Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Ülkede Bir İnternet Fırtınası Yaratma Çabası

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ülkede Bir İnternet Fırtınası Yaratma Çabası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnternet Haftası geniş kitlelere İnterneti anlatmak, tanıştırmak, tartıştırmak, kültüryaymak çabasıdır. Tüm ülkede yapılmaya çalışılan etkinlikler interneti herkesin konuşması, düşünmesi, nasıl yararlanabileçeğini düşünmesi, sorunlarına çözüm aramasını hedefliyor. Akgül : "Bu 2 haftada herkesin internet ve temsil ettiği bilgi toplumu, e-demokrasi, e-devlet, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Ülkede Bir İnternet Fırtınası Yaratma Çabası

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 11:41 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Ülkede Bir İnternet Fırtınası Yaratma Çabası





İnternet Haftası geniş kitlelere İnterneti anlatmak, tanıştırmak, tartıştırmak, kültüryaymak çabasıdır. Tüm ülkede yapılmaya çalışılan etkinlikler interneti herkesin konuşması, düşünmesi, nasıl yararlanabileçeğini düşünmesi, sorunlarına çözüm aramasını hedefliyor. Akgül : "Bu 2 haftada herkesin internet ve temsil ettiği bilgi toplumu, e-demokrasi, e-devlet, e-türkiye, e-dönüşüm kavramlarını konuşması, düşünmesi ve tartışmasını istiyoruz." diyor.



TURK.INTERNET.COM : İnternet Haftası ile ne yapmak istiyorsunuz?



MUSTAFA AKGÜL :
İnternet Haftasi, İnterneti kültürüngeniş kitlelerin gündemine getirme, kültürle tanıştırma çabası. İnternet Haftasını tüm ülkeyi saran bir İnternet Şenliğine, e-dönüşüm, e-türkiye ve e-devlet kavramlarının geniş kitlelerle tanıştırıldığı bir İnternet ve Bilişim Fırtınasına döndürmek istiyoruz. Tüm kesimlerden, Üniversiteler, Ticaret ve Sanayi Odaları, Çiftci Birlikleri, Ziraat Odaları, Mühendis Odaları, Barolar, Tabib Odaları, Bankalar Birliği, Noterler Birliği, Organize Sanayi Bölgeleri, Yerel Yönetimler, İnternet Cafeler, Okullar, Kaymakamlıklar, Valilikler, Bakanlıklar, tüm kamu yönetimi, özel sektör, internet şirketleri, Bilişim/bilgi/İletişim STK'ları, Demokratik Kitle Örgütleri, Bilişim Klüpleri, Tüm Medya Kuruluşlarını, Bireyleri bu İnternet Haftasına aktif katkı vermeye çağırıyoruz.



Bu etkinlikleri, tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Bu yıl bunu tüm illere çıkartmak istiyoruz. Tüm ilçelerde, tüm okullarda, tüm belediyelerde, ziraat odalarında, ticaret ve sanayi odalarında, organize sanayi bölgesinde, halk kütüphanesinde bir etkinlik yapılsın istiyoruz. İnternetin önemine inanmış her kişi ve kurumu bu çorbaya kendi olanakları ölçüsünda katkıda bulunmaya çağırıyoruz. Çok geniş bir afişleme hedefliyoruz. En azından okullar, kütüphaneler, bankalar, belediye otobüsleri, internet cafeler, postahaneler, TT ve Telefon dükkanlarını afişle donatmak istiyoruz.



Kısaca, toplumun dikkatini İnternet ve temsil ettiği değişime, hepimizin ortak hayali olan E-türkiye ve onun önemli bir parçası olan e-devlet kavram ve projelerini topluma mal etmek istiyoruz. Toplumu İnternet ve Bilişim Fırtınasıyla sarsmak istiyoruz.



Biz İnternet Haftasını bir İnternet Şenliğine dönüştürmek istiyoruz. Ama, bu sorunların tartışılmasını engellememlidir. Türkiye İnternetin önündeki engelleri, kamu özel sektör, STKlar ve medyayı, ilgili herkesin eleştirisi ve çözümün tartışılmasını istiyoruz.



TURK.INTERNET.COM : Internet Haftasının Tarihçesi Nedir?



MUSTAFA AKGÜL :
İnternet (üst) Kurulu ilk toplantısını Ocak 98'de yaptı, ve İlk toplantıda Ümit Atalay, bir "Internet Günü" önerdi. Amaç toplumda ilgiyi artıran, etkinliklere vesile olan bir gün idi. Daha sonra ABD'deki "netday" gibi etkinlikler yapmak amacıyla "Internet haftasına" döndürdük, ama başından beri, "İnternet Haftası" 2 hafta olarak kutluyoruz. Hafta, İnternet'in Türkiyeye gelişinin yıldönümolan 12 Nisan'ı kapsayacak şekilde yapılıyor. Türkiye İnternetinin 11 yaşını doldurduğu bu yıl 12-25 Nisan'da tüm Türkiye'de kutlayacağız.



TURK.INTERNET.COM : Başka ülkede benzeri etkinlikler yapılıyor mu ?



MUSTAFA AKGÜL :
Evet, Ilginç bir şekilde dünya ile aynı zamanda ve bağımsız olarak başladık. 1998 de Fransada 1 günlük bir etkinlik oldu, "Internet Festivali" adıyla pek çok etkinlik yapıldı. Daha sonraki yıllar mart ortasında hemen hemen tüm dünyada 3 günlük bir etkinlik yapıldı. www.intenet-fiesta.org ilgili web adresi.



Fiesta etkinlikleri hemen tüm dünya dillerinde yaşanıyor. Yapılan etkinler çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor ve doğal olarak yıldan yıla değişiyor.. Çeşitli boyutlarda eğitim, İnternetin eğlence amaçlı kullanımı, kültürel kullaımı, bulmacalar, yarışmalar, sanatçılarla buluşmalar, elektronik ticaret demoları, canlı Linux kurulumları, özürlüler için Internet, sanal toplantılar, forumlar, paneller, tartışmalar yapılan etkinlilerin bazılarıydı. Ögrencilerin ana-babalarına, öğretmelerine ve ebe ve dedelerine İnterneti göstermesi, vatandaşların devlet memurlarına İnterneti göstermeleri, uzak mesafelerdeki vatandaşların internet üzerinden ortak kültürel, siyasal etkileşime girmesi gibi etkinlikleri de sayabiliriz.

E-devlet uygulamaları, demokrasi boyutuna yönelik etkinlikler öne çıkıyor.



TURK.INTERNET.COM : Peki İnternet Kurulu, İnternet haftası ile ne yapmak istiyor?



MUSTAFA AKGÜL :
İnternet Haftası toplumda internet bilincini yaratmak, interneti tanıtmak, büyütmek, yeni projeler başlatmak, sorunları ve çözüm yollarını tartışmak, kısaca interneti Türkiye gündemine yerleştirmeyi amaçlamaktadır.



İnternet Kurulu olarak, bu meşaleyi ateşlemek, bu tür çabaları hafifçe koordine etmek, toplumdaki bu konudaki potensiyeli açığa çıkartarak, hayata geçmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Biz işin sahibi değil, gerçek sahiplerine vesile olmak, fırsat yaratmak istiyoruz. Biz, İnternet Kurulu olarak katalizör, tetikleyici, yol gösterici olmak istiyoruz.



Ülkedeki internet gönüllülerinin bu işe sahip çıkmasını ve meşaleyi alıp götürmesini istiyoruz.



Bilindiğı gibi İnternet Kurulu kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden yaklaşık eşit üyeden oluşan, yaptırımcı güçu olmıyan, bir diyalog, koordinasyon ve ortak akıl oluşturma platformu dur.



Bu kapsamda İnternetle ilgili her kesimden; kurumlar, örgütler, firmalar, yerel yönetimler ve bireylerden bu etkinliklere katkıda bulunmalarını bekliyoruz. Bu etkinlikleri, tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. İnternetin önemine inanmış her kişi ve kurumu bu çorbaya kendi olanakları ölçüsünda katkıda bulunmaya çağırıyoruz.



TURK.INTERNET.COM : Bu yıl neye ağırlık vermek istiyorsunuz?



MUSTAFA AKGÜL :
Her ilde, ilçede, okulda, organize sanayi bölgesinde, halk kütüphanesinde , kısaca tüm ülkede etkinlik yapılsın istiyoruz. Her türk vatandaşı haftanın afişini görsün istiyoruz.



E-türkiye ve e-devlet kavramlarını duysun, tartışmaya başlasın; bilim, bilgi, bilişim ve iletişimin yaşamı nasıl değiştirdiği, kendisinin ve ülkenin bu değişime nasıl hazırlanması gerektiğini düşünmeye başlasın istiyoruz. Dalga dalga, bu değişime hazırlık için çalıssın istiyoruz. Tarımsal bilişim, kültürel mirasın internete taşınması, yurt dışındaki ücretsiz konaklayan türkçe weblerin, name.tr, web.tr ile türk intenret uzayına, tercihan türk İSSlerince tutulmasını arzuluyoruz.



TURK.INTERNET.COM : Peki ne yapabiliriz?



Mustafa Akgül :
Her kurum, birey konumuna göre yapılacak bir şeyler vardır. Aktif katılım çagrısında somut öneriler var. Ama. Onlarla sınırlı değil kimse. Amaç, insanları internetle tanıştırma, interneti büyütme, sorunlarını tartışma, çözüm arama, iyileştirme; kısaca Türkiye İnternetine karınca kararınca katkıda bulunmak. Kurumsal webi iyileştirmekten, komşuna

güvenli internet, spamdan korunma ögretmeye, bir radyoda konuşmaktan, gazeteye bir yazı yazmaya, bir sivil toplum örgütüninternet taşımaktan, ciftcilere internet anlatmaya,

hobilerini, hikaye ve şiirlerini internete taşımaktan, KOBIlere e-ticaret, e-dönüşüm anlatmaya, öğretmenlere, hakimlere kurs vermeye kadar çok geniş bir yelpazede katkı sağlanabilir.



Teknik seminerlerden, sosyolojik boyutta, demokrasi ve siyset boyutunda konuların tartışılmasına, türkçe içerikten, ulasal boyutta politikalara kadar herşey tartışmaya uygun.



E-türkiye için Acil Erylem palnı özellikle üstünde durulması gereken bir konu.



TURK.INTERNET.COM : Tercih ettiğiniz etkinlikler varmı? Niye?



Mustafa Akgül :
Biz ağırlıklı olarak şu konuların altını çizmek istiyoruz:

Kendi Okulunu İnternete Bağla !. Özellikle devlet okullarını kurumsal kimliği ile İnternete bağlamaya çok önem veriyoruz. Okulun kendi webi ve e-posta sunucusunun olması, öğretmen ve öğrencilerin e-posta adresleri olması, kişisel weblerinin olmasına çok önemsiyoruz. İnternet bağlantısının devamlı olması tercih edilir, ama yukarıdaki amaçları sağlayan diğer çözümler de kabulümüzdür.







Milli Eğitim Bakanlığı 4 bine yakın okulu Şubat ayında ADSL ile İnternete bağladı. Yıl sonuna kadar da hemen hemen tüm okulları ADSL ile İntenrete bağlamayı hedefledi.



Şu anda ADSL ile İnternete bağlı okullarda, öğretmenelri eğitmek, okulun web ve e-posta sunucusunu ayağa kaldırmak, ögrencilerin bilgisayar laburatuarlarından yarralanamsını sağlamak önemli hedeflerden biridir. Amacımız sivil iniyisatifi, velilerin, mezunların gizil gücünharekete geçirmek. Bufüne kadar bu konuda yeteri kadar başarılı değiliz. Çok az sayıda okulumuz internet bu anlamda bağlı. Çok az öğretmeni internetle tanıştırabildik.



Türkiyenin epeydir konuştuğu ama yol alamadığı bir konu okullardaki bilgisayar laburatuarlarının okul aile birliği iş birliği ile sürekli olarak açık kalması ve çevreye hizmet vermesidir. Bu iş birliği hem laburatuarı güncel tutacak hemde kaynakların atıl durmayıp, okul ve çevresine katkı vermesini sağlıyacaktır.







Bir halk kütüphanesini İnternete bağlama. Bu gün kütüphane ve İnternet enformasyon kaynaklarına erişim anlamında bütünleşmiştir. Bilgisayarı olmayan vatandaşlara ucuz İnternet erişimi sağlamakta kütüphaneler önemli görev üstlenebilirler. Zenginlerle fakirler arasında enformasyona erişim olgusu gelişmis ülkerde bile üzerinde düşunülmsi gereken ciddi bir probleme dönüşmek üzere. Bu kapsamda halk kütüphaneleri çok önemli. Ilk İnternet haftasında TBD'nin işbirliği ile Polatlı halk kütüphanesini İnternete bağlamıştık. Kültür Bajanlığı maalesef sahip çıkmadı. Biizm ülke olarak halk kütüphanelerini İnternete taşım aiçin bir projemiz yok. ADSL ve Kablo-internet üzerinden Halk Kütüphanelerini İnternete bağlıyabilmeliyiz.

Belediyeler bünyesinde halka açık İnternet evlerinin açılması. Burada ucuz İnternet erişiminin yanında, belediyenin hizmetlerini Internet üzerinden sunması, kendini tanıtması, İnterneti bir hesap verme, saydamlık ve geri besleme mekanizması olarak kullanması önemlidir. Gene "sayısal fark" (digital divide) konusunda belediyelereönemli bir görev düşmektedir. Bu konuda en önemli uygulamalardan biri Italya'da Bologna beeldiye tarafından gerçekleştirildi. Belediye vatandaşların İntenete erişimını teşvik etmek için maaliyetrin bir miktarınıkarşıladı. Elektronik devletin bir parçası da yerel yönetimler olmak zorunda.

Organize sanayi bölgesinde İnternet evi açılması Burada amaç KOBI'lerin yoğun olduğu bir merkezde, bir pilot proje olarak İnternet kültürünyaymak ve ticaret için kullanmaktır. Burada bizim aklımızda olan, sadeceİnternetcafe benzeri bir ortamdan çok öte, bir yandan intenet kültürünyaymak, öte yandan orada lu-sacak İntenet sunucuları üzeriden E-ticaret daha genelinde E-iş modelleri geliştirmektir. Sanal bir organize sanayi oluşturmak, bunu tedarik zincirleri ile ilişkilendirmek çok anlamlı bir hedef olur diye düşünüyoruz. Burada TOBB, Kosgeb, Tösyöv ve TBD gibi kuurmlara görev düşüyor.

Kültürel Mirasın İnternete Taşınması Kurumlar ve sivil örgütler olarak, kültürel mirasımızı, çok kültürlü, çok sesli yapımızı İnternete aktaralım. Buna ulusal boyutta tanıtımı da ekliyelim

Bir e-devlet hizmeti başlat Her kamu kurumundan kendi e-devlet projesini önce kendi webinde anlatmasını, vatandaşlara yönelik broşür hazırlamasını, kurum içinde tanıtım ve eğitim yapmasını, basın ve vatandaştan geri besleme mekanizmları kurmasını istiyoruz, öneriyoruz. Kamu kurumlarından küçük de olsa yeni bir "e-devlet" hizmeti başlatması güzel bir katkı olur. Kücük, büyük her kurumun kendi webini gözen geçirmesi, yeni sayfalar, yeni hizmetler eklemesi çok güzel olur. Weblerin görme engeiilere yönelik bir sürümçok anlamlı olur. Bir tarama mekanizması, telefon rehberleri, e-mail adresleri, sıkça sorulan sorular dökümanı ilk anda akla gelen konular. Tüm kurum çalışanlarına sunulan e-posta ve webmail hizmeti, kurum içi haberleşme mekanizmaları gene mütevazı hedefler arasında. Kültürel mirasın internete akatarılmasına yönelik katkılarda yararlı olur



Yukarıda belirtilen etkinlikler esasta bir fikir vermek içindir. Türkiye İnternetini büyütecek her türletkinliğe açığız, destekleriz. Her İnternet gönüllüsünden,İnternetin önemini kavramış her kişi ve kurumdan, Türkiye İnternetinin parçası olan herkezten destek bekliyoruz.







Gelin hep birlikte Türkiye'yi İnternete taşıyalım!



İnternet Yaşamdır!







Kaynak:Kadınvizyon

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ülkede Bir İnternet Fırtınası Yaratma Çabası

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Ülkede Bir İnternet Fırtınası Yaratma Çabası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnternet Haftası geniş kitlelere İnterneti anlatmak, tanıştırmak, tartıştırmak, kültüryaymak çabasıdır. Tüm ülkede yapılmaya çalışılan etkinlikler interneti herkesin konuşması, düşünmesi, nasıl yararlanabileçeğini düşünmesi, sorunlarına çözüm aramasını hedefliyor. Akgül : "Bu 2 haftada herkesin internet ve temsil ettiği bilgi toplumu, e-demokrasi, e-devlet, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.