Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Basit Tedbirlerle Kanserden Korunun...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Basit Tedbirlerle Kanserden Korunun... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dünyada her yıl 6 milyon insanın yakalandığı kanser türlerinin bir çoğundan, alınabilecek basit tedbirlerle korunmanın mümkün olduğu bildirildi. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak, egzersiz yapmak, sigara ve alkol içmemek bu tedbirlerden yalnızca birkaçı olarak sıralandı. İSTANBUL- Dünyada her yıl 6 milyon ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Basit Tedbirlerle Kanserden Korunun...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 10:41 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Basit Tedbirlerle Kanserden Korunun...

Dünyada her yıl 6 milyon insanın yakalandığı kanser türlerinin bir çoğundan, alınabilecek basit tedbirlerle korunmanın mümkün olduğu bildirildi. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak, egzersiz yapmak, sigara ve alkol içmemek bu tedbirlerden yalnızca birkaçı olarak sıralandı.









İSTANBUL- Dünyada her yıl 6 milyon insanın yakalandığı kanser türlerinin bir çoğundan, alınabilecek basit tedbirlerle korunmanın mümkün olduğu bildirildi. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak, egzersiz yapmak, sigara ve alkol içmemek bu tedbirlerden yalnızca birkaçı olarak sıralandı.



Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Topuzlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de akciğer kanserinde ciddi artış görüldüğünü belirterek, bunun tek sebebinin sigara olduğunu söyledi.



Bazı basit tedbirler alınarak, kanserin yüzde 20-55'inin kesinlikle önlenebileceğini ifade eden Prof. Dr. Cemalettin Topuzlu, bazı kötü alışkanlıkların ortadan kaldırılarak, dört kanserden bir tanesini önlemenin mümkün olduğunu kaydetti. Kanser oluşumunda 'bir numaranın' sigara olduğunu vurgulayan Prof. Topuzlu, bu alışkanlığın en kısa zamanda terkedilmesini istedi.



SİGARA İÇENLER TEHLİKEDE



Prof. Topuz, 20 sene, günde 1-1.5 paket sigara içen kişinin akciğer kanserine yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu belirterek, sigara içen kişilerin senede bir kere muhakkak akciğer filmi çektirmesi gerektiğini bildirdi. Prof. Topuz, sigara bırakıldığı takdirde, üç ay zarfında yavaş yavaş bu toksitenin kaybolduğunu, aşağı yukarı 3-4 sene sonra da yavaş yavaş vücuttan atılabildiğini kaydetti. Prof. Topuzlu, kanserden korunmak için fast food türü beslenmeden ve ultraviyole ışınından mümkün mertebe kaçınılması gerektiğini de vurguladı.



Bağırsaktaki poliplerin, tamamen kanserin ön habercisi olduğunu belirten Prof. Dr. Cemalettin Topuzlu, kesinlikle o poliplerin çıkartılması gerektiğini söyledi. Prof. Topuzlu, bağırsak kanserine karşı, bol posalı gıda ve kepek ekmeği yenilmesini tavsiye etti. Kanserin, özellikle kolon kanserinin, batı dünyasında daha çok görülen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Prof. Topuzlu, buna mukabil tahıldan ve sebzeden zengin diyete sahip olan fakir ülkelerde de daha az görüldüğünü vurguladı. Prof. Topuzlu, zenginliğin, beraberinde kolon kanserini de daha çok getirdiğini, ayrıca meme kanserinin de zengin ülkelerde görüldüğünü kaydetti.



YAPTIRILMASI GEREKEN TESTLER



Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Topuzlu, kadınlarda rahim kanserini, altı ayda veya yılda bir yapılacak testlerle erken teşhis etmenin ve önünü almanın mümkün olduğunu ifade ederek, karaciğer kanseri yapan Hepatit B virüsüne karşı da uyardı. Kadınların, meme kanseri ihtimaline karşı 40 yaşından sonra mamografi yaptırmaları gerektiğini söyleyen Prof. Topuzlu, erkeklerin ve kadınların, 40 yaşından sonra kalın bağırsaklarını kontrol ettirmeleri gerektiğini bildirdi. Prof. Topuzlu ayrıca, erkeklerin prostat muayenesi ve PSA testi yaptırmasının da kanserin erken teşhisinde çok önemli olduğunu vurguladı.



KANSERDE DİYETİN ROLÜ



İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erkan Topuz ise, kanserde rol oynayan en büyük faktörün yüzde 50 ile diyet, yüzde 30-35 ile sigara olduğunu kaydetti. Kafkasya'da kolon kanserinin çok az görülmesini, 'halkın çok yoğurt yemesine' bağlayan Prof. Dr. Erkan Topuz, Yoğurt, kolon kanserinden özellikle korumada çok büyük rol oynar. Ama tabii süt tozundan yapılmış yoğurttan bahsetmiyorum. Hakiki yoğurttan bahsediyorum. Katı yağlardan ve kırmızı etten kaçmak, başlıca en önemli diyettir. Ve bunun arkasından da bol yeşil yemektir dedi.



ÖNERİLEN SEBZE VE MEYVE MİKTARI



Kanseri kontrol edebilmek ve yakalanmamak için insanın, günde üç öğün, yarım kilo ağırlığında, sebze veya meyve alması gerektiğini ifade eden Prof. Topuz, birçok kanser türünde çok önemli faktör olan kırmızı etten de kaçınılmasını istedi. Prof. Topuz, çocuklar ve gelişmekte olanların, yağsız kırmızı eti haftada bir yemesinin mahzuru olmadığını bildirdi.



Kansere karşı, yüksek dozda C vitamini ihtiva eden greyfurtu tavsiye eden Prof. Topuz, Greyfurt, bir portakaldan beş kat daha değerlidir. Çünkü C vitamini çok yüksek. Günde bir veya iki gram C vitamini alanlarda mide kanseri, akciğer kanseri, pankreas kanseri ve mesane kanserinin çok daha az oranda görüldüğü tespit edilmiştir diye konuştu.



VİTAMİN



İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erkan Topuz, kanserden korunma diyeti için, günde normal olarak 1 gram civarında C vitamini almanın yeterli olacağını vurgulayarak, Menopozda olan hanımlar da gram civarında kalsiyum almalı. Omega 3'ün yaklaşık 1000 miligram alınması, meme, kolon, pankreas, mesane ve prostat kanserlerinden korunmasında faydalıdır. Günde 400 ünite E vitamini alınmalı. Özellikle selenyum, günde 200 ünite alındığı takdirde, prostat kanserinden korumada çok önemli faktördür dedi.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Basit Tedbirlerle Kanserden Korunun...

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Basit Tedbirlerle Kanserden Korunun... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dünyada her yıl 6 milyon insanın yakalandığı kanser türlerinin bir çoğundan, alınabilecek basit tedbirlerle korunmanın mümkün olduğu bildirildi. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak, egzersiz yapmak, sigara ve alkol içmemek bu tedbirlerden yalnızca birkaçı olarak sıralandı. İSTANBUL- Dünyada her yıl 6 milyon ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.