Amerikalı öğrenci ile karşılıklı hale geldi ve güçlü bir gönüllü potansiyeline ulaştı. Gönüllülerimizin 1974 yılında TKV'yi kurmalarından sonra AFS programları ülkemizde daha güçlü bir organizasyon yapısına kavuşmuş oldu.

TKV, Avrupa'daki AFS örgütleriyle birlikte kültürlerarası ve küresel eğitimin dünya üzerinde yaygınlaşması'nı amaçlayan EFIL Federasyonu'nu (European Federation for Intercultural Learning) oluşturdu ve bu çerçevede çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

TKV'nin yürüttüğü öğrenci değişim programları 1980'li yıllarda yalnız ABD ile değil, Arjantin, Kanada,Danimarka, İtalya'dan Tayland, Rusya, Japonya, Avustralya'ya kadar dünyanın çeşitli ülkeleri arasında gerçekleştirilmeye başlandı. Türkiye, AFS ile Türk Kültür Vakfı'nın 1993'de imzaladığı "Ortaklık Anlaşması" ile son yıllarda oluşan yeni yapı içinde yerini aldı.

Türkiye'de 50. Yılını kutlamak üzere olan AFS Kültürlerarası Programlarından bugüne kadar binlerce lise öğrencisi yararlanmıştır. Demek oluyor ki, Türk gençlerinin diğer ülkeleri ve insanları tanıyarak dünya barışı ve dostluğuna katkıda bulunmalarını amaçlayan TKV, bugün çok büyük bir gönüllü potansiyeline sahiptir.

AFS Tarihçesi

AFS ya da tam adı ile American Field Service, 1914 yılının Eylül ayında, Fransa'daki bazı genç Amerikalıların Fransız ordusundaki yaralılara yardım amacıyla gönüllü olarak ambülans şöförlüğü yapmaları ile kuruldu.

Ambulans şöförleri bu deneyimlerinden çok şey öğrendiklerini farkettiler. Savaş bittiğinde bu genç şöförler dağılmayıp kuruluşlarını barış anlayışının pekiştirilmesi için kullandılar.

II. Dünya Savaşını takiben 1947'de 10 ülkeden gelen 51 kişilik öğrenci grubu Amerikan aileleri ile yaşamak ve okullarına devam etmek üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne getirildi. Bu aşamadan sonra AFS çalışmalarını 16-18 yaş grubu üzerinde yoğunlaştırmaya karar verdi. Bundan sonra lise öğrencileri için hazırlanan bu program hızla gelişti. 1971'den itibaren öğrenci değişimi A.B.D. dışındaki ülkelerde de karşılıklı olarak başladı. Kuruluş zamanla bir Amerikan kuruluşundan uluslararası bir yapıya dönüştüğü için ismi 1978 yılında resmen AFS Kültürlerarası Programları olarak değiştirildi. Geride bırakılan 50 yıl içerisinde AFS dünyadaki benzeri kuruluşlar arasında kendini finanse eden en büyük kuruluş oldu.

Savaşlar ve diğer ciddi karışıklıklar AFS'yi zaman zaman bazı ülkelerdeki faaliyetlerini iptal etmeye .zorladıysa da, AFS hala yeni ülkelerde program başlatmaya devam etmektedir. AFS yıllardan beri yaklaşık 55 ülkede programlarını sürdürmektedir. Her yıl 10.000'den fazla öğrenci AFS Kültürlerarası Programlarından faydalanmaktadır. AFS, 50 yıl içersinde binlerce öğrenciyi farklı kültürlerle tanıştırmış, yüzbinlerce insanın hayatını etkilemiştir.

AFS nedir?

AFS, seçtiğiniz ülkenin kültürünü her yönüyle derinlemesine yaşamanızı sağlayan kültürlerarası bir deneyimdir.

AFS, misafir etmek istediğiniz öğrencinin kültürü ile tanışmak ve ona kendi kültürünüzü en ince ayrıntılarıyla

tanıtmak demektir.



AFS, bir dil kursu değil, küresel çapta örgütlenmiş bir kültürlerarası öğrenim programıdır.

AFS, 1947 yılından bu yana dünyanın 60 ülkesinden toplam 180.000 öğrencinin, 180.000 aile ile buluşmuş olması demektir.

AFS, gideceğiniz ülkede 1 yıl boyunca misafir eden ailenizle birlikte o ailenin bir üyesi olarak yaşayıp, ev sahibi okulunuzda derslere girmek demektir.

AFS, Türkiye'deki faaliyetleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanınan kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.

AFS, Türkiye'de en geniş gönüllü potansiyeline sahip kuruluş demektir.

AFS, dünyada barışın ve adaletin yayılması için çalışan milyonlarca gönüllü demektir.

TKV'nin amaçları

TKV, kar amacı gütmeyen, uluslararası, gönüllülük prensibini benimsemiş bir sivil toplum kuruluşudur.

TKV, dünya üzerinde barışın ve adaletin yayılmasını amaçlar.

TKV, kültürlerarası iletişimin gelişmesine ve dünya barışına katkıda bulunmak amacıyla her yaştan insanın bilgi, beceri ve hoşgörüsünün arttırılması için çalışır.

TKV, farklılığın esas olduğu bir dünyada her kültür ve her ülkeden insanın sorumluluğunun bilincinde dünya vatandaşları olarak birarada çalışması için çaba gösterir.



TKV, Temel İnsan Hakları'na saygı gösterilmesi prensibini benimsemiştir.

TKV'nin faaliyetleri insanlık onuru, farklılıklara saygı gösterilmesi, uyum, duyarlılık ve hoşgörü gibi temel insani değerler üzerine kurulmuştur.

AFS'li Olmak

Dünyanın genç öğrenciler için kültürlerarası değişim programları düzenleyen en eski ve bir numaralı kuruluşunun bir parçası olmaktır.

Uluslararası bir maceranın parçası olup, 'sınırları olmayan bir dünyada' yaşamaktır.

Farklı ülkelerden insanları, onların yaşam biçimlerini, kültürlerini ve dillerini paylaşmak ve tüm önyargılardan kurtulmaktır.

AFS'li olmak sıradışı bir eğitim fırsatını yakalamaktır.

insanlararası kardeşlik ve barış ideallerini hayata geçirebileceğiniz bir deneyim yaşamaktır.

Dünyanın 60 ülkesinde milyonlarca kişilik bir aileniz olmasıdır.

EFIL

Türk Kültür Vakfı'nın da kurucusu olduğu EFIL Avrupa'daki AFS üyesi ülkelerin kurduğu bir ortaklık kurumudur.

EFIL Avrupa Konseyi tarafında Uluslararası Gençlik Örgütü olarak tanınmakta ve Avrupa'daki AFS örgütlerinin kurumsal seviyedeki bir temsilcisi olarak görev yapmaktadır. EFIL, Avrupa Konseyi içerisinde bu örgütlerin haklarını korumak, burs-sponsor imkanları sağlamak ve programların daha çeşitlenmesi ve geniş alanlara yayılması için çalışmalar yapmaktadır.

EFIL'in kendi bünyesinde geliştirdiği ve yürüttüğü ve yalnızca EFIL üyelerinin faydalanabildiği eğitim seminerleri olup, Küresel Eğitim amaçlı çeşitli çalışmaları halen devam etmektedir.

Ayrıca, EFIL Avrupa'daki tüm orta öğretim düzeyindeki okullar arasında bir iletişim ağı kurabilmek için çalışmalar yapmaktadır. EFIL bünyesinde son bir kaç yıldır düzenlenen " Head Teacher Seminar" Avrupa'daki okullar arasındaki iletişimi sağlamak ve yaygınlaştırmak amacı ile tüm ülkelerden gelen okul müdürleri, bölüm başkanları ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilmektedir. "Head Teacher Seminar", ayrıca Avrupa'da yürütülmekte olan müdür ve öğretmen değişim programlarının etkinliğinin arttırılması ve programların yaygınlaşmasını sağlamak için yapılan çalışmaların bir parçasıdır. Henüz yararlanmaya baslamadığımız bu programa katılabilmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Türk Kültür Vakfı ayrıca EFIL aracılığı ile Avrupa Konseyi'ne bağlı Avrupa Gençlik Merkezi tarafından yürütülen çeşitli eğitim ve dil seminerlerine katılmaktadır.

EFIL ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye www.afs.org/efil adresli web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Türk Kültür Vakfı Uluslarası Kültür ve Eğitim Programı

Valikonağı Caddesi No: 67 Konak Apt. D: 4

Nişantaşı - İstanbul - Turkey

Tel.: 0(212) 246 45 91

Fax: 0(212) 232 45 39

Email: info@tkvafs.org.tr

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Türk Kültür Vakfı

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Türk Kültür Vakfı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Türk Kültür VakfıTKV, hoşgörülü, duyarlı, yapıcı ve paylaşımcı, insan haklarına saygılı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak amacı ile farklı kültürler içinde yaşayarak, deneyim kazanma olanağı sağlayan mübadele (değişim) programları geliştirir. TKV, faaliyetleri ile adil, eşitlikci ve barışcı bir dünya düzeni oluşmasına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.