Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Kanal D deki diziler hakkında bilgiler..

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kanal D deki diziler hakkında bilgiler.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kanal D deki diziler hakkında bilgiler.. Arka Sokaklar Kanal Dnin dizisi ArkaSokaklarda başrolleri, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Pınar Aydın, Filiz Taçbaş, ve Figen Evren paylaşıyor. Yapımını Erler Filmin, yapımcılığını Türker İnanoğlunun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Kanal D deki diziler hakkında bilgiler..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 10:36 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kanal D deki diziler hakkında bilgiler..

Kanal D deki diziler hakkında bilgiler..



Arka Sokaklar



Kanal Dnin dizisi ArkaSokaklarda başrolleri, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Pınar Aydın, Filiz Taçbaş, ve Figen Evren paylaşıyor.





Yapımını Erler Filmin, yapımcılığını Türker İnanoğlunun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuzun yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakulun yazdığı dizide; İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şubede görev yapan 5 kişilik polis timinin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları, mizah süzgecinden de geçip, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana gelecek.





Sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olan polislerimiz, Birliktelik ruhu ve Mücadele azmiyle kötülerin korkulu rüyası olacaklar.









Bıçak Sırtı



Bıçak Sırtı, yasak aşklarla, ihanetlerle, babalığın ne olduğu meselesiyle, soyluluk ve yoksulluk kavramlarıyla örülü sürükleyici bir drama.





Ali (Nejat İşler) işlemediği bir cinayetten, üstelik hamile karısını öldürmek suçundan hüküm giymiş ve haksız yere on yıl hapis yatmış bir adamdır.



Orhan (Fikret Kuşkan) Osmanlı hanedanlığından gelen kimliğine, kökenlerine bağlı bir soyludur. Hiç de meşru olmayan bir yöntemle sahiplendiği çocuğun, kendi oğlu olduğuna çoktan inanmıştır. Orhanın karısı Nisan (Melisa Sözen) ise ömrü boyunca aşkı hiç tatmamış, altın bir kafeste yaşamak zorunda kalmış, bütün enerjisini biricik oğluna vermiş genç bir kadındır.



Bıçak Sırtında bu üç kişinin yolları garip bir biçimde kesişir. Hem de ömürleri boyunca isteseler bile koparamayacakları bağlarla









Binbir Gece



Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğlu olan Ahmetle ailenin şiddetle karşı çıkmasına rağmen evlenmiş, bir çocuğu olmuştur. Oğulları henüz bir yaşındayken Ahmet trafik kazasında ölmüş, Şehrazat oğluyla hayat mücadelesine atılmıştır. Ancak genç kadının talihsizliği bu kadarla kalmamış, oğlunun lösemi olduğunu öğrenmiş, tedavisi için canla başla çalışmaya başlamıştır.



Hikaye Şehrazatın oğlunun tedavisi için 200 bin dolar bulmak zorunda kalması ile başlar. Tedavi belirlenmiş, Kaana ilik verecek donör Azerbaycanda bulunmuş, iş paraya kalmıştır. Şehrazat önce çok varlıklı bir adam olan kayınpederi Burhan Beye başvurur. Sonuç alamaz.



Çocuğunu yaşatmak için her çareyi deneyen genç kadın, çalıştığı şirketin iki genç ve yakışıklı patronundan birine başvurur. Patronundan gelen teklif hayatının akışını değiştirecek, Şehrazatı altüst etmeye yetecektir.













Yaprak Dökümü



Değerlerine bağlı bir aile!



Reşat Nuri Güntekinin aynı adlı eserinden günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü, değerlerine bağlı bir ailenin sosyal ve ekonomik şartlara direniş öyküsünü ekrana taşıyor.



Bütün hayatını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbulda üniversiteyi kazanınca, ailece İstanbula yerleşmeye karar verirler.





Aileden kalma eski evin tadilatı, Leylanın üniversiteye hazırlık kursu, Necla ve Ayşenin okul masrafları derken Ali Rıza Beyin emekli ikramiyesi erimeye başlar. Ali Rıza Bey yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de ilkelerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder.



Şartlar artık daha zor olduğu için, Hayriye Hanım bu kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen Şevket bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Beyin yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadına kaptırınca işler değişir. Ferhunde kısa zamanda dizginleri ele alır. Evin bütün düzenini değiştirir.



Ferhundenin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri, Leyla ve Neclanın hesapsız harcamaları aileyi zor duruma düşürür. Ali Rıza Bey dirense de karşı koyacak gücü yoktur. Ekonomik gücüyle birlikte otoritesini de kaybetmiştir. Rüzgar sert esmekte, ağacın yaprakları birer birer dökülmektedir.









Elveda Derken



Kanal Dde, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Karanın oynadıkları Elveda Derken adlı yepyeni bir dizi başlıyor.





Yapımcılığını Yağmur Ajans – Osman Yağmurderelinin üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saralın yaptığı dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürke ait.





İzleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday olan Elveda Derkenin ilk bölümünün konusu şöyle;



Lale, mutlu bir ailesi olan, kocasını ve iki küçük kızını çok seven bir çocuk doktorudur. Bir yazar olan eşi Ege ve iki kızıyla tüm sorunlardan uzak mutlu bir yaşam sürdürürken ufak bir baş dönmesiyle başlayan süreç hayatını tam bir kabusa çevirecektir.



Çalıştığı hastaneye gittiğinde tıp fakültesinden arkadaşı olan beyin cerrahı Ateşin de ısrarıyla kontrollere giren Lale, beyninde bir tümör olduğunu ve çocuklarıyla geçirebileceği çok az zamanı kaldığını öğrenir.



Diğer tarafta Lalenin çocuklarının ana okulu öğretmeni olan Zeynep vardır. Zeynep, eskiden geçirdiği bir hastalıktan dolayı asla çocuk sahibi olamayacaktır ve hala bunun acısını yaşamaktadır. Birkaç sene önce sırf bu yüzden, çocuğu olamayacağı için, çok sevdiği bir adamla evliliğin eşiğinden dönmüştür ve yaşadığı travmayı daha yeni yeni atlatmaktadır.



Lalenin hastalığı hem kendisinin, hem ailesinin, hem Ateşin, hem de Zeynepin hayatında büyük değişimlere neden olacaktır.









Kavak Yelleri



‘Kavak Yelleri başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.



Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.



Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine.



Sıkı dostluklar, ilk aşklar, ÖSS baskısı, okul, aşılmaya çalışılan aile sorunları herkese tanıdık gelecek.









Annem



İhanet yüzünden eşinden boşanan ve kızını tek başına büyüten bir kadının zorlu hikáyesini konu alan Annem adlı dizinin başrollerinde Vahide Gördüm, Talat Bulut ve İlhan Şeşen var.









Oyun Bitti



Kim ne derse desin, bu kez aşkın dediği olacak.





Azra Akın, Mert Öcal, Baran Ayhan ve Zeki Alasya, ve Tarık Pabuçcuoğlu





Bu oyun o istemeden asla bitmeyecek



Yılın en keyifli komedi dizisi olmaya aday olan Oyun Bittide hem çok gülecek hem de heyecandan yerinizde hop oturup hop kalkacaksınız.



Güneydoğulu zengin bir ailenin kızı olan Dilan (Azra Akın) İngilterede üniversite eğitimini tamamlayıp Türkiyeye döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaşır. Babası Tahsin (Zeki Alasya) Dilanın bir beşik kertmesi olduğunu ve onunla evlenmesi gerektiğini söyler. Dilanın Beşik kertmesi, babasının ortağı Şehmuz Ağanın (Tarık Papuçcuoğlu) oğlu Şahindir. (Baran Ayhan) Eğitimli ve modern bir kız olan Dilan böyle çağdışı bir yöntemle evliliğe karşı çıkar.









Menekşe İle Halil



Kıvanç Tatlıtuğ, Sedef Avcı Nereye kaçsan, kaybolursun





Yine bulur mu seni aşk



Menekşe ile Halil bir aşk hikayesi.Berlinde başlayan, İstanbula sürüklenen imkansız bir aşkın hikayesi. Menekşe ile Halil bu aşkın kahramanları.. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor. Aşkı yüzünden, hayatını bile tehlikeye atarak ailesinden kaçan Menekşe, Halili korumak adına, Halilden de kaçıyor. Yani Aşkı için aşkından vazgeçiyor









Zoraki Koca





Özpolat Holdingin tek varisi Ömer (26-27), sorumluluk almak istemeyen, aklı da gözü de oynaşta tam bir sevimli hergeledir. Her devirde karşılığı olan Ömer, zamanımızda tiki diye nitelendirilebilir.



Özpolat Holding bir arazi sorununu çözmek için Kaz Dağlarına gitmek üzere babası Haşmet Bey (ki Haşmet Bey her an oğlunu adam etmek için planlar yapmaktadır) tarafından görevlendirildiğinde, en yakın arkadaşlarını da yanına alarak güzel bir tatil yapma planı ile yola çıkar. Bir gülümsemesi, bir tatlı sözü ya da bir göz süzmesiyle genç kızların başını döndüren Ömer, tatil amaçlı bu iş gezisinde tam bir sert kayaya çarpar: Ayşe!



Babası yıllar önce onları terk ettiği için Ayşe ve annesi Sevim, dimdik ayakta durmayı öğrenmiş, erkeklerin yaptığı işlerin üstesinden gelmeyi becermiş, haliyle de gönül kapılarını karşı cinse kolay açmayacak kadınlardır. Ama bu tavır Ömeri çıldırtır. Hırsından Ayşenin bir gülümsemesi bir tatlı sözü için dağları delecek hale gelir. Arkadaşları da abi bu kız sana bakmaz, boşuna uğraşma dedikçe iş-tatili uzar da uzar.. Arkadaşlarıyla da büyük bir iddiaya girer: Bu kızı tavlayamazsa Porschesi onların olacaktır, ama tavlarsa onlarda serserilikten vazgeçip Ömerin holdingte çektiği çileye ortak olacaklardır, iki yıl onunla çalışacaklardır



Kumar keyiflidir, adrenalin yükseltir, kumara masasında gerçek hayattan soyutlanır insanÖmer gerçeği masadan kalktığında değil de, bu iddiayı kazanmak uğruna Kazdağlarının Adatepe köy meydanında nikah masasına oturduğu anda görür. Tamam Ayşe güzel kızdır, tatlı kızdır ama o masaya nasıl sürüklenmiştir. Arkasına bakmadan kaçmak ister. Kaçma planını uygulamaya koyuncaya dek de iş işten geçer, Ömer ve Ayşe artık evlidir. Ama bu beladan kurtulmak için gerdeğe girmeden, kimseyi daha fazla incitmeden tüymesi ve izini kaybettirmesi gerekmektedir. Ömerin sevimli hergeleliğinin inandırıcı bir yanı da vardır. Arkasında gözyaşı döktürmeden tüymeyi başarır.. İstanbula kaçışı kurtuluşu olabilecek midir?









Genco



17 Ağustos Marmara Depremi ile yıkılan hayatlar, değişen yazgılar, kesişen kaderler, ve her şeye rağmen yeniden filizlenen umutlar





Üniversite gençlik dizisi Genco; deneyimli oyuncuları, genç yeteneklerle buluşturuyor.



Yapımcılığını D Productionsın üstlendiği yepyeni bir üniversite gençlik dizisi GENCO Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.Çekimlerine Kuştepede başlanan dizi için ilk kez Bilgi Üniversitesi kapılarını açtı. Senaryosunu Hakan Haksun yazdığı Genconun yapım kadrosu ise 100 bölüm Gümüş dizisine başarı ile imza atan ekipten oluşuyor.Yönetmenliğini Kemal Uzunnun üstlendiği dizinin başrollerini Alpay Atalan,Selen Seyven,Faik Ergin,Hazal Kaya,Emin Gürsoy,Çiğdem Tunç,Mehtap Altunok,Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı,Fatma Murat, Uygar Özçelik,M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen paylaşıyor.



Genco, Yalova depreminde hayatı değişen nice insandan biridir. 45 snlik deprem onun yalnızca anne ve babasını değil; hazırlanmakta olduğu tüm geleceği de yok eder. Piyanoya olan büyük tutkusu nedeniyle Genco, ailesini o gece Yalovada kalmaya ikna eder ve bu çocuksu istek ona korkunç bir felaket olarak geri döner. Genco, bir süre sonra Yalovadan ayrılır ve İstanbula, deprem sırasında ona yardım eden taksici Ahmetin mahallesine gelip yerleşir.Genco, ölüsü bulunamadığı için sağ olduğuna inandığı kız kardeşinin izini sürmektedir. Yakınlarına zarar vermiş olmak onu öylesine sarsar ki, depremden sağ ama hafızasını yitirmiş bir durumda kurtulup da bir ailenin yanına evlatlık verilen kardeşi Gülaya bile kimliğini açıklamaktan çekinir. Tek yapabildiği koruyucu bir gölge gibi Gülayın çevresinde dolaşmak ve onu mümkün olan tüm tehlikelerden korumaktır.



Gülay, şimdiki adıyla Özge, zengin bir ailenin tek kızıdır artık. Ve kaderin garip bir cilvesiyle, tam da Genconun oturduğu mahalleye yapılan üniversiteye kayıtlıdır. Genco, sırf kızkardeşinin yakınında olabilmek için üniversiteye hademe olarak girer.Gencoyu burada bekleyen tek şey kardeş yakınlığı değildir; kız kardeşinin arkadaşı olan Pınarla ilk kez aşkı tadacak ama hayat bunu da pürüzsüz ve mutlu bir biçimde yaşamasına imkan vermeyecektir. Genconun tek sıkıntısı sırlarından kaynaklanmaz. O, bir yabancıdır; hem oturduğu mahallede hem de çalıştığı üniversitede. Mahallede okulun, okuldaysa mahallenin temsilcisi gibi görülür ve ikisi arasında her çatışmada günah keçisi veya adı konmamış ilk şüpheli o olur.



Mahallelinin de kafası karışıktır; kimileri bu üniversitenin mahallenin başına konmuş bir talih kuşu olduğunu düşünür. Kimileri ise kaygılanır ve korkarlar; üniversitenin, mahallenin insani dokusu değiştireceğini düşünürler. Bir kısım ise, duydukları haset ve yırtma hislerini üniversitelilere kin biçiminde yansıtırlar. Sıradan hayatların sürüldüğü,mütevazi evlerin arasında yükselen yepyeni bir bina Artık eğitime bu yeni binasında devam edecek olan bir vakıf üniversitesi ve yüksek ücretler ödeyerek eğitim alan varsıl öğrenciler Hayatında ilk kez İstanbulun bu yüzüne dahil olan gençlerÖte yanda umutla haset, kaygıyla fırsatçılık arasında kalakalmış mahalleli gençler Ve tüm bunların arasında sıkışmış bir genç: Genco.



Sıcacık öyküsü,genç oyuncu kadrosu ve ruhunuzu okşayan müziği ile kalpleri feth edecek olan Genco, Kanal D ekranlarında..









Asi



Asi, el değiştiren burjuvazinin, toprağın ve aşkın hikayesi. Üç kuşaktır sahip olduğu, ekip biçtiği, hayat verdiği, hayat aldığı topraklarda ayakta kalma mücadelesi veren bir aile. Sırf atalarından kalan topraklara hükmetmek için sahip olduğu diplomayı işletmemiş, toprakları için çalışmış bir baba. Baba ve hayattaki bütün neşesi, gururu çocukları. Çocukları içinde bu topraklara babası kadar bağlı, doğanın, toprağının dilini çok iyi bilen, güzeller güzeli kızı. Asiye olan adı, bu meziyetleri, gücü ve başına buyrukluğuyla yaşadığı topraklara can veren nehir gibi Asi adını almış bir kız.





Yıllar sonra doğduğu topraklara dönen genç bir adam; Demir. Zengin, yakışıklı, gururlu. Demir ve ailesinin bu topraklarda gömülü büyük bir sırrı var. Bu sır, topraklara, düellolara, güç savaşlarına, iki ailenin hayatının altüst olmasına neden olacak. Bu sır, aşklarını dizginlemeye çalışan Asi ile Demirin güçlü duygularını imkansız kılacak.













Sessiz Fırtına



Liman ve tersane işletmeciliği, nakliyat, lojistik, turizm vb alanlarında faaliyet gösteren Sinus Holdingin sahibi Şükrü Sancaktar, yasal işlerin yanı sıra büyük bir mafya babası, başta silah olmak üzere birçok malın kaçakçılığıyla uğraşır.



Şükrü Beyin oğlu Yiğit Sancaktar (Erkan Petekkaya) Boğaziçi Üniversitesini bitirmiş, Amerikada doktora yapmış, yeni kuşak bir işadamıdır. Babasının bu işleri bırakmasından yanadır. Ancak Şükrü bey bu işleri bırakırlarsa kendilerini ezeceklerini ve ortada holding kalmayacağını düşünür.



Öte yandan, devlet tarafından organize suçu izlemekle görevlendirilen bir suç birimi olan SAM (Suç Araştırma Merkezi), ekibiyle ve yüksek bir teknoloji kullanarak Şükrü beyi dinlemekte, çok yakından izlemektedir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kanal D deki diziler hakkında bilgiler..

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Kanal D deki diziler hakkında bilgiler.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kanal D deki diziler hakkında bilgiler.. Arka Sokaklar Kanal Dnin dizisi ArkaSokaklarda başrolleri, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Pınar Aydın, Filiz Taçbaş, ve Figen Evren paylaşıyor. Yapımını Erler Filmin, yapımcılığını Türker İnanoğlunun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.