Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kalp Hastalıkları Belirtileri

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kalp Hastalıkları Belirtileri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kalp Hastalıkları BelirtileriGöğüs Ağrısı Göğüs kafesinin ön kısmında duyulan baskı, sıkışma hissi ve özellikle bu ağrının bir efor veya hareket sırasında gelip, dinlenmekle tamamen geçmesi çok tipik olarak kalp hastalığı ipucunu hastaya ve doktoruna verir. Bu ağrı bazen sol omuz, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Kalp Hastalıkları Belirtileri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 06:44 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kalp Hastalıkları Belirtileri





Kalp Hastalıkları BelirtileriGöğüs Ağrısı

Göğüs kafesinin ön kısmında duyulan baskı, sıkışma hissi ve özellikle bu ağrının bir efor veya hareket sırasında gelip, dinlenmekle tamamen geçmesi çok tipik olarak kalp hastalığı ipucunu hastaya ve doktoruna verir. Bu ağrı bazen sol omuz, sol kolun iç kısmı, boyun, alt çene ve sırttaki kürek kemiklerinin arasına da yayılabilir veya öncelikle bu bölgelerde hissedilebilir. Bunlarda genellikle efor veya egzersiz (yürüme, koşma gibi) sırasında ortaya çıkar ve dinlenmekle 5 dakikadan kısa bir süre içinde geçer. Ancak aynı ağrılar istirahat halinde de (otururken, yemek yerken, uyku sırasında) gelir ise bu durum daha ciddi bir kalp rahatsızlığının (KALP KRİZİ) habercisidir. Bu durum derhal bir ambulansla en yakın kalp merkezi veya hastanenin acil servisine gidilmesini gerektirmektedir. Hayati tehlikenin söz konusu olduğu bu durumda en etkili müdahale hastanelerde verilir.

Nefes Darlığı

Genellikle yürüme ve koşma sırasında çok hızlı soluma ve buna rağmen rahat nefes alamama duygusudur (hava açlığı). Göğüs ağrısı şikayetlerinde olduğu gibi nefes darlığı da istirahat halinde iken gelebilir ve bu durum daha ciddi bir kalp hastalığının habercisi olabilir. Ancak bazı akciğer hastalıkları da (astım, amfizem gibi) benzer yakınmalara yol açabilir ve gerçek sebebin kalpten mi yoksa akciğerden mi kaynaklandığının anlaşılması çok zor olabilir. Bu gibi durumlarda bir kalp uzmanının ileri tetkikler yaptırıp ve hatta bazen bir akciğer uzmanı ile birlikte çalışarak hastanın gerçek sorununu saptaması gerekmektedir.

Çarpıntı

Kalp hızının aniden çok yükselmesi (dakikada 100-300 arası atım gibi) veya çok düşmesi (dakikada 30-40 atım gibi) veya düzensiz kalp atışlarına bağlı olarak göğüs kafesi içerisinde kalbin olduğu yerde hissedilen duygudur.

Senkop (Aniden Bayılma)

Genellikle ayakta dururken birdenbire bilinç kaybı olup yere yığılma ve kısa bir süre sonra kendine gelme halidir. Son derece ciddi bir kalp hastalığının belirtisi olabileceği gibi diğer çok sayıdaki daha az ciddi sebepten de kaynaklanabilir.

Ödem (Ayak Bileklerinde Şişme ve Su Birikmesi)

Her iki ayak bileği, ayak üstü, alt bacağın ön kısmında su birikmesine bağlı olarak şişme olmasıdır. Ileri derecede bir kalp yetmezliğine bağlı olabileceği gibi, karaciğer veya böbrek bozukluklarına da bağlı olabilir. Kesinlikle araştırılması gerekir.

Kalp Doktoru Ne Yapabilir?

Kalp doktorlarının günümüzdeki bir numaralı görevi, kalp krizi geçirme olasılığı olan kişileri tespit edip o kişilerde kalp krizinin önlenmesi için (tedavisi değil) gerekenleri yapmaktır. ·Hastanın ve eşinin kalp hastalıkları konusunda eğitimi (kalp hastalığının belirtileri, kriz anında evde ilk yapılması gerekenler, kalp diyeti vs.)

·Gereken kişilerde düzenli olarak aspirin ve kalbe faydalı vitaminler kullanılması.

·Yüksek kolesterol veya yüksek tansiyonun ilaçlara veya diyetle düşürülmesi.

Kardiyolojik Check-up (Kalbinizin Kontrolü)

6 milyarı bulan dünya nüfusu içinde ve özellikle gelişmekte olan ve gelişmiş ülkelerde 1 numaralı öldürücü hastalık KALP hastalığıdır. Amerikada yaklaşık her 30 ila 45 saniye içinde bir insan kalp hastalığı yüzünden ölmektedir. Kalp hastalığı, kanserlerden (meme, akciğer, prostat, bağırsak) ve diğer bulaşıcı hastalıkların tümünden daha fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olmaktadır.

Bu denli yaygın olmasına rağmen, kalp hastalıkları kansere göre çok daha kolay teşhis edilip tedavi edilebilir. Kişilerin belli bir yaşa geldiklerinde (30-40 yaş) kalp krizi geçirme risklerinin belirlenmesi ve bu taramanın hastalık belirti vermeden yapılması ile bu şans yakanlanmaktadır. Kalp hastalığına bağlı şikayetler bazen çok sessiz ve gizli olabilmektedir. Şikayetlerin başlaması ile ölüm arasındaki süre saniyeler dahi olabilir.

Kalp Krizi Risk Faktörlerinin Saptanması

Bu riskin saptanmasının en önemli basamağı bir kalp uzmanı ile oturup yüzyüze konuşmaktır. Bu süre içinde sorulacak basit birkaç soru ile çok değerli ipuçları elde edilir. Kısa bir kalp muayenesi çok ciddi kalp hastalıklarını bile ortaya çıkarabilir. Öte yandan kan tahlilleri, kalp elektrosunun çekilmesi ve gerekirse bir efor testi, kalp ekosu (ultrason) yapılması kalp check –upını tamamlar.

Basit Bir Kalp Krizi Risk Analizi

Aşağıdaki 5 ana risk faktöründen biri veya daha fazlası var ise kalp krizi geçirme olasılığınız diğer insanlara göre daha fazladır. Ne kadar çok risk faktörü varsa kalp krizi tehlikesi o kadar fazladır.

·Yüksek kolesterol

·Yüksek tansiyon

·Şeker hastalığı

·Sigara içiyor olmak

·Aile fertleri (anne, baba, kardeş) arasında 50-55 veya daha genç yaşta kalp krizi geçiren olması.

Amerikan Kalp Cemiyeti Şunları Öneriyor

·Sigara içmeyin

·Günde en az yarım saat hızlı yürüyüş yapın.

·Kandaki kolesterol seviyesine baktırın (20-40 yaş arasında birkez ve daha sonra her 5 yılda bir. Eğer yüksek ise her yıl)

·İdeal vücut kilosunu sağlayın. Az yağlı, az şekerli diyet izleyin.

·Düzenli aralıklarla genel sağlık ve kalp muayenesinden geçin.

İstanbul Cerrahi Hastanesi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kalp Hastalıkları Belirtileri

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kalp Hastalıkları Belirtileri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kalp Hastalıkları BelirtileriGöğüs Ağrısı Göğüs kafesinin ön kısmında duyulan baskı, sıkışma hissi ve özellikle bu ağrının bir efor veya hareket sırasında gelip, dinlenmekle tamamen geçmesi çok tipik olarak kalp hastalığı ipucunu hastaya ve doktoruna verir. Bu ağrı bazen sol omuz, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.